zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende 4mb gözüküo hepsi o :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ühühühühühüh :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende aglıcam yaaaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: nameless13, 30 Mayıs 2005 23:18 tarihinde demiş ki: miranda da güzel olay ama sanki bış bi pencere duruyomuş listede kimse yomuş gibi hisettitiyo bana :) ya benim masaüstümü yolladığım bi topic vardı onu gösterecektim sana aradım bulamadım. çok farklı şeyler yapılabiliyor mirandayla.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 *abuksubuk ascii şeyler* ÖLÜM AT3Şİ *abuk subuk ascii şeyler* en ezii böle şeyler bence.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 "Adınızın diğerlerinin görmesini istediğiniz biçimde girin"[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şans bu ki, tam aynı anda elma bana "bunu nasıl yaptın" diye sordu msn'den alın eksiden kalma bir desktopum, miranda'lı http://img147.exs.cx/my.php?loc=img147&image=desktopmod1et.jpg[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 30 Mayıs 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Chemi +1[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi sen ne diyon benim listemde bu kız beni aldaatı cep telefonu ve alın sapıklık yapın diyen var ya :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şu anda msnde süper bir nik buldum ayyyçaaa.....çok sağol cnm....biras olsun kendime geldim nedir bu ya :)[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 "SLM VE BAİ :D" "Bu®ЯOcK" "***$£/!)£***(biz ne dioduk o aşmış yaaa lütfen :D....." evet ben en çok sevdeliyi seviyorum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu; [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sanerixx, 30 Mayıs 2005 23:30 tarihinde demiş ki: şans bu ki, tam aynı anda elma bana "bunu nasıl yaptın" diye sordu msn'den alın eksiden kalma bir desktopum, miranda'lı http://img147.exs.cx/my.php?loc=img147&image=desktopmod1et.jpg abi hayran kaldım yaa masaüstüne[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende hep nick degistiririm :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 teşekkürler ;)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aşkım asaletım dıe bısey var :) bugun okula gıtmedım dıe vardı :P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 msn de neden nıck kullanıyosunuzkı bırakın kalsın artık herkes cıvıgını cıkarttı bu ısın[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 genelde blackice yazarım ama bazen alternatif msn nickim olan "bebeğiyle sosyalizmi tartışan adam" 'ı kullanırım. ezique'likmiş madem yazmayalım bidaha..[signature][hline]üstüme üstüme gelme öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eheh ne eziklii ya.isteyen istediini yazar.şiir yazarsın şarkı yazarsın adını yazarsın-ben- ne bilim istediini yazarsın.Sonuçta bu msn olayının hiç bir repu. yok hayatta.Sadece haberleşme aracı[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki: ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende msn de nick yazmayanalara kılım :D[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Penthesilea, 30 Mayıs 2005 22:29 tarihinde demiş ki: SENSIZ DOGAN GÜNESİN A.K.! Ahahah[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 frp master erkek gibi söyle nickini hiç değiştirmedin mi ?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bonecrusher diye ezik bir nick görmüştüm MSN'de.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sız bunanra dua edın bjk marşları ayzanlar kufredenler hatta dışardayım yazıp msnde olmıyanlar war.Ozellikle madem dışarı çıkıosun neden msnın açık?Cep teli die bişi war..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nick benim msn benim size ne gaaarrdeşiim istediğim gibi değiştiririm... hatta şimdi nickimi "Smoke pknfpdfpaofmpamapmfapm" yapıcam inadına :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Epxmadcat, 31 Mayıs 2005 17:04 tarihinde demiş ki: frp master erkek gibi söyle nickini hiç değiştirmedin mi ? yahu nası değiştirmedim belki en az 1000 defa değiştirdim..benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun snrm ? o anki nicklerinin yanındakiler grçktn çok komik geliyor.. MeRWEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEeeE - HAHAHAH ÇOK İİDİ BU !!! =)))))[signature][hline]Darth Vader: Luke ben senin babanım.. Luke: Ya hoca bırak gerilim verme.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar