Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Millet beni burningte oynuyanlar tanıyor kalitzin aşadaki yazısına çok katılıyorum sonuçta Koreliler keserse türklerde keser Ultimayı o kadar yıl oynuyan millet neden Onyxia yıda kesemesiz? İşte yeni kurulan Turks guildine bütün türkleri davet ediyorum Bizde en yukarılarda olabiliriz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hayırlı olsun gördüm birinizi azshara civarında[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kac kişisiniz lvller ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kemal kusura bakmazsan bi soru sorucam yaş kaç?[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 level mi yaş mı[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dolis, 29 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki: sonuçta Koreliler keserse türklerde keser Ultimayı o kadar yıl oynuyan millet heh korelilerle bi de türkleri kıyaslamışsın ya helal olsun ne diyim. ultimayi oynadık doğru, ama oyuncularımız freeshardlarda sadece küfürle ego tatmini yapmayı ve lamer şekilde oynamayı öğrendi. doğru dürüst bir internet kültürü veya oyun kültürü mü kazandı sanıyorsun? WoW'a bakıyorum. adamlar genel chat'te pişkin pişkin türkçe muhabbet yapıyorlar, ona buna küfredip duruyorlar. insan biraz saygı duyar diğerlerine, ama nerde... tabii bu tarz muhabbetler, küfürler ile büyüdüler, wow'da da bunu uygulamaları normal. kore'lere bakıyoruz, adamlar sürekli farklı oyunlar oynuyorlar, farklı strateji geliştiriyorlar, farklı şeyler öğreniyorlar. biz ise sadece cs veya uo'nun başına geçip "kahvehane muhabbeti" yapıyoruz. ha bi de sırf milliyetçilik gazımız vardır. ogame'de de var mesela. insanlar oturmuş TURKS diye ittifak kurmuş sırf yabancılara saldırmak için. ittifak dediğin birbirlerine yardım ederler, organize olup bir hedefe saldırırlar, oturup taktik kurarlar. biz ise yanyana dizilip "önümüze gelene bir tekme"cilik oynamakla yetiniyoruz. peh peh, kore oyuncularının hırsı, yeteneği, yarışmacı ruhu bizde yok ne yapalım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 :alkışlayanekmek:[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 :çocukkes:[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 23:52 tarihinde demiş ki: said: Dolis, 29 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki: sonuçta Koreliler keserse türklerde keser Ultimayı o kadar yıl oynuyan millet heh korelilerle bi de türkleri kıyaslamışsın ya helal olsun ne diyim. ultimayi oynadık doğru, ama oyuncularımız freeshardlarda sadece küfürle ego tatmini yapmayı ve lamer şekilde oynamayı öğrendi. doğru dürüst bir internet kültürü veya oyun kültürü mü kazandı sanıyorsun? WoW'a bakıyorum. adamlar genel chat'te pişkin pişkin türkçe muhabbet yapıyorlar, ona buna küfredip duruyorlar. insan biraz saygı duyar diğerlerine, ama nerde... tabii bu tarz muhabbetler, küfürler ile büyüdüler, wow'da da bunu uygulamaları normal. kore'lere bakıyoruz, adamlar sürekli farklı oyunlar oynuyorlar, farklı strateji geliştiriyorlar, farklı şeyler öğreniyorlar. biz ise sadece cs veya uo'nun başına geçip "kahvehane muhabbeti" yapıyoruz. ha bi de sırf milliyetçilik gazımız vardır. ogame'de de var mesela. insanlar oturmuş TURKS diye ittifak kurmuş sırf yabancılara saldırmak için. ittifak dediğin birbirlerine yardım ederler, organize olup bir hedefe saldırırlar, oturup taktik kurarlar. biz ise yanyana dizilip "önümüze gelene bir tekme"cilik oynamakla yetiniyoruz. peh peh, kore oyuncularının hırsı, yeteneği, yarışmacı ruhu bizde yok ne yapalım. oyun bu hırsla, yarışmayla oynanmaz, geyik yapacaksın, eğleneceksin, kimseyle yarış moduna girmeyeceksin ki stres yapmayasın, kendini sadece o olaya güdümlemeyesin. Küfür ise olayın ayrı bir boyutu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: AcimasizKemal, 29 Mayıs 2005 23:46 tarihinde demiş ki: 12 said: Head, 29 Mayıs 2005 23:48 tarihinde demiş ki: level mi yaş mı diyalog supermiş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yanlış anlaşılma olmasın , bir karışıklığa çözüm getirmeye çalışıyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bab bana geyik demeyin siz hiç 6 saatte biten maraudon biliyomusunuz sadece muhabbet ederek gittik ayrıca Orgrimmarda yellden garip garip küfür edenleri bende dakkasında uyarıyorum... bu arada guildin lvllar +50 falan o şekilde bize katılması olanaklı 2 guild var yani rahat 100+ falan oluruz ve şu anda asıl oyuncular hepimiz 60 olmaya yakınız şahsen ben geyik ve okuldan hala 60 olamadım ama 1 hafta 52 den 56 olabiliryorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm harbi. yaş kaç ^^[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sdasd[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır... Doğru olan herkesin yaptığı, Yanlış olansa yanlışın varlığıdır... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yaş 16 ama bi istersen oyunda pm at muhabbet edelim yaşımın üstümde oldunu görürsün :D mert bu arada biliyosun 'sadsa' falan gibi şeylerden nefret ediyorum gıcıklımamı yazıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 RPG oynarken biraz ciddiyet olmalı geyik değil organize olmazsan dediğin şeyleri yapamazsın onyxia vs.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 30 Mayıs 2005 00:29 tarihinde demiş ki: RPG oynarken biraz ciddiyet olmalı geyik değil organize olmazsan dediğin şeyleri yapamazsın onyxia vs. sana şunu sölim yapmak istedimiz hem en iyi rekorlara ulaşmak ama aynı zamanda geyikte yapabilmek ben demedimki her instance 6 saat sürer diye o bir geyik örneğiydi ama ciddi oluncak yerlerde varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2sini yapacak türk sayısı çok çok az. raid bile dolduramazsın Ayrıyetten Turks diye guild açamazsın diye biliyorum [signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 30 Mayıs 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1.si bunu bilemezsin biz allience olmadımız için horde-türkler arasındaki dayanışmayı yada insanları tanımadan bunu yorumlayamazsın ayrıca o raid çok rahat dolar zaten raidin dolacağı bi yerde geyik olmaz ciddiyet olur !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 peki umarım başarılı olursunuz iyi şanslar..[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 saol hordeda gelicekler /w dolis /w turki /w wolfsore /w shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 30 Mayıs 2005 00:35 tarihinde demiş ki: 2sini yapacak türk sayısı çok çok az. raid bile dolduramazsın Ayrıyetten Turks diye guild açamazsın diye biliyorum kimse şikayet etmediği müddetçe birşey denmiyor anatolia guildi topiğindede konuşuldu[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence kimse sadece türk/yunan/koreli olduğu için veya mage/priest/warrior olduğu için alınmamalı guildlere yoksa sonu pek iyi olmuyor guildin. Başarılar[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar