GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet arkadaşlar marksman'de tavsiyeniz Rifleman'ınımı masterlamak yoksa carbineer mi? ikisi arasında takıldım. Rifleman'ın güzel damageleri ve mesafesi fazla. fakat Carbineer'ında Knockdown'ı beni cezbediyor ve damageleride okadar kötü değil. siz ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Rifle kısa mesafede bir işe yaramadığından beni çok kez clone merkezine yollamıştı walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 marksman'de kısa mesafede neye gidersen git aynı sonucu alataksındır tek başına isen.marksman'e gitmiş birisi groupun nukeer'ı olarak arkadardan atacaksın.Fakat Carbineer Knockdown'da tabiki duellerde çok işe yarıyor.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rifle cok ii damage verio. ama bence carbine alsan daha ii olur gibi. hem kd si var. hem de silahlari cok ii.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende ikiside master durumda memnunum. su anda master marksman, master carabineer, master rifleman 0340 medic var bende. baya iyi. Respec sayesinde boyle dagittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Artik Her Vurus Her Silahta Ise Yaradigi Icın Cabrinenin KD Vurusunu Rifle'ida Master Al Sirtin Yere Gelmez Ama BH Olmak icin Diyorsan. Master BH Master Rifle xxx3 Pistol Al. Elinde Rifle Varken Stopping Shot Ile Adami Durdurup Yararsin.Bende o Temp Varken Hic Bi Jedi Elimden Kacamadi :=) Suan Jediyim Ve Hala Rifle Birakmadim Onuda Soyleyim.[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ikisinide yaptım tercihim carbineer olacak eğer pvp yapacaksan...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya sen bize ne olacagini sole ona gore temp soyleyelim sana... :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Rifleman/BH pistol x4x4... gerçekten çok etkili.Jedi killing machine :)[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar