bezginank Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 türklerin çıakrdığı 1-2 oyun vardı arkadaşlar bunlar nelerdir bilgisi olan varmı acaba hatta oyunun birini istanbuldan telefonla sipariş edebiliyormuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pusu diyorsn sanirim. Birde lanet mi ne vardi ?[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ewt bende levelın 5 ay onceki (abarttım) sayısında okumustum ne oldu bunlar tamamlanma yuzdesı %57 fln diyolardı[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kabus22 var www.kabus22.com sanırım Demoyu siteye koycaklar (sabırsızlıkla bekliyorum!) oyundan cok ümitliyim ben açıkcası[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bir Cumhuriyet diye bir oyun varmış. Sırf soru soruyormuş galiba.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Beyoğlu beyoğlu war Avaturk te grafik yok ama baya özellik war[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resmachine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi pusu'yu biliyorum. fena oyun degil aslnda. ama oyunun en gzl yani turkce olmasi ve hikayeyi rahatca anlayabilmeniz.oyunun sahtesi yok ki zira sahte oyuna karsiyim,ama gerceyi oyunun 20ytl ki bu normalin 4'de 1'i kadar bi fiyat. almani tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 istanbul var bir de[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Karabasan var bir de.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Arkadaşlar Dunyada Global global Bağrıyorlar.Bilmem Biliyormusunuz ama çağımızda ingilizce Şart ( ki türkçenin Şert olmasını yeğlerdim :)) ama Madem şart.Bilmemizde Şart.Zaten bilirsek Oyunu Kavrayabiliyoruz.Ama Turkiyede Tek eksik kendimizeCalisiyoruz.Herkez Turkce bilemez.Herkez ingilizce de bilemez ama Cogunluk ingilizce.Oyunu Neden Birkac dilde Sunmuyoruz.Biz neden Zeki olmayalım.Turkiye neden Para Kazanmasın ki Bircok Salakca oyundan daha guzelini yapabılırız! Turk Zekası dunyada Tektir.Tum Bilimadamları bile bunu derken , hatta Turk Hayal gucu sınırın otesinde Derken Biz neden Yapmıyoruz.Zaten Turk beyni sınırın Otesinde Oldugunu Tarihde Gosteriyor ( misal gülle ) Hadi güle güle.[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar