Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aspendos

thedarkride

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Aspendos isimli serverımız Lagsız bir sekilde kullanıcılarına hizmet vermeye baslamıstır.Bugunlerde surekli kapanan serverlardan sıkıldıysanız eger sizleri bekliyoruz.Serverımızda skillcap 800 dur.Ayrıntılar sitemizde.
www.ultima-online.gen.tr[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..

www.uoyardim.net
Sosyal ağlarda paylaş

evet cok iyisiniz ki free host'da site yapmişsiniz
başarilar.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thedarkride, 29 Mayıs 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar Aspendos isimli serverımız Lagsız bir sekilde kullanıcılarına hizmet vermeye baslamıstır.Bugunlerde surekli kapanan serverlardan sıkıldıysanız eger sizleri bekliyoruz.Serverımızda skillcap 800 dur.Ayrıntılar sitemizde.
www.ultima-online.gen.tr

sitede cok bilgi var allahdan ahueauhueahau (www.freeserverhost.com) aauehuauhaueh[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic
Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy

*Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...*

*Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...*
Sadece Uye Ol 25 $ Kazan
Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin...
Durma Sende Para Kazan.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WJD_Sexy, 29 Mayıs 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
evet cok iyisiniz ki free host'da site yapmişsiniz
başarilar.

Bakın bazı seyleri hemen kotuye yormak gayet dogal hakkınız bişi demiyorum ancak olayın gercek yuzunu bilimenizde fayda var.su anki site gecici.yarın bilemedin obur gun sitede hazır.Cok hazır cevaplılık iyi değildir.Su anda serverımız gayet iyi.Eleştirmekte haklısınız.Saygı duyuyorum.Server internet cafeden fln acılmada değil.Hostumuz var gayet guzel ve memnunuz.Web sitesinden baska sikayeti olan var mı veya eleştirisi..[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar..

www.uoyardim.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 29 Mayıs 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
said:
Baggio demiş ki:
- Sitesi calisan bir serverimiz varsa bunun reklamini Scripting & UO Shard Adresleri topicinde yapabiliyoruz. Ayri topic acmiyoruz.

herkes kurallara bi uysa..[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin
Sentenel Web Page

Bahtiyar, 10.07.1997
a.k.a Vikont De'valmont
Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar 1 hafta içinde paralı bir webmaster tutacağız önüne gelen webmasterım diye geziniyor bu yüzdende böyle bir sitemiz war. merak etmeyin en kısa zamanda geçeceğiz paralıya zaten bu kısa süreli obir site bağlantımız kaç kişiyi kaldıracak merak ediyoruz. bu yüzden web sitesi hakkında biraz acele ettik. tabiki bu tür eleştirileri hoş karşılıyoruz sizler eleştirin bizler düzeltelim dimi yani (:[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

ya bizdede host wardı ama ana makineyi sağlayacak olan bi arkadaş kontrol panel şifresini unuttu web serverın bizde böyle birşey yapmak zorunda kaldık şimdi amerikada herif online olucakta biz kontrol panelini alıcaz :D 1 haftada anca olur (:[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...