thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Arkadaslar Aspendos isimli serverımız Lagsız bir sekilde kullanıcılarına hizmet vermeye baslamıstır.Bugunlerde surekli kapanan serverlardan sıkıldıysanız eger sizleri bekliyoruz.Serverımızda skillcap 800 dur.Ayrıntılar sitemizde. www.ultima-online.gen.tr[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet cok iyisiniz ki free host'da site yapmişsiniz başarilar.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Baggio demiş ki: - Sitesi calisan bir serverimiz varsa bunun reklamini Scripting & UO Shard Adresleri topicinde yapabiliyoruz. Ayri topic acmiyoruz. [signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 butun uo camiasını kasıp kavuracaklar eheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: thedarkride, 29 Mayıs 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Arkadaslar Aspendos isimli serverımız Lagsız bir sekilde kullanıcılarına hizmet vermeye baslamıstır.Bugunlerde surekli kapanan serverlardan sıkıldıysanız eger sizleri bekliyoruz.Serverımızda skillcap 800 dur.Ayrıntılar sitemizde. www.ultima-online.gen.tr sitede cok bilgi var allahdan ahueauhueahau (www.freeserverhost.com) aauehuauhaueh[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tmm Wjd anladık fazla üstelemene gerek yok :) birinin açığını gördümü hiç affetmiyorsunuz.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yasak deilmi :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 oyle olucak acigi olmicak.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 WJD_Sexy senin havan Us'da geçer onun için artislik yapma bu platformda birşey gördüysende adam gibi belirt.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gerginlik yaratmayin yeterki bazilarin isteklerini bozmayin.[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zaten artistlik yapan yok.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kurallara biraz daha dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bakin Siteyeahueahauha[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Aaa neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz ne güzel reklamını yapıyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SunLight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hiç Gülceğim Yoqtu :D[signature][hline]Quaxis OnLine Gaming Community Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 9$a domain alıp web hosting parası veremiycek kadar acizsiniz ? Serveride bir net cafeden açmışsınızdır allahbilir ? Adsl falan ? Web için para veremiycek birisi co-location a nasıl para versin ?[signature][hline]Ultima Emeklisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: WJD_Sexy, 29 Mayıs 2005 14:05 tarihinde demiş ki: evet cok iyisiniz ki free host'da site yapmişsiniz başarilar. Bakın bazı seyleri hemen kotuye yormak gayet dogal hakkınız bişi demiyorum ancak olayın gercek yuzunu bilimenizde fayda var.su anki site gecici.yarın bilemedin obur gun sitede hazır.Cok hazır cevaplılık iyi değildir.Su anda serverımız gayet iyi.Eleştirmekte haklısınız.Saygı duyuyorum.Server internet cafeden fln acılmada değil.Hostumuz var gayet guzel ve memnunuz.Web sitesinden baska sikayeti olan var mı veya eleştirisi..[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Pyr0, 29 Mayıs 2005 14:17 tarihinde demiş ki: said: Baggio demiş ki: - Sitesi calisan bir serverimiz varsa bunun reklamini Scripting & UO Shard Adresleri topicinde yapabiliyoruz. Ayri topic acmiyoruz. herkes kurallara bi uysa..[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar 1 hafta içinde paralı bir webmaster tutacağız önüne gelen webmasterım diye geziniyor bu yüzdende böyle bir sitemiz war. merak etmeyin en kısa zamanda geçeceğiz paralıya zaten bu kısa süreli obir site bağlantımız kaç kişiyi kaldıracak merak ediyoruz. bu yüzden web sitesi hakkında biraz acele ettik. tabiki bu tür eleştirileri hoş karşılıyoruz sizler eleştirin bizler düzeltelim dimi yani (:[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 soyleseydin ben bile host ederdm.[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya bizdede host wardı ama ana makineyi sağlayacak olan bi arkadaş kontrol panel şifresini unuttu web serverın bizde böyle birşey yapmak zorunda kaldık şimdi amerikada herif online olucakta biz kontrol panelini alıcaz :D 1 haftada anca olur (:[signature][hline]Aspendos UO http://www.ultima-online.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ay kusucam yeter acmayınnn adamlar hangısınde kasıcagını sasırdı .[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedarkride Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bizde kasın siz... :D[signature][hline]TheCoder, 10 Şubat 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Ben UO ortamı kadar mantık dışı insanlar topluluğu bi hackercıklarda gördüm o kadar.. www.uoyardim.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: WJD_Sexy, 29 Mayıs 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Bakin Siteyeahueahauha komik :D mauahah[signature][hline]Ayda 24 $ kazanmak icin... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hepiniz annesini karnindan 4 4'lük ciktiniz ya, ne diyim.. Insanlara dogru seyleri gostereginiz yerde vurun kirin parcalayin... Yuruyun be.. Devam edin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar