Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Benim ne kendim ile , ne arkadaşlarım ile bir sorunum yok. Hayır diyebiliyorum , kendimi seviyorum. Sanat ile uğraşıyorum. Kalbimin çiçeğini Küba'dan getirdim. Derslerim iyi değil pek ama umrumda değil. Mutluyum çünkü hava güzel. Kız arkadaş desen bugün ayrıldım , ama olması gereken bir şeydi. o yüzden ağlayıp kendimi yemiyorum. napıcam[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Herkesin başına gelir arada, en iyisi zamana bırakmak tabi.[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm şimdi sana ne yapman gerektiğini söylüyorum evladım ... beni dikkatlice dinle ; bi de get , kalk git :-p sorunum yok bana sorun bulun ne demek ya :Dgit sokakta iki kişi döv durduk yere başına yeterince sorun açarsın :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sorun bulun demedim ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 en kötü günün böyle olsun o zmn[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hiç sorunum yok süperim hiç komplexli degilim mükemmelim bütün arkadaslarım benle vakit geçirmek istiyor harikayım ben seçiyorum karpız seçer gibi allah mı? oda ne. ben kendime tapıyorum alınma :-) yazıs stilin böyle bişeyi çagrıstırdı[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 senin sorunun, sorunun olmaması. *hadi bakalım*[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hadi içmeye gidelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hadi[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: -Mix-, 30 Mayıs 2005 00:27 tarihinde demiş ki: hiç sorunum yok süperim hiç komplexli degilim mükemmelim bütün arkadaslarım benle vakit geçirmek istiyor harikayım ben seçiyorum karpız seçer gibi allah mı? oda ne. ben kendime tapıyorum alınma :-) yazıs stilin böyle bişeyi çagrıstırdı seni onikiler kebap'ta soğanlı lahmacun yemeğe davet ediyorum. ya ben megaloman bir insan değilim ki. aksine alçakgönülllü bi insanım. öyle olmadı , ama mutluyum ben[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 en büyük sorun zaten sorunun olmamasıdır büyük bir felaket zincirine hazırlıklı olmalısın[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 depresyondasın[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Head, 30 Mayıs 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni onikiler kebap'ta soğanlı lahmacun yemeğe davet ediyorum. lol ben yedim senin hesaba yazdırdım saate bakarsan bi zahmet :-)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Neden sorunun olmadığı anlaşıldı, soğanlı lahmacun bütün sorunlarını unutturur insanın.[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bak 9 saat sonra finalim var, uyumam lazım dimi yoo hayır, sasabahlıycam çok uykum gelince oyun oynayıp öyle gidecğem finale, sorunum yoki calculus, sorunum yok calculus, sorunum yok, berk.exe yine geçersiz işlem yürüttü, kapatılsınççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Head, senin gibisine rahat mı battı diye sorarlar ama, deli misin işte ne mutlu sana sorunun yok. ben anlamıyorum zaten insanlar sorunları olunca da söyleniyo, olmayınca da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 onu da düşünmüşler. "insan kendisinde olmayanı istiyor." diye bişey demişler.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm yani "komşunun tavuğu komşuya kaz görünür" meselesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kendine bi sorun yaratmalısın.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sana sorun olan şeyleri söylesek umrumda değil diycen asıl sorun bu diycez üzülmüyosam banane diycen 30 olmadan orta yaş bunalımına gircen kel kalcan bu gidişle[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben sorunsuzlukta kendime sorun ariyorum genelde. biriki gun oyle gezip sonra kendime geliyorum. gecer kisaca. bu surede birilerini uzme yeter.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 Mayıs 2005 10:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: xueshen, 30 Mayıs 2005 00:59 tarihinde demiş ki: depresyondasın Dışladı :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Head, 30 Mayıs 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Benim ne kendim ile , ne arkadaşlarım ile bir sorunum yok. napıcam sana ekmek öneriyorum head. hatta ekmek beyle geçirceğin bir gün seni kendine getirecektir. dövmekten beter edicektir seni. nihahah[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Mayıs 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ekmek beyy demeyin bana sorunlarim geliyor aklimaa :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bak şimdi seni 80630 ve ac90 da nasıl ezil ediyorum gör o zaman sounların oalcka nıhaaaa yaşasın kötültük![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar