Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pizzayı çatal ve bıçakla yemek..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

Bir anım var bu olay hakkında:
-----Gittik arkadaşlarla biz pizzacıya, sipariş ettik pizzaları bekliyoruz. Arkadaşlardan biri de benim o zamanki sevdiğim kız. Garson önce çatal bıçak getirdi, ben baktım öyle boş boş, sonra "Neyse", dedim, "belki yanlışlıkla getirmiştir".
-----Daha sonra pizzalar geldi, arkadaşlarımdan biri aldı çatalı bıçağı et yermiş gibi pizzayı dilimlere böldü ve yemeye başladı. "Acaba bu pizzacıda böyle mi yeniyor pizzalar" diyerekten şaşırmış bi şekilde önce çatala, sonra bıçağa, sonra da arkadaşıma baktım, baktım öyle bir kaç dakika boyunca, gözlerim şaşı bak şaşır modunda.
-----Daha sonra denemekten bişey çıkmaz diyip aldım çatalla bıçağı elime, "Pizza nasıl kesilir ki????" diyerek düşünmeye başladım. Bir taraftan çatalı sapladım, bıçakla kesmeye çalışıyorum, ı ıh, olmadı. Diğer türlü deniyorum, cık. 5-6 dakka uğraştıktan sonra masadaki herkes gülmeye başlamıştı, ben de pancar oldum tabi.
----Ondan sonra o pizzacıya bi daha gitmedim, pizzayı çatal bıçakla yiyenleri gördükçe de kızarıyorum halen, o rezil anım aklıma geliyor, sonra da kendimi tutamayıp gülmeye başlıyorum.
----Sonuç: (pizza)+(çatal+bıçak)=I IH![signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

çatal bıçak kullandımmı sınırsız yerim arada nefes alma süresi doğuyor[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

ne var benim arkadaşım ayaklarıyla yiyor.. tamam blek ikendisi konuşamıyor onun yerine ahg ugh sesleri çıkarıyor ve hatta biraz fazla da kıllı oaliblir ama bu oun maymun olduğu nalamına gelmez.. o sadece evrimini tamamlayamamış bir homosapien.. (ya da primat ne bileyim)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 30 Mayıs 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
pizza yeterince sicaksa alirim catal bicakla yerim.
tost sicaksa catal bicakla yerim.
gozleme sicaksa catal bicakla yerim.

ha bi gun kendi kendime aci cektirme cabasina girersem, elimi yakmasina aldirmadan, belki senin anlattigin sekilde yerim.

...de kardesim, bundan sana ne?

adam eğlenceli bişi yazmış abartmanın anlamı ne ? bide üstüne neden alınıyorsun ...[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 30 Mayıs 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
adam eğlenceli bişi yazmış abartmanın anlamı ne ? bide üstüne neden alınıyorsun ...

gayet boş bi konu aslında. Sofra adabı nedir diye sorgulayıcı eleştirel bi konu olsaydı neysede. Kİşiden kişiye degisebilen bi olay bu. Pizzayı elle yemeyi sevmeyen insanlarda vardır kesınlıkle.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

said:
FIRTINA1, 30 Mayıs 2005 02:09 tarihinde demiş ki:
Daha sonra denemekten bişey çıkmaz diyip aldım çatalla bıçağı elime, "Pizza nasıl kesilir ki????" diyerek düşünmeye başladım. Bir taraftan çatalı sapladım, bıçakla kesmeye çalışıyorum, ı ıh, olmadı. Diğer türlü deniyorum, cık. 5-6 dakka uğraştıktan sonra masadaki herkes gülmeye başlamıştı, ben de pancar oldum tabi.

benzer bir olay benim de başıma gelmişti.
pizzayı hep elle yemeye alışmışımdır.
e doğal di mi elle yemek
sonuçta hamburgeri çatal bıçakla yemiyorsun, ya da tostu. gidiyorsun ısıra ısıra yiyorsun. benzer olay pizzada da var.

neyse, arkadaşın doğum gününe gittik. şık bir resturant'ta (gazino mu desem artık, neyse) kutlanıyordu. işte yemekler geldi yedik felan. sonra pizza geldi. yanına da bıçak çatal getirdiler.
ben bakıyorum böyle "bunlar da nerden çıktı" modunda. elime aldım bi dilimi yemeğe başladım.
sonra yanımdaki -o zamanlar "kanka" diyebileceğim- arkadaş bana fısıldadı "burası lüks yer, öyle yenmez çatalla yiyeceksin".
alla alla bakıyorum bakıyorum nasıl yenir. neyse kesmeye çalıştım saçma sapan bişi oldu.
çatala batırdım felan attım ağzıma. tadı gelmedi. zaten küçük pizzaydı, dilimler iyice iyice küçük oluyor. tadını alamıyorsun ki, çıldırcam. bi de bölerken üstündeki malzemeler felan dağılıyor. kaşar bi tarafa, zeytin bi tarafa, hamur bi tarafa gidiyordu. insanlar bana bakıyor bu çocuk ne yapıyor diye, ben de kızarıyordum terliyordum felan orda... çok eziyet çekmiştim o gün çok..

pizzayı çatal ve bıçakla yiyoruz diyorsunuz da yazık etmeyin arkadaşlar pizzaya. ha tabii "pizza yemek istiyorum canım çok çekti" değil de "bugün değişik birşeyler yapalım, para harcamak istiyorum, acaba ne yapsak" amacıyla pizza yiyorsanız o ayrı.
bölük pörçük hale gelmiş, küçücük dilimlerden hayır gelmez.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alagar, 30 Mayıs 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
pizzayı çatal bıçakla yemek doğru olsaydı adamlar yuvarlak yapıpda o şekilde kesmezlerdi. ona göre çatal bıçak şekline göre kesip verirlerdi yada yaparken hamurunu ona göre ayarlarlardı. Pizza dilimleri bu yüzden üçgendir. elle sert ve kalın tarfındna tutulup yenmesi için.

bilirkisi konusmus da, hayatinda hic buyuk pizza yemedin heralde, dikdortgen gelir onlar genelde. cok buyuk oldugu icin ucgen de kesmezler, kare kare kesilir.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

olay tamamen ç/b kullanma konusundaki skill ve experience'a bakıyor :) birçok kişinin ortaçağ misali elle yediği birçok yemeği ben ç/b ile gayet temiz ve hızlı bir şekilde çok rahat yiyebiliyorum ben. hiç zorlanmadım şimdiye dek :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk_DmC, 30 Mayıs 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
30-40 cm lik çatal bıçak kullanarak

Pitchfork ve Halberd bu dediklerin galiba =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşınız ilerledikçe içinizdeki hayvana yavaş yavaş bir dur demeye başlayacaksınız, hiç merak etmeyin ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...