Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bakalım ne olacak. Kupa kesinlikle Liverpool un hakkı dıyorum ama Milan Liverpooldan daha güçlü. Milan buraya kadar bedavaya geldi bence, bedavayada almaz inşallah.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gidecek warmı maça??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ingilizlere nedense antipatim var milan alsın diyorum. İşallah güzel bir organizasyonla, kasasız belasız atlatır olimpiyat stadı bu finali.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 türkiyeden giden çok az olur..umarım stad boş kalır :D kıl olsun .pneler..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bizim sınıftan bir eleman gidecekti , İngilizler'den tırsmış :P Liverpool alsa iyi olurdu ya...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 liverpool? hakkıyla gelmek? ilginç milan bu sene hak etti, chelsea daha cok hak etti aslında ama elendiler, yazık oldu milan açık ara favori bence[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben gidiorum, italyadan aldık biletlerimizi. süper olcak! :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 gol olmayan golle liverpool hakederek geldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 liverpool bence kupaya daha yakın, son haftalarda milanın yaşadığı düşüş, 20 yıl sonra final oynamaları, taraftar, istek. fakat milan dünya devi, deneyimli kemikleşmiş oyuncuları var ve daha tecrübeli bir takım. herşeyi yapabilecek bir takım. ayrıca milan yenerse bir fenerbahçeli olarak daha da sevineceğim. umarım milan alacak. forza rosso neri! not: liverpool'da tek sevdiğim adam cisse, bari gol atarlarsa o atsın.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla milan için kolay bi maç olucak gibime geliyor[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 son haftalardaki düsüsüne ragmen milan kesin kazanır...italya ligini juventusa kaptırmanın acısıyla,tecrübesiyle ve liverpooldan daha iyi yıldızlarıyla alırlar kupayı...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 liverpool kaleye otobüs park ederek buraya kadar geldi inşallah finalde de aynı haltı yapmazlar sıkıcı bir final izlemek istemiyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 görevli olarak gidiyorum. liverpool yerine chelsea'yi görmek isterdim de artık bu da iyidir. şu yensin bu yensinden ziyade güzel bi maç olsun da kim alırsa alsın.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Milan'ın almasını gönülden istiyorum ve haketmeden geldi diyenlere de gidip baştan sona milan'ın şampiyonlar ligi maçlarını izlemelerini tavsiye ediyorum. Zira PSV hariç diğer takımları hakkıyla eleyerekten buraya gelmiş bulunmakta. PSV'yi ise tecrübesi ve Ambrossini'si ile elemiş bulunmakta :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Kucuklugumden beri liverpool u cok severim Belki bunda Trt de kuccuken izledigim her avrupa macinda liverpool un olmasina baglidir Ve Collymore fowler ikilisi ile bu sevgi doruk noktasinsa cikti su an da gerrard var ondan once owen vardi .... Ayni zamanda fenerbahceliyim Ve Liverpool un kazanmasini istiyorum Umarim Liverpool kazanir Kazanmassa da hala YOU WILL NEVER WALK ALONE[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 liverpool tek favorim milan psv macında cok kotu oynadı o oyununu finaldede sergilerse bi hezimete ugrar eyer penaltılara giderse liverpoolun işi zor 2 yıl onceki finalde dida cok gzl kurtarıslar yapmıstı penaltılarda ama yinede liverpool diyorum :)[signature][hline]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 türklere 30 bin bilet ayrılmış..acaba hepsi satıldımı yada satılırmı???[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Böyle bir maçta tribünler ne zaman boş kalmış ki :) Türklere ayrılan biletlerde 3 hafta önce falan tükendi diye biliyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bugun gördüğüm bütün taksileri kırmızı t-şhirt lü ingilizler doldurmuş taksim e doğru gidiyorlardı, milan lı hiç göremedim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 inşallah liverpool alır psv'nin elenmesine halen çok üzülüyorum milan'a gıcığım o yüzden gönlüm liverpool'dan yana.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 forza milan! =) fb ye yarıyomuş[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 milan agır basıyor bakalım nolcak.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bizim bi arkadaş babasının bi arkadaşını gazxa getirmiş .gitmiş adamın evine sami amca demiş kupon yapıyoz mu?adam çok çabuk gaza geliyo para da var.hadi demiş adam yapalım kafa da hafiften güzelmiş.bizim arkadaşa vermiş kredi kartını al benim hesaptan bi 100 ytl çek hepsini yatır demiş bizimki de 10 ytl vermiş yatırdı milan için.milan yenilirse adam napar bilinmez:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 star güzel yayın yapiyor maç öncesinde, gerçi profesyonelleştiler bu konuda kaç senedir şampiyon ligi yayını yapıyorlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 milan alsın bizim olsun. :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar