Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 dreamland de sevdıgım bı boyle cocuk alanı vardı toplar vardı boyle kayarak ınıyodun sonra yas 11 ı gectı baktık almıyolar o gemıyle,at yarısıyla falan oynadım bıde tufek vardı boyle kutuyu falan vurunca degısık seyler oluyordu her seferınde onu oynardım o uzay sımulasyonundan tırsıyodum hep gırmedım sımdı ıcımde kaldı en son baktıgımda kaldırılmıstı o sımulasyon hey gıdı gunler heyy ne gunlerımız paralarımız gectı dreamland de..[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Hey gidi günler heyy... Tekken ve Mortal Combat kasardım deli gibi küçükken bilimum atari salonlarında hehehe... Mortal Combat'ta hiç unutmam 20 yaşında bir herifi yendiydim hehehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Apache o uzay hede aletinden şimdi 5M Migrosun en alt katında var ;) Ukte gidermeye bire bir[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 oo bak tüfekli oyunu unutmuşum.. ahh aaaah ulan sinirlendim bir an onu da oynamak istiyorum.. nostalji yapmak istiyorum.. klavye düğmelerine basmaktan kat kat zevkliydi o.. Fame City evet.. İlk istanbula gidişimde Fame City arayıp durmuştum ama kapanmıştı ne yazık ki..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 fame city dediniz cok kotu anilarimi destiniz ya kucukken her karne sonu arkadaslarla annemler gotururdu deli gibi eglenirdik ya agliyacam tutmayin uhuhuhuhu[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 dreamland de kafaya koymuştum 1500 kupon biriktirip büyük ayılardan alıcaktım :P bi ara harbi kafaya takmıştım küçükken bide bi makine vardı 1 jeton atardım can bi kutunun içinden küçük oyuncak almaya çalışırdın bi becerememiştim almayı[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 biz o makinelere eski 100 bin liralardan atardık jeton görevi görürdü peheeey :D[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2 adamın mafyaya karşı savaştığı oyun final fight tır haggar, cody ve bir riyu mu ne savaşırdık mafyaya karşı[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Aaaah ah eskiden giderdik dreamlande.Her girdigimde önce 1 el girişteki araba yarışını oynardım,sonra futbol,mortal kombat,metal slug,at yarısı falan oynardım.2 kez de kazanmıstım at yarısını.Simdi bi tek taşıdıklarını biliyorum ama anlattıklarına göre efsane bitmiş :([signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 mexinth günümüze gel.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 küçük, çok küçücükken gitmiştim dreamland e bahsettiğin o havuzlu şeyin hastasıydım, zorla falan götürürdüm bizimkileri atakuleye, laf yerdim sürekli=) haketmişler de biraz, zaten rağbet görmüordur eskisi kadar, yazık olmuş denilir mi bilmem, nostalji yaptım sadece ben burda[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sizin adınıza üzüldüm benımde başıma gelmiştim ama artıq bılg war pek takmıorum ahueha[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dreamland anıları anlat anlat bitmezki.. Ankara'ya annanemlerin yanına gitmeyi bu kadar sevmemin yegane sebebiydi Dreamland (evet kötü bi torunum ben :-p) Ama hiç aklımdan çıkmayan bi anım var, feci bozulmuştum. 9 yaşındayım, şu top havuzu tadındaki yer daha yeni açılmış. Baktım içerde millet coşuyo eğleniyo ben de giricem dedim(kızlar falan da var, ortam iyi yani) Kapısındaki bi boy çubuğu vardı, boyun 1.50 nin üstünde ise geçemiyordun. Benim 9 yaşındaykem boyum 1.52, yaş sınırından kazanmama ramen içeri girememiştim de içimde kalmıştı. 9 yaşında olduğumu ispatlamak için gişesindeki kadına okul kimliğimi falan gösterdim ama nafile, almadı içeri .. Yazık olmuş dreamland e ama abso haklı, artık herkeste bilgisayar var müşterilerin azalması doğal.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 artık internet cafe devri. dreamland'in açılışına gitmiştik biz ailecek, feci hatırası vardır oranın. ufacık çocukken ne kadar büyük gelirdi orası halbuki insana değil mi. ilk street fighter'ımı da orda oynamıştım ayrıca.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BabacumMostors, 16 Ocak 2004 13:24 tarihinde demiş ki: bi de Fame City vardı İstanbulda hey gidi günler heeey hala kupolarını saklarım.. heee istiklalin ortasında; deli parta kırıyolar dı ama bodrumunda kumar oynanıldığı öğrenilince hem işletme değişti hemde kimse gitmez oldu battı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Absolut, 16 Ocak 2004 11:43 tarihinde demiş ki: Street fighter dı galiba ya süper bi oyundu 2 kişi beraber mafyaya karşı savaşıyordunuz süperdi. Bir de voleybol oyunu vardı o da çok keyifliydi. hee sonunda o kadar doversin herkezi, uzun boylu olduğu için götoş sarı kafa kapardı kızıç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uzaktan kumandalı tekneler böhhööhöhöhöh, çok seviyordum ben onları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 minik bowling tarzı topları sokmalı bir sistemi vardı en sol tarafta iyi puan yaptıkça ticket falan verirdi heheeyy ne güzeldi ya[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ankara'da doğuş ve çocukluk yıllarını Ankara'da geçirmiş bir zat olarak Dreamland'i pek bir severdim. Gerçekten çok kaliteli bir yerdi ama nedensiz yere pahalıydı. Eski güzel günler... En büyük derdimizin dreamland e gitmek olduğu o garip günler... Hayat garip.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yazık olmuş beah[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar