Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ankara'da Atakule'de çocukluğumu geçirdiğim bir yerdi Dreamland. Her tarzdan coin-up makinesi vardı orda.. Mame oyunlarını oynayabildiğimiz ikili konsollardan, Nintendo 64 kalitesinde oyunlar olan kocaman aletlere kadar herşey mevcuttu. Orda unutamadağım bazı oyunlar var. Bir yerde ortada küçük bir köprü var. Yerin altı su dolu. Köprünün iki yanı havuz. Köprünün yanlarında küçük direksiyonlar var şu gemilerdeki direksiyonlardan (adı neyse) para atıp dümenle uzaktan kumandalı tekneleri kullanıyordun. Çok eğlenceliydi.. Özellikle ilk zamanlarında çok kalabılıktı.. At yarışı oyununu oynayacak hep adamlar vardı hatta yer bulmak çok zordu.. Kendi masana oturuyorsun. Top atıyorsun top ileri gidip deliklerden birine giriyor, belli bir puan alıyorsun atın da o ölçüde gidiyor.. Bir de bunun tekli oyunu vardı.. Onda diğer oyuncuların atlarına karşı değil, yelkovana karşı yarışıyordun (akrep olarak)... Daha sonradan bir üst versiyonu gelen minigolf-bilardo karışımı bir oyun vardı.. Tabii hala ben ilk versiyonunu beğeniyorum. Topu atıyorsun, bir kafesin içine giriyor, rampadan fırlıyor eğik bir düzlemde deliklere giriyor.. Belli puanlarda Dream Land kuponları veriyor.. Eskiden hatırlarsınız, basketbol - futboll oyunları vardı pegball gibi.. Oyuncunuzu ittiremezdiniz. Çünkü sahanın etrafı plastikle kapalı. Oyuncuları ittirmek yerine sizin taraftaki bazı düğmelere basıp, topu haraket ettirmeye çalışırdınız. Belirli yerlerde delik var, her deliğin numarası var, her düğmenin numarası var.. Düğmeye basınca o numaralı deliğin altındaki kısmı haraket ettirerek topu fırlatıyor... Böyle böyle basket yapmaya çalışıyorsunuz.. Hiç binemedeğim (5 jeton istiyordu bir de küçüğüm tabi korktum) Bir haraketli kutu vardı.. Hani şimdi de modern 3D sinemalarda kullanılan teknik. İçerde birkaç koltuk, bir ekran, ses sistemi felan.. Kutu haraket edip duruyor sen de ordaymışsın gibi ekrandan izliyorsun olayları.. Belki bilirsiniz, kocaman bir uzay gemisi, biniyorsunuz, bir gezegen seçip o gezegende uçakları avlıyorsunuz. İşte yanda throttle felan var, önde gemiyi kontrol edecek kol var felan. Ona benzer bir helikopter oyunu vardı ama oyun makinesi daha küçüktü.. sonra pek sevmediğim ama hiç unutamadığım bir oyun vardı. Theme Hospital gibi bir görüntüsü vardı. İki askeri oynuyorsun. Ofis/Üs gibi bir yerde robotları öldürüp rehineleri kurarıyorsun. Bazı yerlerde yürüyen merdiven var bu ofis katları arasında gidip geliyorsun. Küçük adamlar küçük robotlara saldırıyor felan.. Aslında güzel bir konsol oyunuydu.. Bu tip ilginçlikler vardı.. Geçen gün nostalji oldum bugün sınav çıkışı gittim Dreamland'e. Fakat yerinde Tansaş vardı... Meğersem alışveriş merkezi dışında ama Atakule içinde bir yere taşınmış.. Adamlar tabii eskiden jetonları çok pahalı satardı.. Giderken "kesin 30 milyon felandır" diyerek gitmiştim.. Bir baktım "7.5 milyon" hatta "20 jetona 5 jeton".. Eskiden o kadar kazık sattıkları için iflas etmişler tabii. Ayrıyetten o güzel oyunları da bir bir "bebek lunaparkı" aletleriyle değiştirdikleri için (çarpışan arabalar, daracık yerde dönüp duran tren, araba yarışları) iflas etmeleri hızlanmış.. Onlar da o küçük yere geçmiş.. Hani antalyada felan köşe başında dandik "bebek lunaparkları" görürsünüz ya. O koskocaman dreamland bu hale gelmiş.. İflas etçeklerini düşünüyordum zaten.. Fiyat gittikçe pahalanırdı ama gelen kişiler azalırdı.. En sonunda böyle dandik bir hale dönmüş.. Neyse bir de tamamen iflas edip o küçük yeri de açamayabilirlerdi..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Yazık :( gençliğimizin güzide mekanlarından, harçlıklarımızın gittiği yegane yer ne hale geldi :( Vah ki ne vah[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bilgisayarda o eski oyunları oynayabilirsin belki.. ama ben hala kafasına vurduğumuz köstebekleri top atarak ilerlettiğimiz yelkovanları uzaktan kumandali tekneleri arıyorum. bilgisayar o hissi vermiyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 iyi olmuş abi. okulu asıp gittigimizde okul kıyafetlerimiz var diye almamişlardi. :D gerçi bi yandan icim burkuldu. ablam kucukken cok goturur bırakırdı beni oraya ahh ahh . nerde eski gunner.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Belki de fiyatları yüksek diye değil de eskiden herkeste bilgisayar yoktu o yüzden müşterileri çoktu ama şimdi müşteri azaldı diye batmışlardır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 oof oof superdi dreamland zamaninda ya acili$ini bile hatirliyorum ben, g.t kadar cocuktum o zaman ben, o kadar uzun yillardir gitmedim ki yani...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Street fighter dı galiba ya süper bi oyundu 2 kişi beraber mafyaya karşı savaşıyordunuz süperdi. Bir de voleybol oyunu vardı o da çok keyifliydi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yok bea bence fiyattan battılar . Ankara-Sakaryadaki fantasyland hala tıklım tıklım[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 January 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 evet . fiyat başlıca sebebi.birde 10 tane jeton muhabbeti vardı girişte oda etkili.yani içeri girmek istiyosan 10 jeton mecburi alcan.bence o cok sacmaydı.oda etkili olmuştur.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bi de Fame City vardı İstanbulda hey gidi günler heeey hala kupolarını saklarım..[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 5. sınıfta sınav için Ankara'ya geldiğimde gitmiştim ..çok güzeldi çok eğlenmiştim ;en çok da o uzaktan kumandalı teknelerde ... babama "baba sınava gitmesem nolur sonum ?" diye sormuştum ;cevap gelmedi ,ya da ben duyamadım ... :)[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ah ah.. ne mekandı fame city.. bi keresinde gidip kapandığını gördüğümde ağlamıştım baya. deliler gibi koşuşturur tepinirdim zamanında orda be. bişey anlamazdım pek ama eğlenirdim işte :)[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 aah fena konuyu deştin ;) ne çok eğlenirdik dreamland de. bu koca kazıklar naapıyo burda die bakardı "veli"ler bize[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 iyide oraya geçeli çok olmadımı.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bende Ankaraya gittiğimde küçükken hep kuzenimle giderdi güzel günlerdi heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 eskilerin ugrak yeriydi. 2haftada 1 cumartesileri gider tam 20 jeton harcayip donerdik arkadasimla.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 İstanbulda Galleria da Fame City vardı... hey gidi heeeeeey... fame city ye gitceğimizden önceki gün delirir duvarlara kafa atardım heyecan ve mutluluktan... o kadar muhteşem bi yerdi yani öyle böyle değil. Hatta bi tane toplu havuz vardı komacan, boyu belli bir boyu aşkın çocuklar giremiyordu abim yakında giremiycek diye çok korkardım... :) sonra kapandı ühühü[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ya çok fena bi anılarımı hatırlattınız şimdi:) Dreamland o 3d kutusuna kadar herşeyine binmiştim küçükkken hala görsem girerdim ne güzeldi o jeton beklerken tavandaki lambaları izlemek *kıl boyutlarda lambalar hani sıra ile yanıyordu* Sonra pahalandı iflas etti Çok severdim ben dreamland hersene giderdim ankaraya hersenede dreamland:) kuponlarıylan bişiler almışızdır küçük Bide ablam bidefa o aşağı kol sallayıp hediye kapan makinalardan bi balık kapmıştı yünlü bişi böle:) duruodur hala Bide Fame City vardı galleria alt katında oyy negüzel yerdi yaa:( bisürü tırmanıcak yer rüyalarıma girerdi hatta oraya girerken ayakkabıları bi yere dizerdik:) boru gibi böle üheü Bi köşesi vardı dev lego parçaları ve dev bir araba tekerlekleri Birleştirsek basbaya araba çıkardı ama ablam hep geçiştirirdi oraları:) nasıl zevkliydi tepelerde dolaşmak be:) çoraplarla[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 fame city de hayvanlar gibi büyük bir ağaç ev gibi birşey vardı deliler gibi içine girip oynardık böle tırmanırdık bayaa da yüksekti bire kers,nde düşüyordum oradan ehuhe görevliler panik yapmıştı :) ah ulan ahh fame ciy...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 biz hala antalya dedeman daki bowling salonuna gidip arada çaktırmadan "house of deads" oynayıp kollu makinaya ve thypoon a takılıyourz ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ben en çok o gemilere hastaydım ama :D (Bu arada selamlar Zegnacım)[signature][hline]Trance Nation Member P.L.U.R! (wka Astral @ NBL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya orda simulatorler filan da wardı atarilerde araba yarışı filan onnarad gitmiş mi ben küçüçkken her pazar değilde 2 hafta da bir dedeme giderdim ( hemen atakulenin yukarısında evleri ) vede her gidişimde atakule ye gider dedemden aldıgım paraları yerdim phewwwww[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: BabacumMostors, 16 January 2004 16:24 tarihinde demiş ki: bi de Fame City vardı İstanbulda hey gidi günler heeey hala kupolarını saklarım.. ehe bizim ora işte Galeria süperdi ozamanlar be ilkokulda falan annemler götürseler diye nası kasardım sonra komsu ile giderdik birlikte ne varsa oynardık falan bende biryerlerde olucak oranın jetonu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 yaw ben ne zman o uzay makinesi gibin alete binmek istesem bozuk diyodu, heralde tek kişi için çalıştırmak istemediğinden 5-10 kişi gelirsen kullanabiliyodun anca ;)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 fame city güzeldi eheh gidrdim hep küçükken ama daha çok ateri salonları vardı küçük böle oralara giderdim[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar