Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi rp serverı hangisi?

finch

Öne çıkan mesajlar

2 yıllık aradan sonra merhabalar :)
şu an en iyi ve en kaliteli player ve yetkili kitlesine sahip rp serverı hangisidir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..[signature][hline]One ring to rule them all,
One ring to find them.
One ring to bring them all,
And in the darkness bind them...
Sosyal ağlarda paylaş

evet ovedron çok güzeldi fakat kapandı bu tarz başka server bilenler varsa çok memnun olurum... hatta şöyle söyleyeyim kendi serverınız varsa ve role play yok ama isteyen playerlar varsa role playerlarla ilgilenen staff üyesi olarak alınmak istiyorum..[signature][hline]One ring to rule them all,
One ring to find them.
One ring to bring them all,
And in the darkness bind them...

[Bu mesaj parker tarafından 27 Mayıs 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim serverda Rp vardı ama bir zamanlar.Oturur yaparım diyor isen buyur link aşağıda imzada.

Yakın arkadaşlarımın yeni açtığı bir server var onlarda rp için birşeyler planlıyorlar 1-2 şehir falan ayırmışlar sadece rp topluluklarına falan.Yakında buraya ayrıntılı bilgi vereceklerdir büyük ihtimalle.[signature][hline]Tr-Game - Everything About Games
Zenith - RCA Sistem
Enlil - Sosaria
Sosyal ağlarda paylaş

Yazın inşallah açacağız. Scplerinin bitmesine az kaldı. Güzel bir level sistemi, ırk sistemi class sistemi fln var. Ama level sistemimiz öyle her shardda olan zottirik level sistemlerinden değil. Azıcık açıklayayım: İlk önce en önemli olan şey yaratık öldürünce değilde skill kullandıkça experience alınıyor... Savasci kilini sallarken, büyücü büyüsünü yaparken, madenci kazı yaparken, bir zanaatkar bir seyler yaratirken experience alıyor... 2. si oyuncular skilleri kullanırken skill puanı almıyorlar. Level atladığında sadece kullandıkları skillere verebilecekleri 10 tane skill puanı kazanıyorlar. Aynı şey statlar içinde geçerli 5 stat puanları var. Experienceler 1000 den baslayıp 2 kat 2 kat artiyor ve her skill kullanıldığında 1 puan geliyor. Eger dengesiz olursa degisecek tabi. Her skill kasan level atlayabilirmi? Hayır. bunu engellemek içinde role play puanı yaptık. Kisiler role play yaptıkça bu puanı alıyorlar. 1. level için 1 2. si için 2 3. sü 3 diye 1 er 1 er artarak ilerliyor buda. diğer sistemleri de açıklardım ama yeteri kadar reklam yaptım zaten :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede hep rp kitlesi az diyorlar ama adam gibi cok saglam bize RP yapmadi genelliycek kac server vardi Türkiyede ???? Ha parmak sayisi kadar dimi :)[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ovedron gerçekten güzeldi ama onunda cenazesi kalktı kısa bi süre önce(baya uzun süredir sürünüyodu ama, acı çekmeden öldü)

Bende şöyle ciddi bir rp serverı arıyorum.Rp den fazla anlamam orta derece diyebiliriz ama rp serverlarının hali bi başka oluyo playerları daha düzeyli oluyo o yüzden rp serverlarını tercih ederim.

Şu an server arayışındayım.Güzel bi server buluyim kapağı atıcam oraya:P[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çıkıp şu ovedrona rp serverı demeyin ya . .Ciddi berbat bir serverdı orası sorun eksik olmaz rp kimse yapmaz küfür edilir staff zaten olmaz kontrol edicek cidid orayı rp diye övmeyin .. Rp ne bilmiyen staff RP serverıyız diyordu .. Owner gelip benle :D =)) puahah gibi terimlerle konuşuodu yalan bu ayaklar ...

Türkiyede açılmış olan en iyi Rp serverı Ring Of Life dım şunu söyliyim oynadığım en güzel shardlardan biriydi çok emek verilmiş ve staff çok iyiydi .. Accountlar öyle her istekte açılmıyodu özgeçmiş ile açılıyordu ve Hher önüne gelen mage olamıyordu shardda .Sınavlar oluyordu haftasonları onlara girip mage olabiliyordunuz vs. vs.... Başkada RP serverı yoktur türkiyede eternass mı ne bilmiyorm orayı biliyorm ordada çok iyi şeyler yapılmış ama hiç bir rp serverı RoL kadar iyi olamadı ...

Ovedrona Biraz Role play yapabilen biri Rp serverı demez ...
Action ve Teot serverıydı ..[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

canım benim o serverdan banlansam ne yazar ? Ben istesem yakalanırmıyım ? bankamda 8404098 must bırakıymıyım ? Kimle oyun oynadığınızı bilin ... Çalıntı scpler vs. . kötü bir server kötü yani bu kadar basit ..Sağlam Rp yapan player vardı zaten server bunlarla renklendi staff sux :S[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
skyly, 27 Mayıs 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
Ama level sistemimiz öyle her shardda olan zottirik level sistemlerinden değil.

bunu neye dayanarak söyluyorsun bılmıyorum.level sistemi cok zevk veren shardlarda vardı en basiti alternate pk? genelleme yapmadan daha saygılı olsak fena olmaz di mi ama?[signature][hline]Pyro
Andoria

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardhath, 27 Mayıs 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
ha fantazi olsun diye yakalandın?
tamam o zaman. :D

başkasının yaptığı proglamla iki must dupeledin diye hacker mi oldun.

b@b hekleme piliz...

1- Salladığım bir server değildi başka karakterleirmde de bir üsür item vardı Barret banlanınca oynamadım daha aileye dağıttım ..

2- Hackerım dedimmi ? Şizofrenimisin ?
[signature][hline]Anubis
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 27 Mayıs 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
skyly, 27 Mayıs 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
Ama level sistemimiz öyle her shardda olan zottirik level sistemlerinden değil.

bunu neye dayanarak söyluyorsun bılmıyorum.level sistemi cok zevk veren shardlarda vardı en basiti alternate pk? genelleme yapmadan daha saygılı olsak fena olmaz di mi ama?

Pyrocugum cogu level sistemi öyle seninki farkliysa özür dilerim üstüne alınmasaydın keşke[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Barret_Gordon, 27 Mayıs 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
Kimle oyun oynadığınızı bilin ...

şizofren değilim de öyle algıladım tabi forum ortamı jest mimik felan yok yanlış anlaşılma olabiliyor.

neyse daha fazla birşey yazmıyorum.
üstelik şizofren çift kişilikli olmak demek yine alaka kuramadım neyse önemli değil konuyu dağıtmayalım.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Şizofreni çift kişilikli olmak ?
Şizofreni olmuyan şeyleri görmek duymak hissetmektir .. Vs. bir sürü çeşidi vardır ukalalık değil bu bil diye söylüorum ..
[signature][hline]Anubis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...