Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Molten Core taktik.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Conquest bu konuda oldukça iyi ve güzel taktikler içeriyo..
2-3 tane arkadaş özel mesajla nasıl kestiniz şeklinde sorular sordugu için açıyorum bu başlıgı.Genel olarak burdan yararlandık.Ama her bossta burayıda uygulamadık veya her mob da.Kendimizde duruma sayıya göre farklı olaylar geliştirdik.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?

[Bu mesaj Eternal tarafından 28 Mayıs 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Horde olup, MC hakkında taktik merak eden olursa, yardımcı olmaya çalışırım :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
Bu elo mcden falan anlamaz zaten damagemeterla oynamasına rağmen hep iğrenç dpsye sahiptir sormayın bişe[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
aslında ne elo ne pyo anlar mcden :P
pyo dmg meterda sonuncu olur ne abi agrro mu cekiyim der eloda da her zaman lag vardır zaten :P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Mesaj tarihi:
Hayır benim imba olmamı çekemedikleri için damage meterda benim damageımdan bi sıfır atıp öyle veriolar!!!11bir
Ayrıca drakkisathı tanklayan tek pete sahibim ve de kaslıyım.
Pis inek[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Mesaj tarihi:
hehe sen nihilumdan ayrıldıktan sonra zaten mobları bossları cloze pulluyor dier hunterlar beceriksiz çıktı
ama dmg meter konusunda demogaji yapma :P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Mesaj tarihi:
Heh=P ircye döndü bura biraz ama opakaya noldu dicektim kungen lover süper hunter[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Mesaj tarihi:
Pyo Drakkı ı tanklıyan pet ı nasıl yarattıgı soleme gıbı bı durumun olur mu pm den aramızda kalsın.. :)

Talentlerle mı alakalı yoksa ozel bı pet mı buldun..

[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 29 Mayıs 2005 08:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 29 Mayıs 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Drakk bişey mi be!?

Geddon'u bile tankladı Duha, şööle 3.57 saniyeliğine falan :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
lol
Evet her Molten Coreda Baron Geddon&Shazzrah pull görevi duhanındır.
Drakkisath olayına gelince kungen ölmüştü drakki duhaya daldı 2 priest ve ben heal abanarak hyatta tuttuk sonra addler öldü ve millet drakkiye çöktü :D Duha efsanesi böyle doğdu =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Mesaj tarihi:
Neyse bir ara shy rotamı da tameliyelim sana yeni bir efsane daha doğsun :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Mesaj tarihi:
Dün ircde agamagganda bi guildten eleman gelip shazzrahı nası kescez diye sordu. 4 kere denemişler sonuç çıkmamış. Bu aoe falan napıcaz dedi. Söyledim kestileri ilk seferde :)
Mesaj tarihi:
Shazzrah mı peh..
Gerçi baya güçlendi son patchte ama ezik boss ezik bosstur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Mesaj tarihi:
kesinlikle önceden tasarlanmış bir şey bence o
yada en azından grubun diger üyelerinin haberi yok video'yu çeken ve leeroy dışında :)

yani adamların itemlar falan guzel belli ki daha once yapmışlar bol bol dungeon (arcanite reaper falan var 2 kişide yanlış gormediysem noob tayfa olamazlar yani)

yalnız bu video kesinlikle sakıncalı
azmo gibi tiplerin gaza gelmesine neden oluyor (priestle leeroy modeli takılıcam diyordu en son :P )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
bencede hazırlanmış bişey .kafadan kendini ele veriyor yalan.neden sıradan bi ubrs raid ini çekesin ki video ya.ayrıca leeroy dan sonra videoyu çekenin de mob çekmesi saçma olmuş[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
Ben 2 kere leeroyyluk yaptım

ama bundan herkezin haberi vardı :D

1.si ZF ta merdivenlerden aşa warriorla charge ettim 2 mage 60 arkadan arcanae bastılar ama wipe olduk

2.si kendi Rogue-Dolis le Sunken temple da arkların wipe olmuştu sprint + evasionla açtım ortadki tüm mobları topladım ve ortadaki delikten aşa ataladım tavsiye ederim çok zevkli oluyooooo :D
Mesaj tarihi:
tabii ki tasarlanmış geyik yapıyolar zaten..

önkonuşmaları dinleyin paladinin devout shoulder a ihtiyacı var falan diyolar..

(ordaki bosstan düşüyo)

asıl süper olay taktik vs kurmaları bu arada leeroy un afk oluşu gelip birden fırlaması..

diğer bomba da taktikler verildikten sonra %32.33 percentage of survival ahaha buna kopmuştum[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
Chris Metcalf

• Yeni Oluştur...