Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Conquest bu konuda oldukça iyi ve güzel taktikler içeriyo.. 2-3 tane arkadaş özel mesajla nasıl kestiniz şeklinde sorular sordugu için açıyorum bu başlıgı.Genel olarak burdan yararlandık.Ama her bossta burayıda uygulamadık veya her mob da.Kendimizde duruma sayıya göre farklı olaylar geliştirdik.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? [Bu mesaj Eternal tarafından 28 Mayıs 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Horde olup, MC hakkında taktik merak eden olursa, yardımcı olmaya çalışırım :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu elo mcden falan anlamaz zaten damagemeterla oynamasına rağmen hep iğrenç dpsye sahiptir sormayın bişe[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aslında ne elo ne pyo anlar mcden :P pyo dmg meterda sonuncu olur ne abi agrro mu cekiyim der eloda da her zaman lag vardır zaten :P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hayır benim imba olmamı çekemedikleri için damage meterda benim damageımdan bi sıfır atıp öyle veriolar!!!11bir Ayrıca drakkisathı tanklayan tek pete sahibim ve de kaslıyım. Pis inek[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hehe sen nihilumdan ayrıldıktan sonra zaten mobları bossları cloze pulluyor dier hunterlar beceriksiz çıktı ama dmg meter konusunda demogaji yapma :P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Heh=P ircye döndü bura biraz ama opakaya noldu dicektim kungen lover süper hunter[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Duha <3[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Pyo Drakkı ı tanklıyan pet ı nasıl yarattıgı soleme gıbı bı durumun olur mu pm den aramızda kalsın.. :) Talentlerle mı alakalı yoksa ozel bı pet mı buldun.. [signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 29 Mayıs 2005 08:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dartagnan_DS tarafından 29 Mayıs 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Drakk bişey mi be!? Geddon'u bile tankladı Duha, şööle 3.57 saniyeliğine falan :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol Evet her Molten Coreda Baron Geddon&Shazzrah pull görevi duhanındır. Drakkisath olayına gelince kungen ölmüştü drakki duhaya daldı 2 priest ve ben heal abanarak hyatta tuttuk sonra addler öldü ve millet drakkiye çöktü :D Duha efsanesi böyle doğdu =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Neyse bir ara shy rotamı da tameliyelim sana yeni bir efsane daha doğsun :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dün ircde agamagganda bi guildten eleman gelip shazzrahı nası kescez diye sordu. 4 kere denemişler sonuç çıkmamış. Bu aoe falan napıcaz dedi. Söyledim kestileri ilk seferde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Shazzrah mı peh.. Gerçi baya güçlendi son patchte ama ezik boss ezik bosstur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 MC değil belki ama high lvl raid nasıl yapılmaz çok güzel bir örneği : Leeroooooy Jenkiiiiinnssss!!!(16mblık geyik bi vidyo)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu leroy bana yazış gibi geliyo ama herkesin dilinde artık.bide cokta eglenceli oluyo leroy style :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kesinlikle önceden tasarlanmış bir şey bence o yada en azından grubun diger üyelerinin haberi yok video'yu çeken ve leeroy dışında :) yani adamların itemlar falan guzel belli ki daha once yapmışlar bol bol dungeon (arcanite reaper falan var 2 kişide yanlış gormediysem noob tayfa olamazlar yani) yalnız bu video kesinlikle sakıncalı azmo gibi tiplerin gaza gelmesine neden oluyor (priestle leeroy modeli takılıcam diyordu en son :P )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bide adamın jenkins demeside bi acayip eheuhe icöhnkinnsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bencede hazırlanmış bişey .kafadan kendini ele veriyor yalan.neden sıradan bi ubrs raid ini çekesin ki video ya.ayrıca leeroy dan sonra videoyu çekenin de mob çekmesi saçma olmuş[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: axedice, 29 Mayıs 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Leeroooooy Jenkiiiiinnssss!!!(16mblık geyik bi vidyo) At least I have a chicken.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ben 2 kere leeroyyluk yaptım ama bundan herkezin haberi vardı :D 1.si ZF ta merdivenlerden aşa warriorla charge ettim 2 mage 60 arkadan arcanae bastılar ama wipe olduk 2.si kendi Rogue-Dolis le Sunken temple da arkların wipe olmuştu sprint + evasionla açtım ortadki tüm mobları topladım ve ortadaki delikten aşa ataladım tavsiye ederim çok zevkli oluyooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tabii ki tasarlanmış geyik yapıyolar zaten.. önkonuşmaları dinleyin paladinin devout shoulder a ihtiyacı var falan diyolar.. (ordaki bosstan düşüyo) asıl süper olay taktik vs kurmaları bu arada leeroy un afk oluşu gelip birden fırlaması.. diğer bomba da taktikler verildikten sonra %32.33 percentage of survival ahaha buna kopmuştum[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi oda varda kesin ayarlanmış bi şey bide leeroy aşa inince pot falan içiyo ona koptum en sonunda : leeroy : its not my fault demiyomu koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 chance of survival super canım zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar