kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 iyi de zaten ayakta halledebiliyorlar ki. bakınız garbage ın Androgyny klibi. boş bilimadamlarının gereksiz icatları silsilesine doğru şutluyorum bunu. (ayrıca sakal bıyık çıkaran kadınlar da var, hatta zaten hepsinde çıkıyor da bazılarında belli ediyor bazılarında etmiyor. bi de kendine bakan ve bakmayan olarak ayrılıyorlar tabii) ayrıca her sabah yüzümü kazımanın nesi zevkli anlamadım:)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bi gun kadının biri dioki kadınla erkek eşittir die..erkekde dioki siz bizim yaptıklarımızı yapamassınız .kadın gaza gelio yaparız dio..erkekde lafi yapıstırıyo..git şu duvara işe dio kadın apışıp kalıyo =))))))) pohihii :P bu espride yalan oldu artıkın =)
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 benım anlamadıgm bısı war "bi kalelerı daha dusuyo " lafı cok gıcıgıma gitti ne alakası war ben hala anlamıs degılım .. ben ayakta ıseyebılınce ona karsı bı ustlunlugum mu war ahaha bak lamere ben ayakta şeettirebiliyorum sen ettiremiyon eahueah uaheuhae fln seklınde gulupte asla bı bayana karsı ustunluk taslamamısımdır .. hemcinslerimi bu konudaki tepkilerini bilmek isterim.. noluyo lan bu ne gaz :D[signature][hline]DJ Tiesto
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 şimdi her konuda eşitiz geyiğine "biz ayakta işioz ama" diemicez peh[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Mantar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 beyler bir kalemiz daha düştü...bu durumu protesto edelim artık biz de oturarak işeyelim..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 küçükken öyle işerdim ben şahsen boyum kısaydı ya o bakımdan şimdi ben eskiden kadındım şimdi erkek mi oldum ?[signature][hline]DJ Tiesto
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bundan sora bütün erkekler oturarak işemeye başlasak sorada ortalıığa "ooh.. olm böle daha iiymiş lan" gibi dedikodular yaysak yerler mi? bide ayakta işemek prostat yapıomuş..[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world [Bu mesaj sidd tarafından 29 Mayıs 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya bunlar bıraz kafasını calıstırsa daha onceden de yapardı sımdı bızde ayakta şeediyoruz wede klozet asagıda ama bayanlar klozet asagıda oldugu ıcın denedıklerınde dısarı fln tasırıyoları ( bilimsel dusunurum eauheuaheua :D) ama bunlar klozetı yukseltselerdı fln daha onceden şeettirebilirlerdi.. :D[signature][hline]DJ Tiesto
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Oturarak işemenin nesi varmış?[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 memnunsun galiba ..[signature][hline]DJ Tiesto
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ayakta işemenin çokta sağlıklı olmadığını duymuştum. prostat yapıyormuş.[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Okadar da manyak mekanizması olan birşey değil yani.Kesekağıdının altına delik yapsan da olur bence yanlış mıyım?[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hiçte öle oturamam valla bence yeterince sağlıklı ama hala duvara sevgililerinin veya kendilerinin isimlerini yazamazlar[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Fransua, 29 Mayıs 2005 22:49 tarihinde demiş ki: memnunsun galiba .. Ha ha komik gördüm seni..Kadınlar oturarak yapıyordu da ayakta işeyince karizmatik mi olunuyor?Artistlik mi oluyor yani?Artık bize ayakta işeyecez oleeey tarzı bir hava takınmalarının sebebi ne yani?!?[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya klozetin kapağı bacaklarıma yapısıyo kalkarken bir canım yanıyo anlatamam sıze resmen bıcak kesıgı gıbı :D[signature][hline]DJ Tiesto
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aklıma Lombaktaki ''Cihangirde Bir Ev'' adlı karikatür serisindeki Batunun bir lafı geldi.. ''...baldırdan aşağı süzülür gibi geliyor bana...''[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Heffer, 29 Mayıs 2005 22:52 tarihinde demiş ki: ayakta işemenin çokta sağlıklı olmadığını duymuştum. prostat yapıyormuş. Kadınlarda prostat mı var? edit: bir üstteki mesajdır diye quotelamadım ama 20 mesaj girmiş[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 29 Mayıs 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: fastreload, 29 Mayıs 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ama hala duvara sevgililerinin veya kendilerinin isimlerini yazamazlar Bittim :D[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: W3r3wolf, 29 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Kadınlarda prostat mı var? AMUHAHAUHAUHAUHAUHAHUA ay ölücem puahahuauhauhauhauhauhauha warmı lan harbiden ?!?[signature][hline]DJ Tiesto
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence bu onlar için rahatlıktan çok işkence olmuş[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: W3r3wolf, 29 Mayıs 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Kadınlarda prostat mı var? Bilim herşeyin ötesinde işte..:P[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 niye ayakta işeyeceklermiş? öğretildiğinden beri ayakta işiyorum hiç bir şekilde yararını görmedim. hıyar mı onlar işesinler bakalım boylarımı uzucakk.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz [Bu mesaj fordcus tarafından 29 Mayıs 2005 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 " BİR KALELERİ DAHA DÜŞMEK ÜZERE " Dişi yakarış.[signature][hline]g3nk.
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya bu alet önemli bi günde bozulup, delinip, tıkanıp üstünüze başınıza sıvatırsa görürüm sizi. -Prostatgül bu ne hal. -Ayakta işeyim dedimde ihi ihi. -Belli belli Tebrikler efenim.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olmaz kadınların oturarak işemesinde bile ayrı bi seksi. Oturarak işicek kadınlar.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!?
Öne çıkan mesajlar