Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk alkol deneyiminiz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni doğduğum zamanlarda babam emziğimi rakıya bandırıp verirmiş bana bende büyük bir iştah ile emermişim rakı tadı kalmadığında da ağlar rakıya bandırmalarını istermişim...
İlkokul ve orta okul hayatım boyuncada özel günlerde 1-2 dubleyi çok görmez verirlerdi.
ilk en büyük alkol deneyimim 1999 yılında İzmir'de Karşıyaka'da Bağcı Parkında Gerçekleşti
15 dakikada 3 şişe şarap içerek kendimi kaybetmiştim.
o günden sonra vucudumun neyle ne olduğunu iyice öğrendim.
Hemen hergün sarhoşumdur ama hiç sağa sola kustuğumu yada saçmaladığı hatırlamam...
herkes bünyesine göre içsin diyorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mesaj tarihi:
ben de ortabirde felan başladım ogün bugündür içinde alkok olan karaciğere zarar veen hertürlü şeyi içiyoruz.
hatta arkadaşlarla sırf içmek için büro gibi bir yer tuttuk.
(dışarıda içince çok pahalı oluyodu lan..)

bu arada sitenin açıldığını yeni gördüm ağlıyodum neredeyse herkese tekrar merhabalar :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
bende nane likörüyle basladım.. (misafire verecez die aldıkları gün rengini beenip içmiştim, tipimin kayışından anladılar tabe..)

geçen sene her hafta 2 kere içerdim, 6 aydır 20 kere falan sağlam içtim, azalttım yane..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
ilk kez 3 yaşımdayken su diye rakı içmiştim, sevmiştim tadını ama ağzım yanmıştı.. o gün bugündür içerim :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
ilk içkim cila-bira olarak tabir ettiğimiz miller'dır..ardından carlsberg içip sonra da marmara içince hayatım boyunca mecbur kalmadan marmara içmeme sözü verdim kendime..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Mesaj tarihi:
ya belki sacma gelcek ama ben bilmeyerek icmiştim =))
kucukken evde kuzenle kosturuyoduk amcamlarda sek rakı koymuslar masanın ustune bende terlemiştim su zannettm aldım yarıya kadar diktim kafaya ..bole bi deneyimdi =))) (ztn ondan sora rakı agzıma bile koymadım bira,fotka =))
Mesaj tarihi:
walla benim alkolle tanışmam baya bi garip oldu yaşımı tam olarak hatırlamıyorum ama o günü unutamam .şimdi daha ufağım ilkokul-ortaokul arası bişiydim arkadaşımla sıkıldım yapçak bişi arıyoduk ki tam o sırada ben 3/4 dolu olan tariş kolonya şişesini gördüm ondan sonrası malum 2 kişi şişeyi bitirdik sonra bizim kafalar dönüyo herşey birden güzel olmaya başladı :) ilk olarak içitiğim şey :tariş 35 derece kolonya :)[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
  • Yeni Oluştur...