NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Birinde mangal yaparkene su zannettim sek rakıyı bi diktim kafaya sonrasını hatırlamıom. ama bilerek ilk bira içmiştim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yeni doğduğum zamanlarda babam emziğimi rakıya bandırıp verirmiş bana bende büyük bir iştah ile emermişim rakı tadı kalmadığında da ağlar rakıya bandırmalarını istermişim... İlkokul ve orta okul hayatım boyuncada özel günlerde 1-2 dubleyi çok görmez verirlerdi. ilk en büyük alkol deneyimim 1999 yılında İzmir'de Karşıyaka'da Bağcı Parkında Gerçekleşti 15 dakikada 3 şişe şarap içerek kendimi kaybetmiştim. o günden sonra vucudumun neyle ne olduğunu iyice öğrendim. Hemen hergün sarhoşumdur ama hiç sağa sola kustuğumu yada saçmaladığı hatırlamam... herkes bünyesine göre içsin diyorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 :yapma: içki içmek günahtır..bende içtim tabi ama zararın neresinden dönersek kardır diyorum..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
laverda Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben de ortabirde felan başladım ogün bugündür içinde alkok olan karaciğere zarar veen hertürlü şeyi içiyoruz. hatta arkadaşlarla sırf içmek için büro gibi bir yer tuttuk. (dışarıda içince çok pahalı oluyodu lan..) bu arada sitenin açıldığını yeni gördüm ağlıyodum neredeyse herkese tekrar merhabalar :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bende nane likörüyle basladım.. (misafire verecez die aldıkları gün rengini beenip içmiştim, tipimin kayışından anladılar tabe..) geçen sene her hafta 2 kere içerdim, 6 aydır 20 kere falan sağlam içtim, azalttım yane..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk kez 3 yaşımdayken su diye rakı içmiştim, sevmiştim tadını ama ağzım yanmıştı.. o gün bugündür içerim :P[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk içkim cila-bira olarak tabir ettiğimiz miller'dır..ardından carlsberg içip sonra da marmara içince hayatım boyunca mecbur kalmadan marmara içmeme sözü verdim kendime..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 babamın bardaktan yudum yudum bira aşırarak başladım şimdi bira müptelası oldum bi tek onu içiom şu an bide malibu[signature][hline]and thee buzzerr
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilk babam rakı içirmiştir.. Sonra bira,votka düz giittikk..[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya belki sacma gelcek ama ben bilmeyerek icmiştim =)) kucukken evde kuzenle kosturuyoduk amcamlarda sek rakı koymuslar masanın ustune bende terlemiştim su zannettm aldım yarıya kadar diktim kafaya ..bole bi deneyimdi =))) (ztn ondan sora rakı agzıma bile koymadım bira,fotka =))
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 walla benim alkolle tanışmam baya bi garip oldu yaşımı tam olarak hatırlamıyorum ama o günü unutamam .şimdi daha ufağım ilkokul-ortaokul arası bişiydim arkadaşımla sıkıldım yapçak bişi arıyoduk ki tam o sırada ben 3/4 dolu olan tariş kolonya şişesini gördüm ondan sonrası malum 2 kişi şişeyi bitirdik sonra bizim kafalar dönüyo herşey birden güzel olmaya başladı :) ilk olarak içitiğim şey :tariş 35 derece kolonya :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 iyi yaşıyosunuz 2nizde hala :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bana babam bira içirmişti heralde hatırlamıorm[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Anaokulunda falandım sanırım.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar