SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Geçici işler yaptım üç beş, arkasından Lineage e başlayıp öğk dedim bıraktım Guild Wars a başladım gayet mesudum. Malum müzik arşiviydi filmdi hedeydi derken geçti vakit zaten. Ha birde yaz geldi pati gelmedi diye aklımdan geçti bi iki haftada bir.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 uyudum ben sürekli evde okulda dışarda :) uyuyoruuum uyuyrum busensizlik bitsin diyeaaaaaaah[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paticiğin yerini doldurcak bir site arayıp durdum bulamadım... Aşık oldum ve aşkın ne kadar berbat bişi olduğunu anladım Aşık olduğum insandan vazgeçtim... Finallere girdim... Festivallere katıldım ama hep içimde bir acı ile(paticik nerde acısı) İşte patisiz hayat böle geçti Ha bide geröek hayatta tanıdığım patilerle paticik ne zaman açılır diye tartışmalar yaptık[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 vampire freak takıldım biraz, ogame oynadım (evren 1 ya ya...) deviantart yaptım, öss ye çalıştım... StRencher la gezip tozdum narsist oldum...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 city of heroes oynandı 80630 forumlarında post kasıldı (!) yonjada gelen mesajlara en içten gelen isteklerle cevap yazıldı (!) gran turismo 4 geldi mertlik bozuldu kapıkulu ,devvo ve sosti ile beraber kemirgen kuruldu ama biriniz gelipte bakmadı o kadar forum ararken!!! ve pati geri saymaya başladı ha bide alexinin olayının aynısı geldi başıma.. cuma günü eskiyle yeniden başlıyoruz :D[signature][hline][b]www.kemirgen.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 G3 e hazirlandim.Yeni albumu kaydettim. Hersey hazir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tam paticiğin gittiği sıra adsl olayım kesildi :( ulen otomatik ödemeye bağlamıştım 2 aydır ödemiyomuş hipne iş bankası artık napıyosa benim 50 milyonamı muhtaç kaldı nedir :( şimdi okulunkinde sürünüyom, tekrardan herksese selamlarrr paticikkk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hiç boş boş takıldım cok sıkıldım yenı forumlar aradım falan fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 DotA oynadIm (Warcraft) Esteli'de gördüm oynarkene :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sıkıldım,dertlendim,sevgilimle buluştum bugünde paticik açılmadı anne[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hmmmss... Evet bende penguen hastasi,fikra manyagi,hukukcu bi sevgili edindim,hatta o beni edindi diyelim,,hayatimda bi degisiklikti bu iste :) sonraaa ders tabiki..masaustu grubu kurdum costukca costuk..film izledim deli gibi..kendimi gelistirmeye devam ettim tabikide felsefe konusunda..official wowa giremedigimiz icin haince server kurduk..her irkin level250 sini olusturup butun dunyayi gezdim..en saglam setleri itemlari buldum ehe..daha bi suru sey oldu sanirim..neyse[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öncelikle selam herkese... ben... oo neler yapmadimki.... mesela ;5 hafta isvicrede, özürlülerin yaninda staj yaptim fransizcami gelistirmek icin..(artik fransizca duymak istemiorum ehu) resmen azima zicildi... gönüllü olarak gitmedim ,okul tarafndan bütün sinifin yapmasi zorunluydu o staji.. ama iyi yanlari, eve döndügümde cok güzel bulasik yikayabiliodum .. üstelik arkadaslarima uyuz oldum. Lanetler yagdirdim onnara.. soora kötü aliskanliklarimdan wazgectim ve 3 haftadir sigara icmiyorum. mutluyum.. en son yaptigim pislik ise, karne notumu vericek olan sinavdan kacmam oldu... walla isteyerek olmadi... ama pisman diilim ,gurur duyyorum kendimle.. =P soora bol bol film izledim hic ders calismadim... üstelik rock im park'a gidemiyorum die krize girmistim.. ama gecti simdi hih.. bide degistigimi farkettim. polyannanin abartiya kacmayan türü gibi bisi olmaya karar verdim sanirim.. sevgiler .. esen kalin =)[signature][hline] bazen kelimeler yetmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 polyannanin çingene versiyonu gibi bişi oldun :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 sende o kermit denen kurbaanin, fatih ürek versionu gibi bisi olcan ama hadi hayirlisi ..=)[signature][hline] bazen kelimeler yetmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ne mi yaptım 1 haftadan fazla bi süremi hastanede geçirdim . işkence gibiydi ama güzel şeylerde olmadı değil. her zaman olduğu gibi sürekli hastaydım :) . öss yüzünden kafayı yedim vurdum kendimi sokaklara gezdim tozdum içtim .ıçtım felan. adsl yüzünden kafayı yedim annemle barıştım işte güzeldi yani:)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 gece yattım-sabah kalktım-okula gıttım-evegeldım-studıoya gıttım-eve geldim-yattım-kalktım-okula gittim... zıçmık geçti..[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 pagan diye bir serverda az uo oynadım..serverın gralı oldum bıraktım..hala duruyor charım guildi bilmemnesi fln var..bankayı görmeiyn zaten =) world of warcrafta başladım.. yemek yedim..yemek yedim.. yemek yedim.. yemek yedim..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Msnde ıcqda bol bol chat arada turkrock.com a takıldım[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 paso ders calıstım bu kadar... hala calısıyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Okudum ki ben ve Sly-One dan başka su içen olmamış.. ilginç.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 soluk alıp verdim.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 25 Mayıs 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yediniz bitirdiniz kendinizi sevgili öss'ci kardeşlerim bırakın artık çalışmayı yeteeer... desem kızarmısınız?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi inanmiorum paticik geri gelmiş oh beahh.. valla yokken adam gibi bi forum bulmak için debelendim... paticik sen çok yaşa buranın insanı muhabbet bi başka.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Ardeth, 24 Mayıs 2005 13:03 tarihinde demiş ki: O_o o_O[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bi sürü sınava girdim,hepsi iğrenç geçti :( depresyona girip girip çıktım (oha o nası oluosa) yeni bi çevre edindim :p Yeni kişilerle tanıstım ii dostlar buldum (dost.. hmm bu kelime olmadı,arkadaş olcaktı ama nese :p)Gitar öğrendim.Gezdim tozdum,bilgisayar baımlılığında az bucuk kurtuldum.19 Mayısa hazırlandım stadyuma çıktım (biliorum hiç birinizi izlemediniz :( )Off dolu dolu bi 3 aydı desem?Yok yarısı bos bi 3 aydı :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar