Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Geçici işler yaptım üç beş, arkasından Lineage e başlayıp öğk dedim bıraktım Guild Wars a başladım gayet mesudum.

Malum müzik arşiviydi filmdi hedeydi derken geçti vakit zaten. Ha birde yaz geldi pati gelmedi diye aklımdan geçti bi iki haftada bir.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

paticiğin yerini doldurcak bir site arayıp durdum bulamadım...
Aşık oldum ve aşkın ne kadar berbat bişi olduğunu anladım
Aşık olduğum insandan vazgeçtim...
Finallere girdim...
Festivallere katıldım ama hep içimde bir acı ile(paticik nerde acısı)

İşte patisiz hayat böle geçti
Ha bide geröek hayatta tanıdığım patilerle paticik ne zaman açılır diye tartışmalar yaptık[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

city of heroes oynandı
80630 forumlarında post kasıldı (!)
yonjada gelen mesajlara en içten gelen isteklerle cevap yazıldı (!)
gran turismo 4 geldi mertlik bozuldu
kapıkulu ,devvo ve sosti ile beraber kemirgen kuruldu ama biriniz gelipte bakmadı o kadar forum ararken!!!

ve pati geri saymaya başladı

ha bide alexinin olayının aynısı geldi başıma.. cuma günü eskiyle yeniden başlıyoruz :D[signature][hline][b]www.kemirgen.net
Sosyal ağlarda paylaş

DotA oynadIm (Warcraft) Esteli'de gördüm oynarkene :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmmmss...
Evet bende penguen hastasi,fikra manyagi,hukukcu bi sevgili edindim,hatta o beni edindi diyelim,,hayatimda bi degisiklikti bu iste :) sonraaa ders tabiki..masaustu grubu kurdum costukca costuk..film izledim deli gibi..kendimi gelistirmeye devam ettim tabikide felsefe konusunda..official wowa giremedigimiz icin haince server kurduk..her irkin level250 sini olusturup butun dunyayi gezdim..en saglam setleri itemlari buldum ehe..daha bi suru sey oldu sanirim..neyse[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle selam herkese...

ben...
oo neler yapmadimki....
mesela ;5 hafta isvicrede, özürlülerin yaninda staj yaptim fransizcami gelistirmek icin..(artik fransizca duymak istemiorum ehu)
resmen azima zicildi...
gönüllü olarak gitmedim ,okul tarafndan bütün sinifin yapmasi zorunluydu o staji.. ama iyi yanlari, eve döndügümde cok güzel bulasik yikayabiliodum ..
üstelik arkadaslarima uyuz oldum. Lanetler yagdirdim onnara.. soora kötü aliskanliklarimdan wazgectim ve 3 haftadir sigara icmiyorum. mutluyum..
en son yaptigim pislik ise, karne notumu vericek olan sinavdan kacmam oldu...
walla isteyerek olmadi... ama pisman diilim ,gurur duyyorum kendimle.. =P
soora bol bol film izledim hic ders calismadim... üstelik rock im park'a gidemiyorum die krize girmistim.. ama gecti simdi hih..
bide degistigimi farkettim.
polyannanin abartiya kacmayan türü gibi bisi olmaya karar verdim sanirim..

sevgiler .. esen kalin =)[signature][hline] bazen kelimeler yetmez ..
Sosyal ağlarda paylaş

ne mi yaptım
1 haftadan fazla bi süremi hastanede geçirdim . işkence gibiydi ama güzel şeylerde olmadı değil.
her zaman olduğu gibi sürekli hastaydım :) .
öss yüzünden kafayı yedim vurdum kendimi sokaklara gezdim tozdum içtim .ıçtım felan. adsl yüzünden kafayı yedim annemle barıştım işte güzeldi yani:)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

pagan diye bir serverda az uo oynadım..serverın gralı oldum bıraktım..hala duruyor charım guildi bilmemnesi fln var..bankayı görmeiyn zaten =)

world of warcrafta başladım..

yemek yedim..yemek yedim..

yemek yedim..

yemek yedim..[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

yediniz bitirdiniz kendinizi sevgili öss'ci kardeşlerim bırakın artık çalışmayı yeteeer...
desem kızarmısınız?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

bi sürü sınava girdim,hepsi iğrenç geçti :( depresyona girip girip çıktım (oha o nası oluosa) yeni bi çevre edindim :p
Yeni kişilerle tanıstım ii dostlar buldum (dost.. hmm bu kelime olmadı,arkadaş olcaktı ama nese :p)Gitar öğrendim.Gezdim tozdum,bilgisayar baımlılığında az bucuk kurtuldum.19 Mayısa hazırlandım stadyuma çıktım (biliorum hiç birinizi izlemediniz :( )Off dolu dolu bi 3 aydı desem?Yok yarısı bos bi 3 aydı :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...