Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

WOW oynandı.. bon ai katledildi.. geyik çevrildi.. sinemaya gidildi.. derslere çalışıldı (kantinolojiden 100 çektim).. uslu çocuk olundu.. sevişilmedi.. koklaşıldı.. ac90 ve 80630 da takılındı.. konsere çıkıldı.. saçlar uzatıldı.. çiçekler sulandı hayat güzel her şey iyi lay lay looom

ha ama en çok "sevişgen" teoremleri üzerinde çalşıldı nobel ödüllerine davet edilindi, seneye calculus yerine bu ders okutulacak galiba hadi yine iyisiniz :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Tez çalıştım
Wow oynadım
Tez çalıştım
Fedaykinle nişanlandım
Tez çalıştım
Maket yaptım
Tez çalıştım
Yeni ev aldık
Tez çalıştım
Eşya aldık
Tez çalıştım

Not:Tezim bitti![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

Bar programına başladım adam dövdüm ilk defa aşık oldum off off[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Çık çık çık Ağızlar çoookk bozulmuş[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi Kıza aşık oldum, yazdım, çıkmaya başladım, sonra başka bi çocuk yüzünden kaybediodum ama son anda gerçekler ortaya çıktı iyiler kazandı ve kız arkadaşımı geri kazandım(bugün)

resmen bunları yaptım sadece, arada bi vizelere girdim okula falan gittğiim yok, beni tanıyanlar bilio. 2 ayımı sırf bu olaya verdim :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 25 Mayıs 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 25 Mayıs 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Bi Kıza aşık oldum, yazdım, çıkmaya başladım, sonra başka bi çocuk yüzünden kaybediodum ama son anda gerçekler ortaya çıktı iyiler kazandı ve kız arkadaşımı geri kazandım(bugün)

return of the jedi diyosun?

eh bu arada gerçekten o kadar çok özlememişim patiyi. ya da ne bileyim çok aynı geldi. eski günler kokuyor yaşanan onca şeyin ardından :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 Mayıs 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okulumun net olaylarından yararlanıp bulunsun şeklinde rock klasiklerini falan indirdim sıkıntıdan sonra wow oynadım çılgınlar gibi ama paticik yokken internet explorer sadece gmail ve thottbot arası çalıştı :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazırlık okumaya başlayığ atladım okumadım. Bir yıl okumamamın verdiği huzuru ama boşluktan dolayı delirmeyi yaşıyorum paticik geldi hayatımı doldurdu yine =P[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...

Sosyal ağlarda paylaş

Çalışmaya başladım. Ve finallerin gelmesiyle çalışmayı bıraktım. Work Suxx cılardandım yani bi 3 ay boyunca. Ne iş yaptın derseniz İzmitte bi özel tiyatronun(İlkay Eser Tiyatrosu Yeni Meydan Sahnesi - reklam yaparım çok pis) idari işler müdürü yada genel koordinatörüydüm. Görev ve yetkilerim o kadar genişti ki kendimi tanımlayamıyorum bile :)(işin aslı oyuncular ve teknik dışında tiyatroda benden başka eleman yoktu, her işe koşuyordum:-p)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...