horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çalıştım.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bilemiyorum biraz boyum uzadı galba onun dısında eksikligini hissettim bazı olaylarda patinin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 WOW oynandı.. bon ai katledildi.. geyik çevrildi.. sinemaya gidildi.. derslere çalışıldı (kantinolojiden 100 çektim).. uslu çocuk olundu.. sevişilmedi.. koklaşıldı.. ac90 ve 80630 da takılındı.. konsere çıkıldı.. saçlar uzatıldı.. çiçekler sulandı hayat güzel her şey iyi lay lay looom ha ama en çok "sevişgen" teoremleri üzerinde çalşıldı nobel ödüllerine davet edilindi, seneye calculus yerine bu ders okutulacak galiba hadi yine iyisiniz :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Can sıkıntısından kotor 2yi bitirdim. Wow a başladım halada oynuyorum :) Yoyo aldım hatta bi kaç kere ipi koptu! :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 parmak seçtim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Öldüm ya... Kendimi çok kötü hissettim iyiki geldi geri ya :)[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 25 dk içinde 7 transistor yakarak elektronik lab. tarihine girdim :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tez çalıştım Wow oynadım Tez çalıştım Fedaykinle nişanlandım Tez çalıştım Maket yaptım Tez çalıştım Yeni ev aldık Tez çalıştım Eşya aldık Tez çalıştım Not:Tezim bitti![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şuursuzdum ne yaptığımı hatırlamıyorum[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Wow oynadım paticige baktım, wow oynadım paticige baktım, wow oynadım paticige baktım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bar programına başladım adam dövdüm ilk defa aşık oldum off off[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wow oynadım. uyudum. arada bişeyler yedim. sonra hadi dedim, bugün bi farklılık, başka bi ambiyans yaratıyim, wow oynadım. laptop'ın başında sızdım. (uyanınca gene wow oynadım) wow yedim, wow sıçtım, hede.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çık çık çık Ağızlar çoookk bozulmuş[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Eet yaw Şok Ayip !...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eksisozluk okudum bolcana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Elyvn nabaaarr[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bi Kıza aşık oldum, yazdım, çıkmaya başladım, sonra başka bi çocuk yüzünden kaybediodum ama son anda gerçekler ortaya çıktı iyiler kazandı ve kız arkadaşımı geri kazandım(bugün) resmen bunları yaptım sadece, arada bi vizelere girdim okula falan gittğiim yok, beni tanıyanlar bilio. 2 ayımı sırf bu olaya verdim :P[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 25 Mayıs 2005 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Mortis, 25 Mayıs 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Bi Kıza aşık oldum, yazdım, çıkmaya başladım, sonra başka bi çocuk yüzünden kaybediodum ama son anda gerçekler ortaya çıktı iyiler kazandı ve kız arkadaşımı geri kazandım(bugün) return of the jedi diyosun? eh bu arada gerçekten o kadar çok özlememişim patiyi. ya da ne bileyim çok aynı geldi. eski günler kokuyor yaşanan onca şeyin ardından :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 Mayıs 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 paticik yokken mi ? ne zmn gitti? aman yarabbim yoksa kısmi hafıza kaybı mı geçirdim? allahım olamazzzzzz hayıııır hatırlamıyorruummm. hayatımından bir zaman dilimi kaybolmuş nıhaühühü[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yeni bir projeye başladım , ders çalışılmayı çok istedim ama , linuxa geçtim , böle[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nette olduğum sürenin çoğunda swg oynadım (her zamanki gibi) geri kalanında da sözlükte (sozluk.sourtimes.org) okudum ve yazdım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aşık oldum[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 okulumun net olaylarından yararlanıp bulunsun şeklinde rock klasiklerini falan indirdim sıkıntıdan sonra wow oynadım çılgınlar gibi ama paticik yokken internet explorer sadece gmail ve thottbot arası çalıştı :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hazırlık okumaya başlayığ atladım okumadım. Bir yıl okumamamın verdiği huzuru ama boşluktan dolayı delirmeyi yaşıyorum paticik geldi hayatımı doldurdu yine =P[signature][hline]Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Çalışmaya başladım. Ve finallerin gelmesiyle çalışmayı bıraktım. Work Suxx cılardandım yani bi 3 ay boyunca. Ne iş yaptın derseniz İzmitte bi özel tiyatronun(İlkay Eser Tiyatrosu Yeni Meydan Sahnesi - reklam yaparım çok pis) idari işler müdürü yada genel koordinatörüydüm. Görev ve yetkilerim o kadar genişti ki kendimi tanımlayamıyorum bile :)(işin aslı oyuncular ve teknik dışında tiyatroda benden başka eleman yoktu, her işe koşuyordum:-p)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar