Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 helal. hiçbişi yapmamışsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Meraba.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hatırlamış şifresini:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tebrik ederim kendimi, double-post'la basladim direk. [Bu mesaj bayat tarafından 24 Mayıs 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Meraba.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben çok pis depresyona girdim 1-2 hafta. Açılcak açılcak diye de hergün girdim sonradan arkadaşlardan öğrendim ki açılması baya uzun sürcekmiş, ben de gittim bi sürahi soğuk su içtim. Kendimi boşlukta hissettim :( Öss çalıştım. Paticiği bekledim. Başka sitelerle yerini doldurmaya çalıştım ama ne yeazık ki olmadı-olamazdı zaten- Öss çalıştım. Paticiği bekledim :P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paticiksiz olmuyomuş onu anladım[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Güzel uğraş ama ne için yaptın o motoru? Yani keyif mi, öğrenmek mi yoksa amaçsızca birşeyi tamir edebileceğini görmek mi? Cidden bu azmine helal diyorum. B,rde lütfen çalışırken koruyucu gözlük kullan yani anladığım kadarı ile pek dikkatli çalışmıyorsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benim en büyük korkum o zaten bir gün Chemical'ın kendini feci şekilde yaralayabilme ihtimali (allah korusun valla..)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 boş iş olmuş ama bizim gibi boş durmamışsın en azından uğraşıp yapmışsın boş işini ve o da sana sıkılmama garantisi vermiş heralde :) motoru neden yaptın ben anlamadım gerçi ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla koruyucu sürekli giyiyorum işte tel kazımada eldiven ve gözlük boyamada maske gözlük latex eldiven boya fırınlarken(annemin fırını 170dereceye ısıtıyomuş laan:P) asbest eldiven falan giyiyorum ama mengemin kırılıp benzinin üstüme sıçrıyacağını hiç düşünmemiştim Yangın söndürücü bile torbasından çıkmış bi yeri tutuşturmam karşısında acele ile tetiğine basılabilicek şekilde yerleştirilmişti yani. Ayrıca zaten normal gözlük kullanıyorum. Benzin gözüme direk gelmedi. Kafama döküldü ince olduğundan suya gidene kadar göz kapağı arasından göze nüfuz ediyo meret. Bide o lombardiniyi pazar günü motorcu amcada çalıştırdık. İşte kuvvetli olduundan büyük bi tekerlekli şasiye sabitlendi sora çalıştırıldı. Şahane çalışıyor valla. Kulak bırakmıyo yannız dar dar dar dar:) Bunna ne yapcam. Go-cart olacak bu. Küçük olana dinamo takıp taşınabilir küçük bi ışık jenaratörü yapmayı düşünüyorum. Basit baya. İşte en yakın sürede tuzladaki go-cartların kavrama ilemi yoksa şanzıman ilemi çalıştığına bakıcam. Ona göre kavrama falan alıcam (kavrama sistemi 60ytl. Şanzımanlar 700ytl.) kavrama ile olduğu kesin ama ne tür kullanıyolar ona bakmak lazım Sora kavrama alınıcak. Sora kavramayı motora takıp bunun boyutu ölçülücek. Bilgisayarda basit bi şasi çizilicek. (eet yeni çıktı buda çizimleri bilgisayarda yapıyom kağıt kalem yerine:P yaşasın sketch up.) Sora şasiyi yapmak için babamın bi tanıdığın atölyesine gidilcek bolbol boru ile. Plana göre borular bükülüp kaynaklancak. Çok zor diil ama şasinin motoru taşıyacak kadar düzgün olması lazım. Msn listemde 1-2 tane makina mühendisi adam ekledim bile:P soru yağmuru yapıcam. Sora motor takılcak. Kavrama falan bağlanıcak pedala gaz ile aynı pedalda olacak birbirlerine orantılı çalışacaklar işte pedal boşta dururken kavrama boşa alınıcak motor boşda çalışıcak. Biraz basınca motor gaz vericek ve kavrama devreye giricek. Basmaya devam ettikce gaz artıcak şekilde düşünüyorum go-cartlar öle idi. Sooora bitiyo işte:P *uzuunmuş lan*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Chemical bu lombardini motorlar balıkçı kayıklarında kullanılıyor ve çok az yakıyor biliyorum ben :) Ama go-cart arabası hafif olması lazım bi senin bide bu motorun ağırlıgı hayvani bişi olur.6.5beygir bu motor o kavrama ile tıngır mıngır gidersin.şasiyi hafif bi malzemeden yapman lazım oda pahalıya patlar. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 go-cartlar 3 beygir civarındadır:) 150cc falan olurlar genelde. Ayrıca gayette kuvvetli bir motor bu. Çok az yaktığı doğru ama. karbüratörünü dolduracak kadar benzin koyduktan sonra 1 karışlıkbenzin hortumundaki benzini 3-4 dk da yakıyo resmen. Ölçücem bi ara bunun benzin sarfiyatını:) Hem okadar ağır diil ya. Taşıyorum ben kucakta. Hem ağırlığını kapatıcak bi gücü var:P Hem benim araç go-cart dan çok go-jeep gibi birşey olucak sanırm. Tekerlekler küçük olamıyo bunun gibi yüksek torklu motorlara.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 go cart motorları 3 beygirde kaç kilo ağırlıgı? bu senin lombardiniyi kaldırabiliyonmu sen rahatça? eğer senin motorda hafifse sen caddeyede çıkarsın bunla ozmn uçurur bu seni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya kucağıma rahat alabiliyorum. Tekne motorumdan çok daha hafif:) 5 beygirlik bitane mercury motor var bitanede. Ondan baya bi hafif.. Bide tartayım ben bunu ya.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 işallah patinin acılılısan ilk gunun ilk Gecevardiyasi yaparıs :-P[signature][hline]anti-depresan homer kılıklı psikopat insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oh be canım cok sıkılmıştı valla paticik yokken hiçbişi yapmadım desem yeridir heh..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eksisoluğe girdim hergün msnde muhabbet ettim okul forumuna girdim yeni forumnlar keşfettim... Offf ama patiyi acaip ösledim ben yaaaa iiki açldı :) (bide arada kediye bi sürü laf saydımda onları görmemezlikten gelioruz ;) )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla ne ssen sor ne ben söliim.. ask hayatim basta olmak üzere çözülmesi gerçekten de zor olan seyler yasadim. Çözdüm mü?? bunu tam olarak bilmiyorum zamanla belli olacak.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oturdum, sorumsuzluğun ne denli kötü birşey olduğunu düşündüm, düşündüm ve düşündüm[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wow hesabımı bir kere kapattırdım sonra tekrar açtım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çok sıkıldım açıkcası yoklugunda anladım değerini. :) ekşisozlukten bıktım , yabancı forumlara bakıyor insan ama nereye kadar.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Mayıs 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşımdan ayrıldım. Başka bir kızla başladım. O kızdan ayrılıp ayrıldığıma geri döndüm. Sonra ondan da ayrıldım. Bu sırada bilimum beyin hücresi öldüren şeyler kullanıldı.Yemek yenildi.Ev battı. Spor'a başlandı. Kirli sepeti doldu taştı (bu süreç halen devam etmekte) Bir site yapımına başladık 4 ortak olarak. Şekip bap'a yardımcı oldum siyah kahve için. Falan. Bu arada yaklaşık 2-3 adet paticik buluşması gerçekleştirildi. Küçük olanlar daha çoktu, onların kadrosu ; Volfied Head Ben Delanoresse Penthesilea Xaer_Aloneheart şeklinde olmaktaydı. Onun dışında ; Dresquin Griz Dralnu Silth ve RzaorJmmiy içeren buluşmalar oldu. Bir de ismini gizli tuttuğumuz bir kişi var ki bizi evimize bıraktığı için şükran duymaktayız kendilerine. Onun dışında delanoresse shuttle'ı kaçırıp bende kaldı.Uyumadan çıktı ve telefonunu bende unuttuğunu farketti (ben çıkarken de uyumaktaydım) kapıyı çaldı fakat uyanmadım bunun üzerine çilingir ile açtırdı kapımı (hala uyuyorum) akşam 8 sularında haberdar oldum bundan. Penthesilea bilimum "LEŞ" ortamlara sokuldu, bilimum "YARATIK" garsonlu mekanlara götürüldü, metalsuyu güzel temsil etti.Zira uzun saçı ve sakalı vardı. Dralnu'ya olan saygımız yaklaşık 100'e katlandı, kendisi bir patron.Don Dralnu. Griz, o hep en iyiydi. Head'e bir kaç diet geldi, içki yasaklandı, ama içirdik. (Banane karaciğerinden çocuk?) Dogmeat Eraq ve yanılmıyorsam Natural_Jedi ile karşılaşıldı, Dogmeat ile Eraq başarıyla masamıza ekşiyip(haha) keyfimize keyif kattılar(ehahah). Böyle. Ya yaziklar olsun be ; o kadar manti yedik muhabbet ettik , ta senin icin parislerden geldim surda 1 satirlik yerimiz yok yaziklar olsun .. Bende paticik kapaliyken araba aldim Bolbol pariste ve tatile geldigim zaman istanbulda gezdim psp aldim , paraya sikisigim satiyorum hic pahasina .. Bi kiz arkadasim var Finallerim bitti persembe gecesi istanbula donuorum .. Ve bi daha alexiyle gorusmeme karari aldim ..[signature][hline]s00 L33t : ) [Bu mesaj narin tarafından 24 Mayıs 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: narin, 24 Mayıs 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Ya yaziklar olsun be ; o kadar manti yedik muhabbet ettik , ta senin icin parislerden geldim surda 1 satirlik yerimiz yok yaziklar olsun .. Bende paticik kapaliyken araba aldim Bolbol pariste ve tatile geldigim zaman istanbulda gezdim psp aldim , paraya sikisigim satiyorum hic pahasina .. Bi kiz arkadasim var Finallerim bitti persembe gecesi istanbula donuorum .. Ve bi daha alexiyle gorusmeme karari aldim .. Ilişkimiz özel sanıyordum :'(.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 AHA! Okuldan şimdi geldim veeee Paticik açılmış! Yihaaaaaaaaaaaaa Paticik yokken çok sıkıldım,bol bol ekşi sözlük okudum.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar