BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 o hizla giden araba yapilirsa o hiza yetiscek bir sinyal olayida yapilir ne kasiyonuz :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 nasi gorulmez? isik hiziyla giden arabanin farlari isik hizi * 2 hizla gider. yani gorulur. bu sey gibi, 50 km/h hizla giden bi arabanin uzerinden, arabanin gittigi yonde, saatte 20 km/h hizla birsey firlatirsaniz (top diyelim) o top 50 + 20 = 70 km/h hizla gider.[signature][hline]sushi.
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ilk postu okuyum geldim. öyle kızmayın hemen.. tabiki göremez çünkü ışık kızı ışığın vakumdaki hızı olarak alınır halbuki bu durumda arabadan yavaş kalacaktır...çıkan ışığın arabaya çarpıp aşırı ısınma yada "foton koması" yaratması mümkündür. edit: ehem assassin ışık kütle sahibi değil sadece enerji.. bu dediğin kabul edilen yasalara göre yanlıştır..[signature][hline]Fire is the universal language [Bu mesaj LethE tarafından 26 Mayıs 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 görmeyiz çünkü cok hızlıdır[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: LethE, 26 Mayıs 2005 23:27 tarihinde demiş ki: edit: ehem assassin ışık kütle sahibi değil sadece enerji.. bu dediğin kabul edilen yasalara göre yanlıştır.. kutleyi salla partikul olduktan sonra sorun yok. neyse hepsi teori zaten. kutlesi olan herhangi bir maddenin isik hiziyla gitme gibi bir ihtimali yok zaten.[signature][hline]sushi.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Palin, 29 Kasım 2003 18:54 tarihinde demiş ki: Aynı şekilde -273 C dereceye kadarda hiç bi madde soğuyamaz. abi aklıma şey geldi gece gece neden -300 -400C dereceler yok ya? belki var? nerden biliolar? :p
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 öeh hadi ben kuyuya bir taş attım da..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bizde çıkarmaya çalışıoz dimi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 e yani :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bırak arabadan çıkan ışığı arabayı göremezsin çünkü cisimler çeşitli ışık yansımaları sonucu görünür.[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 red abe ciddiye alıp cevap wermeyın ya:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İyide kardesim ışık tek bi yönde gitmez ki ışık hızıyla arkadaki arabayadogruda gider her yöne gider ama tabi ışık hızını ikiyle carpıca cıkan bir hızla arabadan gececegi için zor olur tabi gör mek :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya gorunmez alla alla OoOOo<- araba OoOoOo <-- araba = <- yollanan isik = OoOoO ikiside ayni hizla gider aradaki mesafe herzmn korunur!!!![signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 eğer araba yola çıkmadan önce farları açarsa önünü görür ama yola çıktıktan sonra farları açarsa karanlıkta ilerler... bu çok basit bir denklemdir formülize etmek gerekirse var araba var ışık var gitmek xkm=ısık km var araba=ısık var önceden far yanmak o zaman ışığı takip etmek var araba giderken ışığı açmak yok ışık (nah görürsün önünü)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 onu bilmemde Menkalinan görebilir :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sbora Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: BabacumMostors, 29 Kasım 2003 18:38 tarihinde demiş ki: şöylece açıklayayım iki araba ikisi de ışıık hızında gidiyor, üstelik arkadaki arabanın şoförü Türk, arkadaki öndekinden yol isteyecek selektör yapıyor... selektör yapanın ışıkları önünde seyirde olan araba tarafından görülür mü Gereksiz bir soru! Neden mi? Çünkü 2 arabada ışık hızında gidiyorsa bir birlerini geçme ihtimali yok. Arkadaki şöför boşu boşuna gaza gelip selektör yapmaktadır. Arkadaki öndekini geçemeyeceğine göre öndekinin de selektörü görüp görmemesi yada yol vermesi gibi bi durum önemli diil :P[signature][hline]Snowboy
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Saendul, 30 Kasım 2003 17:51 tarihinde demiş ki: Razor çok güzel açıklamış, ışık hızı sınırdır. Formülleri bilmiyorum ama mantığını ingilizce bir lise kitabında çok güzel açıklıyordu artı birkaç formül de vardı orda (Conceptual Physics galiba emin değilim şimdi). Formüllere göre de ışık hızına yaklaştıkça maddenin dışarıdan görüldüğü itibariyle boyu küçülüyor, kütlesi artıyor, madde'nin içinde bir saat varsa daha yavaş çalışıyor. Eğer ışık hızına erişirseniz, uzunluk sıfır oluyor, o madde için zaman duruyor, kütle de sonsuz oluyor. Yalan oluyor yani :)[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Bende duymuştum ışık hızındayken zamanın durması olayını.Hatta ışık hızına ulaştığınızda(tabi pek mümkün olcağını sanmıorum)yaşlanmazsınız die bişi... (Tabi ne derece doğru orasını bilemem)[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sboranın aynısını dedim ben[signature][hline]Lorrotar
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ve de alın abi adam sellektörü yaktı diğeri bakcak aynadan görünmez hatta göremez.ne açıdan ışık hızında gidiyoken kafanı bi sn oynatman,önüne bi sn bakmaman demek 50 bin tane apartmanı delip geçmen demek :D[signature][hline]Lorrotar
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya ışık hızında gıderken fara ne ıhtıyacın olucak be kardeim hane kafana çok takılıosa once ışık hızında gıtmeyı bulda sonra onu düşünürüz:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yürü be xante :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk başta aynı zamanda da adam Türk diyo.klasik Türk olarak alınırsa bu adam demek ki şahin kullanıyo ve de pala bıyıklı kıro biri.(araba demese kamyon kullanır dicektim)bunun sonucunda şahin; 1-Türkiye pek gelişmiş olmadığından araba ışık hızına dayanamaz kaporta adamın ağzına girer,araba dökülür 2-Öle kıro bi adamın yolda karşılaştığımız bazı kişiler gibi sollarken sinyal yakması imkansız. :D[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 27 Mayıs 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya e=mc2 işte.. formülü verdim soruyuda siz çözün artık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..*
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sol farın tanecikli sag farın dalgalı yapıda oldugunu farzedersek sadece sol farı görecektir öndeki şöfor :p
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gorur yaw gorur.sonucta arabadan fırlatılıor yanı ısık orda 2xışık hızına ulaşır.hehe yaz yazabıldıın gadar[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Öne çıkan mesajlar