xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben sevsemmi sevmesemmi bir türlü karar veremedim[signature][hline]orochi
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 okulumu sevmiyorum nerde dandik öğretmen varsa onu almışlar[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 seviyorum çünkü eskiden kız lisesiydi seviyorum çünkü 10yıllık eğitimimde gördüüm en düzgün okuldu içindekiler yönünden.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sevmiyorum çünkü çok sıkıyor dersler zor...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi sevmeyenleri sormuş :p benim genel olarak oyle ozel bi sevgim veya nefretim yok. ama çeşitli şeyler var tabii seviyorum cunku bircok insanla tanıştım gerçekten iyi insanlar, hocalarımız hic fena degildir bikac tane mal olsada arada severim onları sevmiyorum okul aktivitelerine gereken onem vermeyi bir yana bıraktım kostek olunuyor. ses yapıyor diye en ust katta kenarda koseye tasınan orkestra odamız misal(okulun bu odada hiçbir payı yoktur, içindeki eşyaların hepsi bizim oyle yanlış bir kanıya kapılmayın sakın). iyi insanlardan daha fazla mal insan var.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Mayıs 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sevmiyorum nednine gelince çankaya üni. desem yetermi ? :) şaka bi yana sevdiğim yanlarıda var ama insanladan ötürü sevmiyorum geri kalan kısmı ii :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sevmiyorum yerinin normal bir okula göre oldukça ters olması bir yana, dünyaya at gözlüğüyle bakan idarecileri, ayak kaydırmaya calısan ögretmenleri var. Öğrencileir de ot gibi yaşayan insanlar sürüsü sadece. Doğru dürüst kültürel ve sosyal aktivitemiz yok(bütün sene bi haydarpaşaya bi de bogaziçine gittik, doğru dürüst mezuniyet töreni, festival, sergi cart curt yok) idareden birisini tanıyoruz ve egitimi iyi diye girmiştim, iki etken de oldukça yardımcı oldu bana(en azından ingilizce konusunda) ancak saydığım olumsuz etkenler yüzünden ciddi anlamda "bitse de gitsek" moduna girmiş durumdayım. Kaç kişiyi özlerim mezun olduktan sonra bilemiyorum...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lisedeyken okulumu hiç sevmiyodum antalyalılar bilir yavuz selim lisesini okul tam bi virane çok eski bi bina 15 tane sınıf var topu topu hocalar bütün öğrencilerin ne mal olduğunu biliyo öğrenci sayısı az olunca ama kaytarmak için süper bi okuldu duvarları 30 cm di :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben okulumda bazı hocalar olmasa okuluma asık olablirm:) ama o hocalr icinde olnca delleniorm... psikopat hocalrıı toplamıslar sanki bizim okla[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sevmiyorum çünkü e-5'in yanında , çok gürültü oluyor... sevmiyorum çünkü kaliteli insan yok... sevmiyorum çünkü matematikten anlamayan insanlar torpille öğretmenlik yapıyor... sevmiyorum çünkü sosyal aktivite yok(zorla 5 milyona bilet alınan , gelmeyenin yok yazıldığı güzide festivalimiz hariç) sevmiyorum çünkü rezil bir müdürümüz var...[signature][hline]snuk!
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nefret edıyorum cunku cok saçma ve sıkıcı kuralları var ornek: 1-Spor ayakkabı yasak 2-Jöle surmek yasak 3-Kamerali telefon yasak 4-Basket oynarken bıle ceketını cıkartmak yasak yanlıs anlamayın askeri lısede flln deelm ben EML lısesndeım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HymnOfChuck, 29 Mayıs 2005 13:46 tarihinde demiş ki: sevmiyorum çünkü e-5'in yanında , çok gürültü oluyor... sevmiyorum çünkü kaliteli insan yok... sevmiyorum çünkü matematikten anlamayan insanlar torpille öğretmenlik yapıyor... sevmiyorum çünkü sosyal aktivite yok(zorla 5 milyona bilet alınan , gelmeyenin yok yazıldığı güzide festivalimiz hariç) sevmiyorum çünkü rezil bir müdürümüz var... hangı okuldasın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 seviyorum çümkü cok guzel ark.lıklar,dostluklar edindim. sevmiyorum,bazen cok salakca $eylere takan hocalar cıkıyor. p.s:bu egitim bölümüne girmez mi :-p[signature][hline]Pyro Andoria [Bu mesaj Pyr0 tarafından 29 Mayıs 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kadir Has Anadolu Lisesi... İşin kötüsü arkadaşlık da yok...Neyse ki 1 yıl kaldı...[signature][hline]snuk!
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 marmara iktisat -döt kdr kampüs war -kızların bi tarafı kalkık +çok rahat indirilebilir :) +herkes tanıyo birbirini -hocalar bayıyo -dersler bayıyo[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben akdeniz üniversitesini sevmiyorum.okula gidiliyor fakat derslere girilmiyor heueh[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bnm bildigim prawlera o 2 + yeterde artar :)[signature][hline]Pyro Andoria
xarion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben okula bile gitmiyorum :( mezunluk sux[signature][hline]"did you see my butt??"
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sevmiyorum salak saçma bi müdür var. sevmiyorum bazı kıl insanlar var. sevmiyorum bize pek fazla değer vermiyorlar seviyorum iyi arkadaşlarım var.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş.
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yapma yahu goruyorum işte geziyorsun istedigin gibi:P mezunluk rulaz:D biz surunuyorduk valla,allahtan rapor olayı var[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm sevmiyorum cünkü *düsünür....* ehmm cünkü almanlardan ve ortamdan baydim ..!! neyseki 1 sene daha kaldi ...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: HymnOfChuck, 29 Mayıs 2005 13:46 tarihinde demiş ki: sevmiyorum çünkü e-5'in yanında , çok gürültü oluyor... sevmiyorum çünkü kaliteli insan yok... sevmiyorum çünkü matematikten anlamayan insanlar torpille öğretmenlik yapıyor... sevmiyorum çünkü sosyal aktivite yok(zorla 5 milyona bilet alınan , gelmeyenin yok yazıldığı güzide festivalimiz hariç) sevmiyorum çünkü rezil bir müdürümüz var... (aynı okuldayız üsttekiler genel sorunlar) sevmiyorum çünkü güzel fekat cahil bir edebiyat hocamız var sevmiyorum çünkü ülkücü kadrolaşma sonucu mal öğretmenlere sahibiz sevmiyorum çünkü sosyal aktivite adı altında folklor dışında bir şey bulunmaması sevmiyorum çünkü ulaşım zor sevmiyorum çünkü kızlara uzun çorap giyme zorunluluğu var(göz zevkimizin içine ettiler) sevmiyorum çünkü hazırlıkta kapılar açıktı gidip ucuza temiz pohaça yerdik ama sonra ne olduysa oldu artık kantin müdüre açıktan paramı verdi ne olduysa kapılar kapatıldı kantine mecbur edildik(hazırlıkta kantinden kimse sakız su kola haricinde bişi almazdı yiyecek ise hiç alınmazdı) sevmiyorum çünkü düz liseye gitsem kat be kat daha başarılı olurdum... ... daha bir çok neden sayabilirim... Kadir Has And. Lisesine GELMEYİN!(benden söylemesi)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Gazi İşletme konuşabilecek bi tane allahın kulu bulamadım yahu[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hehe mahalleye rezil oluyomuşuz o yüzden kapanmış kapılar :P gerçi çıkmak isteyen yine çıkıyor o da başka birşey...[signature][hline]snuk!
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sevmiyorum çünkü kısaltması bir garip (M.A.L) sevmiyorum çünkü içinde 1-2 adam hariç hiçbir işe yaramaz sevmiyorum içinde 1-2 hoca hariç bir işe yaramaz sevmiyorum "sosyal aktivite" oda neymiş sevmiyorum okuldan mzun olurken bir yıllık yaptılar yapmaz olsalardı. sevmiyorum çünkü Fizik hocası yüzünden hala fizikten bişey bilmiyorum sevmiyorum çünkü sevilcek yanı yok...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Öne çıkan mesajlar