Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VIP ne demektir ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
VIP sadece isimdir. Sinemada ucuz yer pahalı yer diye belirtseler mutlumu olcaksın. O zaman sineye çekebilecekmisin? Eh demekki sen kendini kandırıyosun.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
iyide dunyanin ta ilk gununden beri

fazlasi olan buyuk adamdir?

cok eskiden en cok koyunu olan aga idi.

nobel odulu alan bilimadamida buyuk adamlar onunda parasi vardir, paradan cok sani vardir.
digerinin parasi vardir.

sonucta bugun 20 milyon fazla verirsen sende o sinemaya gidebilirsin.

ha bana bir gun gelip abi ben istesemde sartlarini yerine getirsemde almiyorlar dersen kabulde. demokrasinin oldugu herkesin her yere yukselebildigi bir ulkede benim param yok onlarin var onlar kotu niye VIP mip yapiyorlar demenin meali yok yani:)

sen de calis sende yap.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 29 Mayıs 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
küçük bir ayrıntı gibi görünebilir ama önemli bir ayrıntı

ben ülke insanının Aristokrat-Burjuva-Serf diye ayrılmasına karşıyım...

ben ülkelerin sınırlanmasına karşıyım. bak uzaydan sınır falan görünmüyo :P
hepimiz insanız.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
düzene dahil olursam ottan ne farkım kalır? Param kadar konuşmak ne ya? param kadar değil düşündüğüm kadar konuşmalıyım çünkü ne kadar paran varsa o kadar VARSIN diye birşey söz konusu olamaz...
allahın en dandik mankeni mesela onla bunla oldu diye neden VIP de ? düşünemeyen ağzında cakcak sakızıyla "müfade edermisiiiin şekoş" diyen mesela
yada allahın en andaval ama paralı(kroyum ama para bende hesabı) adamı... VIP ? ne ki bu?

Valeron ne oldu abi sana microsoftta falan iş mi buldun maaş iyi galiba =P[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
Hayat tamamen kendini tatmin edebilmeyle alakalı. Daha fazla malın mülkün varsa daha çok tatmin olursun. Şimdi farklı olmakta sizin tatmin şekliniz değilmi? Kimi inzivaya çekilir kimi parayla uğraşır. Eğer hakim olan "para" düşüncesini değiştirmek istiyosanız kendinizi soyutlamayın. Aklınızı eğitiminizi ve "parayı" kullanın maximum efektinize ulaşın. Benim ottan ne farkım var diyip ilk dakikadan kaçmak ve sadece seyretmek korkaklığın tembelliğin daniskası. Kim olduğunu hatırlayamadığım sadece "büyük adam" olduğunu bildiğim biride "sistemi yok etmek için sistemin içinde olmanız gerekir demiş.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
biri çıkacak bence VIP insanın üstüne yakışanı giymesidir diicek...
demeyin..
çünkü olmamalı ... VIP dediğimiz şey gerçekten önemli kişilerin sanatçıların, politikacıların, sporcuların gitmesi gerektiği başarılı kişilerin ve gerçekten önemli olan kişilerin bulunması gerektiği yerlerdir...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
marş yerine de bi tane imperial march ortak olur

bak buna katılırım işte...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
VİP= Very İmportan Person
Çöp= Çok Önemli Personel {Tükçesi}[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 29 Mayıs 2005 18:50 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo, 29 Mayıs 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
very important persons :).zaten burdanda belli oldugu gibi önemli insanlar eheh

persons mu :lol:
yaw şu ingilizceyi çözemediniz gitti :P
persons diil people çoğulu

wallahamı :)
peoples desem tamam da persons normal :P[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...