DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ramses sen de ufaktan başla ilk önce bikaç deneme yap ki doğru kişi geldiğinde deneme yanılma yaparken yaptığın yanlışları yapmayasın (mühemmel cümle oldu) yani çok güzel olmak zorunda değil kafa olsun elbet sana bakacak olan çok kız vardır birini gözüne kestir sonra ortalıkta biraz bu konuların muhabbetini yap hafiften ilgini belli et gerekirse arkadaşlarından yardım iste eğer imkansız bi ilişki değilse bi anda içinde bulursun kendini ayrıca ilk ilişkilerinde biraz da sabırlı ol gerçek sevgiyi arıyorum diye kendine yazık etme bakarsın sonradan aşık olursun aynı şey karşındaki için de geçerli[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa biraz araştırın sağlamlığını göreceksiniz efenim paticik/internet bölümünde de bir konu mevcut Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İkinci bahara katılın en iisi :P Yada biz evlenioruz programları fln :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 140 ile 210 arası boy 40 ile 90 arası kilo siyah ile beyaz arası saça sahibim kız ile erkek arasındayım dermişim ehhe tabiki ikeğim...[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki: varmı bayan arkada$ *!glump!* 1.75 boyunda 90 kiloyum Kumral esmer tenliyim.Arkadaşlarım çok yakışıklı olduğumu söyler annemde en yakışıklı olduğumu ve sülalemdekilerde çok kızın canını yakıcağımı söylerler.Ama ben bu kadar mütevaziye gerek olduğunu zannetmiyorum.Kızlar bence beni tercih etmeliler çünkü çok farklıyım.ben.Bi kere vücut tipim atletik.Gözlerimde yeşildir. Sigara içmem alkol de içmem hiç içmedimde.Çok bakımlıyımdır.Tikky değilimdir ama bazen tikkyimdir bazen taksimdekiler gibide giyinirim. aradığım kızlar : bakımlı olsun güzel olsun.Tatlı şirin olsun ağırbaşlı olsun zaman zaman çocuksu davransın ama şımarık olmasın. beni arayın... msjlarınizi bekliyorum... dalga geçiyosun bizle galiba[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben istemiyorum bayan arkadaş buraya yazmak bana farz mıdır?[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar patiden kız aranır mı? çıkan hayata karışın biraz, bakın yaz da geliyo artık. sosyalleşin. öle bilgisayar karşısında oturup "ben şöleyim böleyim" diye yazmakla kız bulabileceğinizi mi sanıyosunuz? ayrıca patide kız yok diyen halt etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen kızsan çıkalım Nanna dışarıya?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bana uyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 istersen msn veriyim özelden mesaj at istiyom diye. webcam show yapiyim sana. olmadı gel gör beni antalyadayım :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ehehhe alkol icmiosan olmaz anacım burdaki hatun kisiler daıtmayı sewer =)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lol "webcam show" nedir ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu arada arkadaşlar resimlerinizide yolayın bari de kılzar rahat seçsin. :-D yoksa anlatmakla olmaz bunlarx[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ii be antalyada diilsen istemiom ben seni :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nanna harbi ben ciddiyim :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fistan ayıp ediyosun ama biz attık buraya oltayı açsaydın kardeşim kendıne topik balık benim oltama geldi hiiiiç yanaşma... Nanna naber ? bende çok ciddiyimdir ciddi ilişkilerin insanıyım o dereceyim yani...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya sen daha balık muamelesi yaptıkça hiç bi kız inanmaz sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ühüühüh hep böyle oluyo oysaki balıkların ne kadar narin ne kadar güzel ve zarif mahlukat olduklarını hiç bi kız bilmiyo işte benim sorunum bu anlaşılmamak kimse anlamıo beni ulen ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ne kadar zarif olurlarsa olsunlar beyinsiz diyebileceğimiz mahluklar. yani safi güzellik bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eee kem küm... yok önemli olan safi güzellik değilmidir zaten ? bide içi güzelse[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 düşünebilmesinin bi önemi yok demek. o zaman nie burda kasıyosun ki kendini boş yere. git bi taş bebek al seyret dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yokki o yüzden buraya bakıyım dedim :P ühühühü ezme artık beni yeter imdakkkkkkk !!!!!![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nanna ben zor kızları severim.. ;)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar