Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baaayan arkada$ ariyorum...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Sayın Cheester en son sevgililer günü hediye almayamı ne beni migrosa çağırıp kötü emellerinize hal etmeye çağırmıştınız. Ama ben aslında dürüst ve namuslu bir erkek olaraktan eve kız atma olaylarında olduğum için sizi satmıştım. Bu yüzden bu günü nasıl unuttunuz.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın arkadaşlar; ben burda bir ilki başlatmak için bulunuyorum. Sayın topic sahibi olan blackchaos tan özür dileyerek bu konuya değiniyorum. Sayın üyemiz olan dallama Cheester ın sonunu getirmek için bir birleşme içinde olmaya çağırıyorum sizi. Yoksa bu sayın insan bizden yüz bulup çenesine piercing yaptırma sureti ile daha da aşağılara inerek kendi vucüdunu yok edicek. Onu dışlayın sevmeyin.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Sosyal ağlarda paylaş

Camii ye bekliyoruz seni imamla seni dinine geri sokcaz. Cheesterr olum sen sen ol piercing yaptırma nedenini sorma bende bilmiyom :P Bak bana çıkartamıyom benimkini :D çıkartmam lazım çıkartamıyorum :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...