bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 chesteer misyoner ya =) adamım benim millete pm atıyormuş ehueue bende atcaamm banane süfer fikir...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 of bellow kes yaa...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Cheester, 24 Şubat 2005 20:54 tarihinde demiş ki: aha paticikte tek baayn vanille oldguna gore kısaca paticik bi abaza ordusu :-P :| öhömm öhöömm[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. [Bu mesaj Clementine tarafından 24 Şubat 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Bellow, 24 Şubat 2005 20:57 tarihinde demiş ki: (16 yaşındasınnn neyine üni li kız pahauhauuha :P ) hem ben o lafı 15 yasında kız arayan arkasa soledim bnm icin deil uni. kampusunde 15 yasında kzı ne arar sende laf yazmak icin ayzıon hea[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 haha tek bayan benmi$im güya.. gözü benden ba$kasini görmüyo sanirim lol (cheester ciddi diilim neyse alinma sen)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hyr paticikte bi tek sen gozukuosun her seye atladıgın icn.......[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 @ vanille çocuğa böyle şakalar yapma sonra şaka olduğunu anlatmak kasıyor. Biliyorum çünkü msnde adama download yapmayı 2 saat anlattım :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ehah bak yine tartışma çıkıcak gibi d: Baayan çok paticikte :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 of kaan 2 dakka dusme ortaya yaws piyangodan mı ne cıktın sen git animeleri turckeye cewir daha bana yollıcan senın isin war hadi cnm.........[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Nerdeler kardeş yok bayan filan *!Gaz verir* PATİDE BAYAN YOK YİYOSA İSPATLASINLAR.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 TEPİŞMEYİN LEM !!! defolun çabuk ben burda aşkın peşindeyim siz bidi bidi ediosunuz. adam olmiicaksınız siz müstaahak size her yapılan.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Bütün bayanları dökücem önüne o olucak ehah :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cheester hic olmazsa her msja +1 yazmiorum lol..ayrica attigin maili hic söylemiyim istiosan? konusurken bunlari dü$ün bari. ayrica ne mantikdir bu... *paticikte bi tek vanille var cünkü her mesaja atliyo lol* neyse ben susup,acisini payla$tigim black chaos arkada$imizin topiinin icine etmiim.cekildim=)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dorukonu saptırmayalım cok tartıstık black acını paylasıoruz :([signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ulan icin dışım çestır oldu lan! rüyama giricek.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben paylaşmıyorum adamın acısı yok ki sevgili arıyor :D BEN KARI İSTEREM[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bellow sen allah rızası ile isvireye git orda sen 2 elinde 2 kız dolasrsın :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dööööö hayvan öylemi söylenir? kibar ol biraz. bak ben ne güzel yazmışım öle yaz sende. yazdım valiyna geldi konuşmak istedi ama ben beyenmedim onu. başkalarıda varda ben hala aşkımı bulamadım lam. gay mi olsak acep?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 21:13 tarihinde demiş ki: gay mi olsak acep? biras fazla kacar :-) ama ii bi secim olmas :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 lol.. iftiraya bak adam acisindan valinyadan acisini cikario ..kiniyorum=)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Benim 3 sefgilim var bi tane daha istiyom (yalan) *!sapıtır*[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya cheester bi get allasen ya. Gitmiş piercing diye paintten çizgi çekmiş adam. Sonra gidip ona buna "18 yaşındayım kalbim boş pls" diye pm atmış. Göz var nizam var. OLGUN KIZLARIMIZA ERGEN HORMONLARINI SÜRME PLS![signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Şubat 2005 21:17 tarihinde demiş ki: Gitmiş piercing diye paintten çizgi çekmiş adam Sonra gidip ona buna "18 yaşındayım kalbim boş pls" ikisde yalan hatta 2. extra yalan hele o paintten yaptıgın dedigin sey ise oda yalan param bitti zati yakında cenemede yaptırcam[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Deldirme oranı buranı be doğallık kadar güzel bişey var mı ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Sende piercing mi var asdasd :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar