hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Infernal_Reborn, 24 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: vanille erkek arkadas arıyan sen diilmiydin burda daha 10 gun once :-) haha :-)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: vaniLLe, 24 Şubat 2005 20:41 tarihinde demiş ki: pardon... ehe editliyim hemen [Bu mesaj vaniLLe tarafından 24 Şubat 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] yüzüme karşı söyle... ayıp ayıp ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:31 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 24 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki: ya bişey söliçem, forumda herkese olumsuz yönde eleştiri yazmayı görew edinen arkadaşlar böyle konulara yorum yazmıyolar da nie bi türkçe rap le ilgili topic açtıımda anlamsız yere birden coşuyolar? bak gokkan sana fifa dan beri uyuzum bi net şifresi vermedin gene göründün gözüme. türkçe rap diye şeymi olur? burda aşk konuşuyoruz lütfen lan! fifa konusu yannş oldu, kabul etmiştm.. net şifresinden kastın nedir? türkçe rap diye bişey niye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bi tekte vanille var bayan olarak şu an :-P bayan kıtlığı yaşanıyor forumlarda.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Benimle çıksana? çok emrivaki oldu lan..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ya bende arıyom bana kimse bakmıyor böhüüü :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Bellow, 24 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Ya bende arıyom bana kimse bakmıyor böhüüü :( walla yaws banada kısme baqmıo :( depresyondayım unutuldum..........[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 abi bi duyum aldım kızlar böyle erkeklerden hoşlanıyomuş o yüzden dedim yani.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 kendiliğinden gelir ya kasmayın.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: Kinayet değil seni kendini bilmez çiçek. Kinaye = dalga geçme bir edebiyat türüdür. Lütfen o zaman teşekkür ederim acımı paylaştığınız için. Benimle çıksana? te$ekkür ederim kinaye'nin ne demek oldugunu artik biliyorum ve cok sefindirik oldum. oha senle merdiven bile cikmam :-D eternal görmesin yakar hepimizi ,ne kadar geyikte olsa.. haha[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: abi bi duyum aldım kızlar böyle erkeklerden hoşlanıyomuş o yüzden dedim yani. ehuehuehe.. ne diek bol şanslar.. :P[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aman çok meraklıydım. *!hıh! * görseee ne yazaaarrr daaaaaayttttttttttt öfff başka kız yokmu ya Ayrıca Kız arayan diğer arkadaşlar gidin topik açın kendinize birbirimizin manitalarına yeşillenmeyelim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: vaniLLe, 24 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: oha senle merdiven bile cikmam benimle cıkar mısın peki?[signature][hline]We were one in words, you finished my sentences... H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Arkadaşlar pati olarak bi el atın bu topic teki erkeklere kız bulun olmuyor böyle ayıp :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Angel_85 nerde angel angel seni arar gözlerimiz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: blackchaos, 24 Şubat 2005 20:50 tarihinde demiş ki: aman çok meraklıydım. *!hıh! * görseee ne yazaaarrr daaaaaayttttttttttt öfff başka kız yokmu ya Ayrıca Kız arayan diğer arkadaşlar gidin topik açın kendinize birbirimizin manitalarına yeşillenmeyelim... Aşkta ve savaşta kural yoktu *!Sapıtır herkese asılır*[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gelmez tabi doğal :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aha paticikte tek baayn vanille oldguna gore kısaca paticik bi abaza ordusu :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cheester lütfen başka bayanlarda var. Gerçi senin yaşın küçük anlamazsın bayan ağzından ama :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 valla bu son uyarım Bi hatun buraya "seni cok beyendim arkadaş olalımmı" diye msj atmassa. hepinize peruk giydirip patiye sokup msj attırırım..[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 cheester lolmusun sen.. ba$ka kiz nasil yok yaaa..! senin bilmen lazim gerci,her yeni gelen hatuna özelden atlayip msn istedigin icin =) abaza ordusu varsa bile sen ba$tasin..! niohah[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hay ağzına sağlık vanille :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ahauhauahu Cheester git atla. Bana muğladan da kız ayarlama sen kendine ayarla :D (16 yaşındasınnn neyine üni li kız pahauhauuha :P ) Ben İsviçreli güzellere dalcam Çarşamba öğlene doğru :D edik : dalcam biraz kötü durdu ama kötü anlamda değil (yalan :D)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 24 Şubat 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben buralrda takılmam her kzın msn de almam ben sohped etmek istedigim kislerin msn ini alrım hem erkek fazla oldugu icin abaza kelmesin kullandım... bellow git allah askına sana kız mı baqar :-)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Cheester her pati kızının msnini almam diyosun ama haftada bir pati kızlarının msnini istesen epsi oluyor :D haftada bi geliyor bi kız sonra kaçıyor orduyu görüp.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar