Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vayy Hagi Vayy!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Demek 5-1'lik maçı sen kazandın!
Demek Hakan Ve Mondi kazanmadı !
Demek o yüzden Hakanı 2-1 Yenildiğin Gençler Maçından çıkardın!
Demek 1-0 Yenildiğin derbyde taraftarlara elinle 5,5 işaretleri yapıyosun!!

Demek Tr'de antrenörsün!...

Buraya Kadar Mr.Hagi..
Güle Güle!...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol görende insight gs başkanı oldu da basın açıklaması yapıyo sancak
hagi giderse üzülürüm , şuan gitti diyede bi açıklama yok
varsada haberin linkini fln ver
kolpa topic..[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
hagi gitmezse bu sene uefa ya giden gs seneye intertotoya gider.
gider mi artık onu bilemem karizma meselesi biz gitmemiştik eheuh[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
Hagi gidecek bence...

Ama Hagiden önce Daumun gitmesi lazımdır şampiyonlukta
%0,000000000000000000000001 bilem payı yoktur.Tüm pay futbolcularındır.Eğer Daum gitmezse seneye Avrupa Fener için hayal olur...[signature][hline]Ya bi dakka susun 10YTL vericem...
Mesaj tarihi:
haginin yerine adam alamazlar çünkü para yok...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Nukem adam resmen kazandı ya maçı.. Mondi kurtardı hakan attı!..

Warlığı yetiyo bi yerden sonra![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
nedir bu hakan düşmanlığı insanlarda ya!adam gol atmaktan harap ve bitap düştü hala millete yaranamıyo.kim ne derse desin bu sene bizim gollerin çoğunu yine o attı ,taşıdı bizi kaç hafta[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 27 Mayıs 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
ya hakanın attığı golleri atamıcak bi tane forvet sölesene gsde arif dışında
geçin bunları

yalnış sordun çünkü hakanın atabilceği golleri atacak az oyuncu vardır ama atamadığı golleri atcak tonla forvet var.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
GS sezon başında kaç tane transfer yaptı.Hagi her adam istediğinde yönetim dur bakalım şimdi para yok dedi.Bu kafayla kim gelse yine aynı sonuç olur hiç merak etmeyin
Mesaj tarihi:
Katılıyorum bence Hagi başarılıdır. 3. olmak biraz şanssızlık fakat son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı. Kariyerine yeni başlayan birisi için ve elde adam akıllı futbolcular yokken başarılı.

ps:Tabiki gs li futbolcular iyidir ancak GS de daha iyileri olmalıdır[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Admin
Mesaj tarihi:
yahu adamla ailecek tanışıyo musunuz
kankası mısınız
nerden biliyor sunuz kişiliğini
medya peygamberi bile çapulcu gibi gösterebilecek güce sahip ken bu devirde 3 görüntü izleyip kişiliğe ve karaktere bukadar ucuz laf atmak yanlış[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 28 Mayıs 2005 00:41 tarihinde demiş ki:
Katılıyorum bence Hagi başarılıdır. 3. olmak biraz şanssızlık fakat son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı. Kariyerine yeni başlayan birisi için ve elde adam akıllı futbolcular yokken başarılı.

Vodan ; Hiçbir teknik adam oynadığı takım taraftarına el kol işareti yapmaz!

Hagi iyi bir futbolcudur ama bu iyi bi teknik adam olacağının göstergesi değildir...

Fb-Gs derbysinde fenerbahçe taraftarına 5 işareti yaparak tahrik etmiştir.
Maçtan sonrada sahaya atılan şişelerden şikayet etmiştir..

----------------------------------------------------------

Galatasarayın gelir-gider hariç 120 milyon$ borcu vardır...
Hagi'ye taa futbolculuk zamanından borcu var.

Bu borç nasıl kapanır?
Seneye fifa kriterleri gelince gsnin hali nolcak?

harbidende kapanmaz bir yara var..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
hagi başarılı tek şanssızlığı Fenerbahçe gibi bir devin altın çağına denk gelmesi[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
  • Admin
Mesaj tarihi:
ne denirse desin takımı o durumdan bu duruma getirmesi başarıdır
arada yaptıgı değişiklikler benimde tepkimi çekiyor
maç anında öyle düşünüyorum
ama baktıgınızda takımı ezik gibi oynatan bi teknik direktör gelicegine bence presi hırsı takıma kazandıran ve şimdiki gibi oynatan bir hagi cogu teknik direktörden daha iyidir[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
Terbiyesizlik tamamen farklı bi konu. Ben elindeki kısıtlı olanaklarla yapabileceği en iyi işi yaptığını düşünüyorum. Onun dışında Fenerbahçe taraftarına yaptığı hareket bulunduğu konumdaki bir kişinin yapacağı hareket değildir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
  • Yeni Oluştur...