Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sadece c/p yapıyorum. e-mail gruplarından birinden gelmiş sonra da bana fwd edilmiş. --------------- ADI: İBRAHİM TATLISES, PKK FİNANSÖRÜ ERNK Raporu: "İbrahim Tatlıses'in kuru sözcüklerden ibaret olmayıp icraatları, gerek yaptığı bağışlar ile gerekse de fiili birtakım yardımlarıyla oldukça göz doldurduğu bilinen bir durumdur. Ayrıca bu şahsın deşifre olma korkusunu üzerinden atması için kendisini "faşist" Türk Ordusu'na gözyumdurucu nitelikte parasal rüşvet vermesine de partimiz tarafından izin verilmiştir. Çünkü bu şahıs süreç içerisinde olduğu gibi bizim için uzun vadede de çok faydalı olacaktır. Hayati endişesi nedeniyle ülkücülerin ve mafyanın çatısı altına girdiğini bize ileten bu şahıs "kürdistandan" gönderilen yaralı arkadaşlarımızı da himayesi altına alıp tedavi edilmelerini sağlamaktan kaçınmamıştır...... ..........Parasal destek olarak da kendisinden 1.500.000 dolar bağış alınmıştır. Bu meblağ Tatlıses'in 1997'ye kadar partimize yaptığı sadece parasal destektir....." Bölücübaşı Apo'nun sorgu tutanaklarından: "Tatlıses Turizm'in gönüllü yardımlarını gördük....." DİNLEDİĞİNİZ, SATIN ALDIĞINIZ HER İBRAHİM TATLISES KASETİ SİZE VE EVLATLARINIZA PKK KURŞUNU OLARAK GERİ DÖNMÜŞTÜR.... (Kod Adı: Killer of The Mehmet's adlı kitaptan alınmıştır)
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İbrahim tatlısesin atattürk için şöyle dedi bir röportajı görmüştüm. hatta sesi de kayıtlıydı bende bulursam verrim isteyene: "Atatürke bizim orda ato diyolar"[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hmm dogruluguk payı war ama net bı karar wermek zor...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Dorudur, hemen inanırım... Tipi, hayatı kayıktı zaten adamın, beklenir yani. Ah bi de küfredebilsem ama yasak :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Alagar, 29 Mayıs 2005 00:50 tarihinde demiş ki: İbrahim tatlısesin atattürk için şöyle dedi bir röportajı görmüştüm. hatta sesi de kayıtlıydı bende bulursam verrim isteyene: "Atatürke bizim orda ato diyolar" ln şimdi pati forumuna yazdıımı bilmesem başlıcam bu şerrefsiz sahısa küfürleri dizdirmeye ama dua etsn pati ortamındayım!... :hrr:[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 canberk etmiş kadar oldun yavaş biraz[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
arc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 orda öyle demedi yalnız ibo "bizde atatürke ato derler, almanyanın hitleri varsa, bizim de atatürkümüz var" olaylar çıktı baya. sonra baya bi kıvırdı ama işte nereye kadar.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Zopik, 29 Mayıs 2005 00:47 tarihinde demiş ki: kendisini "faşist" Türk Ordusu'na gözyumdurucu nitelikte parasal rüşvet vermesine de partimiz tarafından izin verilmiştir buraya dikkat çekerim. iftira gibi duruyor sanki.[signature][hline]Beş Hececiler
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kafam girsin ibrahim tatlıses e ve hayranlarına. Nefret ediyorum bu heriften. Dönsün mağrasına.[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
che Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: antakyali, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki: canberk etmiş kadar oldun yavaş biraz nie tatlıses'i mi kolluosn ne dedmki daa :-P[signature][hline]msn: [email protected] icq: 625220 albümde ben / sözlükte ben
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 arkadaş kısaca ataturke gay dedi yani. vay anam vay.[signature][hline]
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: sanerixx, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki: orda öyle demedi yalnız ibo "bizde atatürke ato derler, almanyanın hitleri varsa, bizim de atatürkümüz var" olaylar çıktı baya. sonra baya bi kıvırdı ama işte nereye kadar. harbi gerizekalı bu adam.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hyr nasıl oluoda bu adamları almılar içeri annamıorum...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu ve bu tip adamlar ülkedeki sürüleri gütmekte kullanılan adamlar. yöntemde oldukça başarılı. o yüzden kullanmak daha çok işlerine geliyodur. diğer yandan kesin delillere dayanan bir mail değil tabiki
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 iğrenç adam geçen günde almanların hitleri varsa bizimde Atatürk'ümüz var dedi, taşkafa.[signature][hline]nothing
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kedi dağa küsmüş dağın haberi yok... Bumerang Cehennemi adlı filmde bi sahne vardı -Ekmek yediği yere ihanet edenler bir gün ekmek yediği yerden KURŞUNU YER !!! göründüğü üzre kervanımız yürüyo... 2 tane kendini bilmezin sözüyle galeyana gelmeyelim.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Zopik, 29 Mayıs 2005 00:47 tarihinde demiş ki: Hayati endişesi nedeniyle ülkücülerin ve mafyanın çatısı altına girdiğini bize ileten bu şahıs Bu tam saçma olmuş ülkücüler pkk yandaşı birini korumaya alacak? Bu şey gibi; ülkücüler kominist devrimi için rusyadan yardım alıyor.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu mail zaten yıllardır dolaşıyor benzerleride var doğruluk payına birşey diyemem zira hangi versionunu okusanız rahatca inanasınız geliyor kesin bir bilgi olmadan yorum yapmak yanlış belki ibrahim tatlısesin kendi sektöründeki rakiplerinin kurmacası olabilir tıpkı yiyecek içecek firmaları hakkında ara sıra dolaşan mailler gibi... mesela bir dönemde cola nın fabrikasından cıkardıgı kuyu suyunu turkuaz markası ile satması nedeni ile bir universitenin profesörü araştırma yapıp saglıksız oldugunu söylemiş bu konudada oldukça inandırıcı sözler kullanarak insanları cola nın ürünlerini almama konusunda oldukça etkilemişti hele hele bu kuyudna cıkan suyu bütün ürünlerinde kullandıgını belirtip tatil beldelerinde bu suyu bedava dagıttıgını ve insanları bunu içmeye alıstırdıgını da belirtmişti özet olarak şunu diyebilirim ki dogru veya yanlış bu tip maillerde baltalama fikri bence bilgi vermekten daha ön planda , çünkü asıl bilgi içeren yazılar olsa daha uzun ve detaylı olup kanıtları ön plana sürerek dolaşır.[signature][hline]G3NK
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dynamick turkuazın üstüne bakarsan doğal kaynak suyu yazmaz diğerleri gibi işlenmiş mineral dengeli su der. Kuyu suyu olduğu açık ama direk öyle işlemeden satacaklarını sanmıyorum[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: sanerixx, 29 Mayıs 2005 00:54 tarihinde demiş ki: orda öyle demedi yalnız ibo "bizde atatürke ato derler, almanyanın hitleri varsa, bizim de atatürkümüz var" olaylar çıktı baya. sonra baya bi kıvırdı ama işte nereye kadar. ya adam tam ger*zekalı ya ataturk ile hitler arasında yer le gok arasındaki kadar fark var.[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 turkuaz olayı dogru ama.[signature][hline]
togi92 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya musluk suyunun arıtılmsı iste . turkuaz[signature][hline] nothing is nothing as nothing is nothing / 0 0 =o=/
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Neyse konuyu turkuaza kaydırmayalım zaten (biliyorum üstünde kahverengi etiket var işlenmiş kuyu suyu yazıyor) demek istedigim bu sekilde bazı markalar la ilgili dönem dönem gelen mailler oluyor, dogruluk payı illaki olacak ki dikkat çeksin işe yarasın.. ama işin içinde ne tür hedefler var bunu bir düşünüp ona göre yorum yapmak gerekli zira gelen bilgi tarafsız degil.[signature][hline]G3NK
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ... ( 1 gazla asiriya kactim galba) [Bu mesaj Hamish tarafından 29 Mayıs 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Kalıbımı basarım ki iftira. En azından varsa böyle birşey, bu yazı yalan, buna kalıbımı basarım. İbrahim Tatlıses'ten hiç hazetmem sevmem, ama yazı da hani Şahan Gökbakar'ın "Adeta Gerçek" programını andırmış. İbrahim Tatlıses Türkiyenin en zengin 168. adamıydı bundan 3 sene kadar önce. Kendi dalında bir lider. Böyle bir şey olsaydı şu ana kadar çoktan paket yapmışlardı Tatlıses'i. Ha "yoktur" demiyorum ama en azından bu yazı tamamen sallamasyon belli.. Tekrar ekliyorum, nefret ederim adamdan ama bu da çocuk kandırır gibi olmuş, yazı... edit: yani bu kadar adamı indirecek çok adam olur.. Çok da indirmeye çalıştılar, çalışırlar.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* [Bu mesaj nedanko tarafından 29 Mayıs 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar