Sin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 BG fena sayılmaz oyunu cs ye cevirmisler biraz BG1 BG2 BG3 BG4 Resurrection process in BG New Beaststalker hunter armor [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cs diil team fortress spy'imla hazirim sahsen hehe :P[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 eğlenceli birşeye benziyor ama toplu savaşlar falan heyecanlı duruyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 toplu savas yok abi 10 vs 10 capture the flag ^^ tabi diger bg leri test edemedim alteracdakileri onalr buglı dedielr gitmedik hic oralara direk war song gulch a daldık flag carrier olarak en iyi class preparation lı rogueler durdurulması imkansız gibi.. 2x sprint ve mapin gizli yerlerindeki 100% speed enchant la cok iyi bayrak tasıyolar base defensede 2 mage oldumu bayrak almak cok zorlasıyor druid ve shamanın instant heali flag carrierların hayatını kurtarıyor... TM guardsız BL hordeler bg de napar bilmiyorum hehehe[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Alterac daki biraz daha detaylı 40vs40 seklinde. Orda guard post lardaki guardlarını upgrade falan ediyosun.. Vs vs BG sonuç olarak güzel bi hava ve renk katıcak oyuna..[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla BG testlerine katılmaktan lvl52charımla oynamadım. cok zevkli. alterac test edemedim ama, WG deki su kaybolan flag sorunu bı cozulse[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kaybolan flag sorunu snrm flagı lan bi adamın dc olmasından kaynaklanıyor dc olanda geri giremiyor queue yuzunden yada girse bile isntance dısında kalıyor...[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 alterac a ilk açıldıında girmiştim. çok daha kalabalık oluyor. biraz daha savaş ortamı. zaten haritada çok daha fazla büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Asil CTF geliyor Ashenvale'e. BANG BANG![signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Alteracdaki gayet güzel olmuş. 2 günde toplam 30 saat falan alteracda oynadım mageimle hasret giderdim :P İşte mezarlıkları falan ele geçiriyorsunuz falan. Ama 40VS40 bir savaşta rogue ne kadar hayatta kalır onu bilidğim için normal serverlarda pek bi zevk alamayacağım sanırım. Astranaardaki mekan ise tam Capture flag 10 a 10 Genelde bi grp defance bi grp offance olduğundan aksiyonlar 5VS5 şeklinde geçiyor eğlenceli kısmıda bu oluyor özellikle arkadaşlarına oynadığında çok zevk verir onun dışında bence fazla tutulmaz alterac varken. Bir şey dikkatimi çekti repu kazanıyorsunuz kazanınca oyunu falan. Ordaki vendorların birine tıkladım işte rep. yap ben sana güzel itemler satarım falan diyordu :) Blizzard anladı heralde oyunun sadece Ragnarosdan MC den ibaret olmadığını PvP ile kazanabilinecek itemler koymaya başladı ( honor system ,BG)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 acaip zevkli eet[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Su honor system a heal isini de entegre ederlerse anlindan öpücem blizzardi[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Oyun MC ve Onyxia değil evet, BWL geliyor, Netherwindlerim gelior az kaldı :)[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beyler ben bu bg peç ini nerden çekebilrim ?. Blizz downloader expired diyo downloada çekmio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Uzun bir sure boyunca oynadim Warsong Clutch BG de. Arkadaslarinizla oynadiginizda cok zevkli oluyor. En azindan benim icin oyleydi. 10 kisi herkes voice comm. da ustune yok. Bu arada Flag carrier icin en uygun class Druidler. Cat form/Travel form for teh win.[signature][hline]Soma teh Mage of Nightmares Asylum Euro (Bloodscalp) http://naeuro.iogaming.com Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 25 Mayıs 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Alterac a henüz girme fırsatım olmadı olmadı ama warsongda gördüğüm kadarıyla mage çok fazla eziliyor, gerçi bunda serverın uarısının rouge olmasının nedenide var ama sonuçta eziliyor iste :D bayragı çalmaya gidiyıon ya da korumaya 5 tane rouge hebelehödö diyerek iki tane patlayıyor ölüğyon isyan ettim :D heleki bi kere rougela teke tek kaldık bende 2600 hp var adam ilk vurusta ambushla 2400 vurdu ehh ben isyan etmeyemde kimler etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 test serverına nasıl girebilirim ? eu da oynuyorum.[signature][hline]Fevaxium level 43 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://www.wow-europe.com/en 2 kere test server için kayıtlar alındı bi daha alınırmı bilmiyorum ama sayfayı takip et sen arada.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar