Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlegrounds test

Sin

Öne çıkan mesajlar

toplu savas yok abi
10 vs 10 capture the flag ^^

tabi diger bg leri test edemedim alteracdakileri
onalr buglı dedielr gitmedik hic oralara
direk war song gulch a daldık

flag carrier olarak en iyi class preparation lı rogueler
durdurulması imkansız gibi.. 2x sprint ve mapin gizli yerlerindeki 100% speed enchant la cok iyi bayrak tasıyolar
base defensede 2 mage oldumu bayrak almak cok zorlasıyor
druid ve shamanın instant heali flag carrierların hayatını kurtarıyor...

TM guardsız BL hordeler bg de napar bilmiyorum hehehe[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Alteracdaki gayet güzel olmuş. 2 günde toplam 30 saat falan alteracda oynadım mageimle hasret giderdim :P
İşte mezarlıkları falan ele geçiriyorsunuz falan. Ama 40VS40 bir savaşta rogue ne kadar hayatta kalır onu bilidğim için normal serverlarda pek bi zevk alamayacağım sanırım.
Astranaardaki mekan ise tam Capture flag 10 a 10
Genelde bi grp defance bi grp offance olduğundan aksiyonlar 5VS5 şeklinde geçiyor eğlenceli kısmıda bu oluyor özellikle arkadaşlarına oynadığında çok zevk verir onun dışında bence fazla tutulmaz alterac varken.

Bir şey dikkatimi çekti repu kazanıyorsunuz kazanınca oyunu falan. Ordaki vendorların birine tıkladım işte rep. yap ben sana güzel itemler satarım falan diyordu :)
Blizzard anladı heralde oyunun sadece Ragnarosdan MC den ibaret olmadığını PvP ile kazanabilinecek itemler koymaya başladı ( honor system ,BG)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bir sure boyunca oynadim Warsong Clutch BG de. Arkadaslarinizla oynadiginizda cok zevkli oluyor. En azindan benim icin oyleydi. 10 kisi herkes voice comm. da ustune yok.

Bu arada Flag carrier icin en uygun class Druidler. Cat form/Travel form for teh win.[signature][hline]Soma teh Mage of Nightmares Asylum Euro (Bloodscalp)
http://naeuro.iogaming.com

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo

[Bu mesaj Stream tarafından 25 Mayıs 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alterac a henüz girme fırsatım olmadı olmadı ama warsongda gördüğüm kadarıyla mage çok fazla eziliyor, gerçi bunda serverın uarısının rouge olmasının nedenide var ama sonuçta eziliyor iste :D bayragı çalmaya gidiyıon ya da korumaya 5 tane rouge hebelehödö diyerek iki tane patlayıyor ölüğyon isyan ettim :D

heleki bi kere rougela teke tek kaldık bende 2600 hp var adam ilk vurusta ambushla 2400 vurdu ehh ben isyan etmeyemde kimler etsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...