Mino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 http://www.grimfandango.net/?page=soundtrack Oyun çıktıktan sonra iki cd halinde sunulan müzikleri buradan indirebilirsiniz... [Bu mesaj Mino tarafından 28 Mayıs 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bunun oyunu cok dandıktı.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 beceremeyenler kötü diyo eheh:) Raid3r çok seviyodu galiba bu oyunu.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Chemical, 28 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki: beceremeyenler kötü diyo eheh:) Raid3r çok seviyodu galiba bu oyunu. ne biliyon beceremediğimi halala çat diye laf atma isityosan yıllar önce oynadıgmız oyundu bu Allah bilir sen o zmn scooter la mahallede oyun oynuyodun ya da taso falan yapıyodun.(tasoya yetişdin ona da şüpheliyim) merak etme oyunu bitirmiştim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Grafikler şimdiye kıyasla biraz kötü olabilir (modelleme bazında) ama bence oyun genel olarak çok güzeldi. Hala yüklü şu an Lisede 2 cd yi atılmış halde bulmuştum resim atölyesinde. İyi ki orada bırakmamışım :)
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oha süper! nerdeyse unutmuştum, bunu arayıp indirecektim direk link ayağıma geldi :) sağol.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: SoulCube, 28 Mayıs 2005 20:23 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 28 Mayıs 2005 20:20 tarihinde demiş ki: beceremeyenler kötü diyo eheh:) Raid3r çok seviyodu galiba bu oyunu. ne biliyon beceremediğimi halala çat diye laf atma isityosan yıllar önce oynadıgmız oyundu bu Allah bilir sen o zmn scooter la mahallede oyun oynuyodun ya da taso falan yapıyodun.(tasoya yetişdin ona da şüpheliyim) merak etme oyunu bitirmiştim. valla önüne gelen oyuna "çok kötü olmuş" diyenler genelde beceremediğinden diyordur. O oyun birsürü konuda yenilik çıkardı. Mesela karakter yürürken malmal bakmak yerine eşyalara falan bakıyordu etrafı inceliyor gibi gözüküyordu normalde oyunlardaki adamlar nereye dönerse oraya bakar tiptip. Bisürü şey var o oyunda güzel. Ben hiç mahallede falan oyun oynamadım küçükken:) tasomda yoktu herkez oynardı ben saçma bulurdum. Bi natural_jedi in tasoları vardı onları kurcalardım hareket ettirince şekil değiştirenlerden. Bak sende kafadan sıktın direk.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: SoulCube, 28 Mayıs 2005 20:13 tarihinde demiş ki: bunun oyunu cok dandıktı. Boş konuşmayalım. Hayatımda oynamıs oldugum gelmıs gecmıs en iyi ve en kaliteli oyunlardan biridir. Bunu ben solemıyorum oyunun cıktıgı yıllardaki pc game dergilerinin cogundan 100 e yakın puan alıp yılın en kalıtelı oyunlarından secıldıgıde bir gercektir.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Nasıl ya topic eski biraz ama içime dokundu Grim'e kötü fln denmiş :P.Grim Fandango gelmiş geçmiş en iyi adventure oyunlarındandır. Hangi zihniyet buna karşı çıkacakmış şaşarım!
cemad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 oha topic pörtlemiş :) said: Raid3r çok seviyodu galiba bu oyunu evet hastasıyım :P hatta canım çekti tekrar oynamak istiyorum şimdi. ayıp değil mi niye uplıyorsunuz bu topici işimiz gücümüz var ne ara oynicaz grim fandango :( ayrıca bu oyuna kötü diyenleri kınıyorum. kınkınkın :P
EarS Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 daş yapar allah grim fandangoya kötü diyeni
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Grim fandango iyi oyundur yalnız o yıllarda taso yoktu piyasada yaa :D iyi hatırlarım Adventure'dan anlamayanlar kötü oyun diyordu o sıralar Quake falan çeviriliyodu Half Life yeniydi falan :D Müzikleri harikadır. Enlighted Florist favorim :D GF için kötü diyenlerede adventure olarak Diablo 2 öneriyorum. :P
spompas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bu oyunu hep oynamak istemisimdir misafirliğe gittiğimizde gormustum amma kucuktum 1 sahne hatırlıyorum yagın sondurucu ile bisiler yapioduk ayrıca şişko bi adam wardi arabasi mi ne wardi vs vs ismini bulamamamistim hep topic icin saol!
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 röhhhhh kim lan o grim fandango ya kötü diyen? kırarım boynuzunuzu!!! röhhhh
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bu oyuna kötü, dandik vs birşey diyenin kafasını kırarım. Ben bu oyunun cd'sini bulabilmek için neler çekmiştim neler :( Bende vardı bunların müzikleri dinledikçe yüzümde acaip bir mutluluk beliriyor :D
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ears'a katiliyorum, grim fandangoya kotu diyen ya ta$ olur yada carpilip ketoya doner. grim fandango ftw
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 benimkötü diyen sorun ? e ben bitirmiştim zamanında evet ama bütün gün paso oyun oynardım o zmnlar ne varsa oyna bitir o da bunlardan biriydi. ve ben çok beğenmemiştim ne yani sizin beğendiğinizi illa sevmek zorundamıyım... uo oynarken arkadasların bazıları o ne lan paso atla kosuyosun derdi ne saçma oyun derdi anlatmaya ugrasmazdım bile. e herkesin tarzı var.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Dandik demek, kötü demek ayrı, "beğenmedim" demek apayrı. "Beğenmedim" desen kimse bir şey demez de 2 sene önce yazmamış olsan harbi kavga çıkarırdım şimdi ayaküstü, Grim Fandango gelmiş geçmiş en kral adventure oyunu ayıptır =). Bu benim görüşüm de değil sadece, pek çok oyun sitesi dergisi cart curtunun dediği bir şey. Bence direk en kralıdır o ayrı. Şey gibi bu, metal dinleyip suyunu çıkarıp Death sevmemek, ama beğenmiyorum hocam ne bileyim demek yerine Death çok dandik gruptu demek. Mesela onu da dersen deli ilgi çekersin ama hastanelik olabilirsin. Beğenmiyorum dersen anca aa oo yaparlar ama kimse kavga çıkarmaz. Örnek sadece tabi. Beğenmiyorsan beğenmiyorum dersin, oyun dandikti dersen kızarlar sevenleri, özetle de bu. Bari arkasında duracağına beğenmiyorum kardeşim, zamanında öyle demişim de.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 beğenmemişsin olabilir herkez super olucak değil ya. death dandiktir. nesini beğenmedin abi bu oyunun?
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ya beğenmemek tabiri kendi açımdan dandikti anlamıyla eşdeğer bi kelime yani. güzeldi ama beğenmedim deil oynadım beğenmedim dandikti yani (bana göre) seven sever yaw ben size çıkıp kardeşim dandikti lan işte dandikti kafanızı kırarım mı diyorum görüş bu beğenenlerede saygım sonsuz xD
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 abı şimdi grim fandango, bambaşka bi olaydır yanı ne olur nasıl olur sevilemez bu oyun anlamıyoz biz, o yüzden kesin becerememiştir diyoruz. ki bu düşünce şekli banada mantıklıdeliyo hala. neyse sen beyenmemişsin olabilir
Öne çıkan mesajlar