Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priestler aglarken ..

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

said:
CraftedbyMalibu, 27 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
Sırayla priestların hepsi Fear atsa mageler kalır öle tabi bütün magelerin aynı anda pom +poly yapmasıda olası 10 priesta :D
haha bunu unuttuk : )
Valla teker teker alirlar hic acimadan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana gelen 3 mage ya oyunu yada mage bilimiyolar ben lvl 53 ilen 3 tane lvl 60 mage aldım şasn değil ikimizdede mob yok herşeimiz full ölen mage oldu hep hemde poly kulanmasına ramen :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

küçümsemişlerdir :) ve de şans tabiki. ben benden 3 level üstümle savasırken resist manyaa oluodum(tabiki moblarda oldugu kadar degil ama yine de önemli derecede) senin 7 lvl üstüne cok resistlemen gerek hehe.

of yine dagıttık konuyu:)

priestlere gelelim. bence kesinlikle crit itemlara gitmemeliler. hic anlamıyorum niye giderler. %10 crit sansı alacaksın diye 2000 manadan vaz gecmek hos degil. tabi ki cap of the scarlet sarvant gibi uç itemlar hariç onların stat bonusları da iyi
Sosyal ağlarda paylaş

haha abi 57 rogue byjoker (bizim FakeAccount sanirim) kaciyor benden olacak is degil be karedsim 3 level düsügüm ya : )
Zaten afk idim bi geldim öldürmüssün : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Mayıs 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rogue oynayanlarin cogu ismi icin oynuyo cogu kisinin mouse kullanma kabiliyeti bile yok rogue dedigin caster in etrafinda ole bi donecek ki buyu arttirmayacak..rogue nun amaci arkadan saldirip adami en kisa zamanda oldurmek olduremiyosa beceriksizdir..rogue olup onumde bana saldirani da gordum vanish le etrafimda tur atan bi kere buyu atamadan oldugum rogue da gordum 2 si de rogue iste..
Sosyal ağlarda paylaş

Gviz peki gel tvaining vev bana ok? :)

bi kac itemim kaldı sora govusuvuz :)

bu arada arada guildden 5 mage toplanıoruz tm de öluyoruz sora horde lar toplannca reslenip (pom)fs + blastwave + iae + iae ... derken aynı anda bı 20 kısı gıdıo :) <<<==== ghost aoe demeye basladık olaya :P

bu arada bazı arkadaslar priest falan 10x biseler demiste heralde akşamcılar o yuzden cvp vermemek lazım :) 10 priest kim 10 mage i almak kim..heyt :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya 60 ları bilmemde...bakın hiçbiri arkadan wurma deildir...34 priestken 32 mage ve 35 warrioru aynı anda bi kaç kere aldım sora kaçmaya basladılar..36 palayı aldım...35 ken 40 mage aldım..36 yken 36 mage ve 33 rogue yu aldım aynı anda 2 kere üst üste...yine 36 yken 35 hunter ve 35 rogue yu gankledim :Pp hatta biraz once oldu adamlar kacıo benden =)) rogue stealthle geldi cheapshotı attı sprinte basıp kactı full hp di =))
Sosyal ağlarda paylaş

Way o olayı es geç anam biz büyüyü öyle bir yedittiriyozki hatta crit bile vuruyoz öle durumda bende olduğum yerde dönüyom çat mind blast'i yiyo mage nova yapar yırtar o olaydan priest fear yapar warlock fear yapar yani o taktik hikaye boşuna uğraşma.

Penthesilea senden kaçan rogue seni shadowfrom haliyle gördüyse dalıpta ne yapıcak sonuç belli kendisi ölücek haa değilsen de önceden öldürmüşsündür artık senden korkuyodur :D adam kaçmış doğrunu yapmış shadow priest görünce ikikere düşünmek gerek dalayım mı? kaçayım mı? 2-3 lvl düşükse dalma seni yer baya küçükse dal lvl'ı yüksekse yanında bile geçme :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull

[Bu mesaj slayer77 tarafından 28 Mayıs 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

shadow form u da, priest i de overrate ediosunuz bence.

ambush critten sonra evis de critlerse naapican ? yok yani yapabilecek bisey, o trinket var oldukca ancak saldiran rogue un bisey bilmemesi veya hala sm loot uyla falan gezio olmasi lazim oldurememesi icin.

belki dogru olani bu, bilmiorm orasini ama; eskisi kadar rahat solo yapamiyorum ben. :/
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün bir rogue sopar etti beni mesela. Gerci 3 level üstümdü ama 3 level üstüm baska roguelari aldim bugün.
Herifin beni öldürmesini izledim yani helal olsun dedim adama, kesecekse öyleleri kessin. Stundim 10 dakka boyunca : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Sosyal ağlarda paylaş

ya shadowform rogue a karşı daha kötü bence onu söyleyeyim adamlar zaten öküz gibi ambush hede hödö koyuyo heal yapmazsanız 2 saniye sonra ölürsünüz stun lock varsada trinket kullanıp desperate prayer falan yapmak lazımki ölmeyelim.arada kazma roguelar cıkmıyo degil tabi heal yapmadan kesecegimiz ama fazla degil bunların sayısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...