LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 öncelikle şu soruya cevap veriniz bence: "pardon siz gerçek misiniz?" sonraki aşamada ise, bir avukat olarak sizin yazım kurallarından bihaber oluşunuzu eğitim sistemine bağlayıp bağlamamamız gerektiği konusundaki görüşünüzü alabilirsek, bahtiyar olacağız. bir sonraki aşamada ise, hangi sıfatla kimi dava ettiğinize bir açıklık getirirseniz, sanırım genç beyinlerimiz refah tabakasına erişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Objection, your honor![signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: SM0KE, 15 Şubat 2005 16:56 tarihinde demiş ki: said: Loctip, 15 Şubat 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Oyunlardaki inanilmaz derecedeki küfürler, ve bazı shardların para karşılığı yetkileri dişinda talep etmesindendir. Sebeb efsane yalnız, "Hakim bey şereeffssizzz giemler edit yapyıooo" Mahkemede ben: - Hakim bey, yaptım ama bir sorun niye yaptım... Tamamen vatanım için... Milletimdeki gençlerin cafelerde ömür tüketmemesi için :) Derim, hiç bakmam :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Edikçi GM Eno hehehe Ailemi tahdit etti derim şahiti de avukatı da hapse girer :) Yani böyle saçma davaya böyle saçma yorumlar doğal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 At Yalanı Double ****** İnannanı !! o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 sevgili Loctip, yasadiklarin gercekten beni cok uzdu. benden sana 1 MILL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Altınada imza Fair Loctip, Apprentice Lawyer :D haha dogru soz valla... loctip arkadasimiza advanced player templatelerimizi oneriyorum..paket program dahilinde %80 Lawying %80 Grammar %50 eva. int skilleri dahildir..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 komedi ya su dosya nuımarasını falan yazsında bakalım eylenelım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 avukat arkadaslara is gelmiyor herhalde ota böcege saldılar kendilerini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu topic hala silinmedimi :D[signature][hline]herşeyin başı sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phodexis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 dursun topic ya arada sıkılınca uplarız :D[signature][hline]Pho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yeni bi efsane topiimiz mi oldu nedir...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 galiba efsane oldu. Helal olsun Loctip'e forumu ayaklandırdı, canlandırdı...[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[Z-K]Denias Sylverton Eros Sylverton : Gm of Alliance of Rangers Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: phodexis, 24 Şubat 2005 18:12 tarihinde demiş ki: dursun topic ya arada sıkılınca uplarız :D Loctip yaşadıklarına bende çok üzüldüm. geçmiş olsun[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar