Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar şu %62'de takıldı. Aşağıdaki resme bakarsanız sanırım oyunu bitirenler hatırlar. Oradan ip ile karşıdaki ve soldaki butonlara nasıl basacaz? Zıplayıp bastımmı geri zıpladığımda ipe yetişemiyorum sallandığımda ise butona yetişemiyorum?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çok çabuk olacaksın[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çabuklukla hiç alakası yok..oyunda takıldığım bir kaç yerden biridir 2 haftamı yemiştir... bak şimdi ipi iyi bi yerden tutun fazla aşağıdan olmasın ama en fazla 1-2 yukarı çıkmalık yakın olsun...sonra en son hızda sallan..bak şimdi ip kareden UZAKLAŞIRKEN atla ama düşmicek kadar uzaktayken sonra aynen geri atla ipe tutunabiliyosun o zaman... ikisinide bir kaç denemede geçersin...hadi kolay gelsin..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ._.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Teşekkürler deniyeceğim bu gece.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet dedigi gibi sanirsam cok sallandim en hizli bu kadar dedigin zaman onun bi ust kademesi daha var beni de biraz delirtmisti burasi[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hiç gerek yok ona kolay geçiliyor bu bölüm ama öncesinde o yandaki zımbırtıyı harcamamk gerekir adını unuttum Focus varya onunla geçiceksin atlarken ona basıcaksın atlıyacaksın ve tekrar gerei ipi tutucaksın. Çok uğraştırmıştı bende cevabını burdan almıştım.[signature][hline]tuana...
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Heee focus yavaşlatma yani. Onla oluyo diyosun peki onuda denicem bugece :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Teşekkür ederim arkadaşlar bölümü geçtim. Üstteki arkadaşımın dediği gibi R'ye basıp oyun yavaş çekime geçtiğinde ipi tutabiliyorsunuz. Teşekkürler herkese...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 e benimkide oluyor ne var yani :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hade len benimkisi en gral :=)[signature][hline]tuana...
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Wallahi mandoo seninkini denemeden direk blackchaos'unkini denedim ama eminim seninkide oluyordur. Bu daha kolayıma geldi :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 anlatanda kabahat.. *!küser*[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mandooo ben senin yolunla geçtim seninki daha iyi kafana takma (yalan)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mandooo, 28 Mayıs 2005 17:46 tarihinde demiş ki: anlatanda kabahat.. *!küser* Tamam kardeş küsme söz bida oynarsam senin yolundan geçecem bak önümüzde yaz var oynarım heralde söz walla söz :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Öne çıkan mesajlar