Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pop:Sands:%62 - takıldım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar şu %62'de takıldı. Aşağıdaki resme bakarsanız sanırım oyunu bitirenler hatırlar. Oradan ip ile karşıdaki ve soldaki butonlara nasıl basacaz? Zıplayıp bastımmı geri zıpladığımda ipe yetişemiyorum sallandığımda ise butona yetişemiyorum?

[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster

Mesaj tarihi:
çabuklukla hiç alakası yok..oyunda takıldığım bir kaç yerden biridir 2 haftamı yemiştir...

bak şimdi ipi iyi bi yerden tutun fazla aşağıdan olmasın ama en fazla 1-2 yukarı çıkmalık yakın olsun...sonra en son hızda sallan..bak şimdi ip kareden UZAKLAŞIRKEN atla ama düşmicek kadar uzaktayken sonra aynen geri atla ipe tutunabiliyosun o zaman...

ikisinide bir kaç denemede geçersin...hadi kolay gelsin..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
evet

dedigi gibi
sanirsam cok sallandim en hizli bu kadar dedigin zaman onun bi ust kademesi daha var
beni de biraz delirtmisti burasi[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine!
Mesaj tarihi:
Hiç gerek yok
ona

kolay geçiliyor bu bölüm ama öncesinde o yandaki zımbırtıyı harcamamk gerekir adını unuttum
Focus varya onunla geçiceksin atlarken ona basıcaksın atlıyacaksın ve tekrar gerei ipi tutucaksın.

Çok uğraştırmıştı bende cevabını burdan almıştım.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
e benimkide oluyor ne var yani :)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
anlatanda kabahat..
*!küser*[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...