kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 winxp cd sini takıyorum bios dan cd roomu seçiyorum ama açılırken pc "cd den önyükleme için tuşa basın" felan gelmiyo normal açılıyo yine bu pc delirdim napıcam ben :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bios'dan save settings yapıyorsun di mi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya ben 98de format olayına alısıgım daha korkudan kac aydır format atamadım xp de :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mum_Chamber, 28 Mayıs 2005 11:56 tarihinde demiş ki: bios'dan save settings yapıyorsun di mi :D e heralde :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Harddiskin boot olayını da kapat.Bende de oluyor aynı şey sadece cd den boot açık olsun [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 28 Mayıs 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 98'de falan format atmak gayet rahattı, XP'e her format atmaya çalışışımda bir defa daha çözmekle uğraşıyorum nasıl format atıldığını, hala ezberleyemedim..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: John_Petrucci, 28 Mayıs 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Harddiskin boot olayını da kapat.Bende de oluyor aynı şey sadece cd den boot açık olsun kapattım hardisk flopy ne varsa sadece cd romu açtım yine olmuyo off kafayı yiycem[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 cd de mallık vardır belki.Bootsuz felan (türk işi :) )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok ya daha önceden yapıyodu anlamadım bootuna kafam girsin töbe töbe :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bootsz data cd dir o xp cd si[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Xp Boot Disketi Buyur işine yarar galiba[signature][hline]O Artık Hürgeneral. [/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 heh valla ilk başta bana da tuhaf geliyordu ama alıştım format atmaya.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BlaCk_DmC, 28 Mayıs 2005 12:01 tarihinde demiş ki: ya ben 98de format olayına alısıgım daha korkudan kac aydır format atamadım xp de :P elinde win98 boot disketi varsa , aynı yöntemle xp yede format atabilrsin ;) [Bu mesaj zgrw tarafından 28 Mayıs 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ya sen ne kolayı şunları yap baslarken f8 e bas ordan cd romu sec ordan zaten xp cd si ile windows kurulumu cıkcak ordan kurarsın zaten gerisi kolay haaaa eger ki basına soyle bi olay gelirse diye hemen yazayım sunu eger ki windows kurulurken cd de bi dosya bulunamadı .usbehci gibi bi hata verirse bios ayarlarından usbçıkışlarını disable et o sorunu da aşmış olursun ...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar