Bither Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Değilim pek öylede gözükmüyor o adam sürekli buraya bilgi yazıyor,zihniyetle alakalı bişey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 türk olsa ne yazar olmasa ne yazar. bende türküm nolmuş yani?[signature][hline]kaymaklı ekmek kadayıfı için ruhumu satmam ama baya fedakarlıkta bulanabilrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 herhalde turk niye sasirdiniz ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 çok şaşırdım. Biri bana türk olup olmamasının neyi deiştirceini anlatabilrmi?[signature][hline]kaymaklı ekmek kadayıfı için ruhumu satmam ama baya fedakarlıkta bulanabilrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 ya 1)İki halkın da kökeni Asya diye ikisi de aynı halk olmaz Ole bişey varsa Çinliler de tüm asyalılar aslında çinli diyebilir 2)Yüzyıllar içerisinde birçok kelime alışverişi olmuştur olabilir Şu anda ermenice,yunanca gibi birçok dilde Anadoluluğun neden olduğu ortak birçok kelime vardır 3)O dönemde türklerin arabistanda olduğunu sanmıyorum[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: Bither, 02 Şubat 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Değilim pek öylede gözükmüyor o adam sürekli buraya bilgi yazıyor,zihniyetle alakalı bişey göremiyorum. çıkış noktasını ve tüm bu tepkileri anlayamaman doğal öyleyse, herkeste eşit analiz yeteneği olmayabilir sonuçta[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Uzatmayacam burda benim tepki göstermem gereken bir sürü zihniyet var zaten neyse kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 HePimiZ hz.Ademin soyundn geliyoruz!!!1!11!![signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Sumerlerin hint-avrupa degil, bizim dilimizin de bulundugu dil ailesi olan Ural-Altay dilinden geldikleri avrupa ve amerikan kaynaklarinda bile yaziyor. Artik her seye bu kadar ezberden itiraz etmek de, butun dunya Turklerden geliyor demekten cok da farkli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1cf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 ulan basarili olan herkesin arkadasindan turk,basarisiz olan herkesin arkasindan kürt demek nereye kadar??? lenine bile türk diyor gavatlar... yeter artik... lanet bir zihniyet.. dinazorlarda turktu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: m1cf, 05 Şubat 2005 01:32 tarihinde demiş ki: dinazorlarda turktu.... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iskenderbegSS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 çok güldüm ya sümerler türktü ha ya sizin antropoloji diye bir bilimden haberiniz yok yada sallıyorsunuz bu bir hz MUHAMMED in ırkı soyu sopu bellidir öğrenmek isteyen varsa kur an ı kerim de var bu iki üç bana sümerlerle türklerin aynı menşe ye sahip olduğunu ispatlıyan bir belge bir döküman yada bir tez söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Çarpılacaksınız siz kim oluyorsunuzda soruşturuyorsunuz :D :D :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ; de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yaw arkadas utanmasak dunyadaki herkes turktur diyecez heeee:D[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihsan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çaktırmayın da aslında Allah da Türk (tövbe tövbee)...[signature][hline]ihsan, SHF'nin yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tamam namık kemal zeybek belki yanlış bir açıklamada bulunmuş ama bu konunun tarih gibi bir bölümde böyle irdelenmesinin amacı nedir. nerdeyse herkes dalga geçmiş, kimse ciddi yazmamış. çok güzel.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Abi kitleyin gitsin süper konuyu :) Sen bilmiyosun aslında Led Zeppelinden bitek (Bateristleri) Bonzo Türk diğil !?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ben sumerliler gibi bi toplulugun turk olmasini cok isterdmi hatta. karizmayi dusunebiliyo musunuz? internet ortaminda muhabbete giriosun. adam kes lan yaziyi ben buldum ben olmasam o klavyeyle napicaini bilmezdin gibi bi ton muhabbet cikardi ortaya :P ama keske oyle oldugu dogru olsada baska toplumlarlada iliskimiz oldugu ortaya ciksa. geldigimiz yer ayni ama :P bilmiyorum falla.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: horacegoesskiing, 04 Şubat 2005 19:42 tarihinde demiş ki: HePimiZ hz.Ademin soyundn geliyoruz!!!1!11!! [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bizde böyle bir durum var. iyi olan herşeyi kendimize maal etme güdüsü. bu sanırım en baskın olarak bizim ırkta görülüyor. en son meyveside eric clapton de türkmüş iddiası. hatta ve hatta şimdi hatırlamıyorum ama iddia edilen yerin halkı biz sahipleniyoruz süper bir insandır eric clapton gibi açıklamalarda bulundular. ne diiyim. allah akıl versin fikir versin[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Yurtdisinda yasayinca goruyorsun ki, bu anlayis her ulkede var, Bangladesinden tut Ingilteresine, ABDsine herkes bunu yapiyor. ABD'de bizim on katimiz falan oldugunu soyleyeyim, muthis bir gurur var adamlarda, ustelik her kesimden. Eric Clapton'i ilk kez duyuyorum da, Bob Dylan kendi biyografisini yazdigi kitapta ailesinden bahsetmis, ve anneannesi Gumushanenin bir koyunden, Kirgiz soyisimli bir aileden geliyormus. Adam kendi yazmis yani, onun icin bi sey diyemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yav o başka. o kendi antolojisi adamın. abi neler neler var. elvis presley bile çıkmıştı bir aralar.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Türküm diyen herkes Türktür.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Mandooo, 31 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: dünyadaki her ırkın babası Türktür...olabilir... Yavaş.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: silverhelm3, 28 Şubat 2005 16:39 tarihinde demiş ki: Türküm diyen herkes Türktür. Yavaş.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar