Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriorlar tank olmaktan baska bisi yapabilirmermi?

Karabulut

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
said:
Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak.

cok doğru =) %50 dodge acıp üzerine zaten %20-25 dodge geliyor ınanılmaz dmg potansiyeliyle okuz gibi agro topluyor, armor'ı %15-20 dmg red lerde geziniyo iyi giyinmişse ki bu warriorda kussak %35 hp desen fark yok nedeyse =) tankın allağını yapıyor rogue valla helede iyi buff lanırsa.

Hadi üder skilleri actık agro topladık en fazla 10 saniye dayanıyoruz warrior olarak.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

warrior ın tanklığa uygun olan kısmı yüksek hp ve bunun yanında sağlam dmg reductiona sahip olması
rogue da cooldown beklemediği sürece evasion ile iyi tanklık yapabiliyor.

tanklık meselesini baştan ele almak lazım bence
gidip 10 level yüksek creepleri kesmeye çalışan yoktur herhalde
kendi levelına yakın olduktan sonra melee her karakter iyi tanklık yapabilir bence
benim levelımda durum böyle, çok yüksek levellar ne getirir onu bilmiyorum.[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!!
Sosyal ağlarda paylaş

warrior oynamadim ama defense talent ina abanirsa warrior aggro u istedigi gibi ustunde tutar sanirim. ama buda sirf tank lik icin. ayrica siradan mob larla kiyaslamayin tank lik olayini elite inde adam gibi olani var onun karsisinda warrior dan daha uzun duruyorsan tmm derim ama duramazsin 1 sikimlik cani var rogue un.
Sosyal ağlarda paylaş

simdilik öyle de ilerde degisiyor tabi olay
rogue la max olabilecek hp
3400-3500 bilemedin criticalini dodge chance ini kisarsa
3600-3700
warriorlarda 4.5k-4.7k arasi hp oluyoe ilerde itemlariylan
buff u vesairesi 6k yi görür
6-7k da armor oluyor , bide güzelinden shield, bide Shield Wall caktinmi kopuk , arti tanklik bu oyunda armordan mob a çok dayanmaktan çok , aggroyu tutabilmekte bitiyor
priest - mage ilerde aggro alamaz , şuan gruplarinizda bakin çok oluyordur prieste dalan moblar 2-3 vurup sonra cekilen
hatta bazen priest shield acip kendini healleyerek mob tankliyordur ? dimi ? bizede oluyordu eskiden
ama bi yerden sonra moblar priesta mage e bir tane vuruyor , bana düz vuruşu critical 3300 vuran moblar var
5k hp 6k armor warrior a 2 hit yapan moblar var
o bakima moblari tauntla çekip bi yandanda vurarak aggroyu tutabilmeli tank dediğin , warrior sadece taunt skill i oldugu için tank , yoksa paladindede var ayni armor ama aggro tutamaz. ha ayrica eet rogue yeri geldiğinde warriordan 2x daha iyi tanklik yapiyor , 25% normal dodge chance +50%
75% dodge chance = piskopat
Sosyal ağlarda paylaş

ya herkes kafasına gore bişiler sallıo ama onemlı olan o classla oynama becerısı dıelım ben ilk warior actım ama pek iyi oynayamadım benle bırlıkte warior acan arkımsa warior la bayaı ii oynuodu bende yenı char actım mage sımdı onla bayaı iyi oynuom oyundakı classlar bana gore dengelı bu arada herkes druid pwp de kotu fln dıo ama aslında ii bence bide yenı baslayan arkadaslara onerım bu oyun resmen grup mantıına gore yapılmıs lvl 15 den sonra flm mutlaka grup takılın hem daha ii itemelr cıkıo hem daha fazla xp kazanıon[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 55-60 arasi girilen scolomance, blackrock spire, molten core, stratholme gibi yerlerde fildir fildir warrior araniyor hep. Gruplarin vazgecilmezi oluyorlar yani. (Molten Core da hunter da cok araniyor). Tanklik konusunda level 60 da kimse yarisamaz warrior ve kismen paladin ile. Aggro management'i iyi olan warrior her zaman grupta yer buluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak.

Tutarsın abi sen agroyu....

İddaha ediyorum herhangi bir rogueden Çok daha iyi tanklık yapabilirim. İddaa etmekle olmuyo bu işler. Warrior oynamamış adamlar yok warrior tank olamıyo yok mob tutamıyo demiş. warrior adam gibi oynatılırsa mobun überini tutar.

Adam gibi düşünün rogue açtı evasionu Priest abimiz healladı rogueyi yada bi başkasını. mob gitti priesta daldı. Ki herzaman moblar heallayana dalar. roguenin priesttan mobu geri alacak abilitysimi var. Geberecek priest sonra grup daalacak. Öle fazla damage vurmayla, dodge etmeyle olmuyo bu işler. en fazla 1 agro tutabilirsin üzerinde fazlası değil eğer roguesen. Warriorun bi ablitysi var Mob kesinlikle 12 saniye sana dalıyo. Bi abilitysi var az cooldownla rage istemeden mob sana dalıyo bi abilitysi var. Etraftaki bütün moblar 6 saniye boyunca sana dalıyo.

Stanceleri iyi kullansın warrior yeter Sonuna kadar warrior kasacam. benden iyi tanklayan rogue kardeşlerimide oyunda beklerim.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Duruma göre deiğişir. Durumdan kastım kullandığınız heal büyüsü önemli mesala renew kullanınca sadece boştaki agroyu çekersiniz. Eğer lesser heal kullanırsanız bi ihtimal tanktaki agroyu çekme ihtimaliniz var ama eğer heal kullanırsanız işte o zaman sorun başlıyor ne var ne yok hücum ordan kurtulmak için tek bir şansınız var oda fade tanka yaklaşabildiğiniz kadar yaklaşıp fade olacaksınız yedi yedi, yemedi release. Kimse fear atarım kaçarım shield açarım heallerim falan demesin ben onlara gülerim çünkü o kişi daha healerın nasıl agro çektiğini görmemiş biridir. Fade rules başka şans yok. Ha birde holy gidip healın az agro çekmesini sağlayan bi talent var o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...