Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 indalamar'la ya da nurfed ile ilgili bir isim göremedim, değişik bir isimle orda olma olasılığı var mıdır? yok gibi..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yada http://www.guildvsguild.com bu siteye git. yetanu dar3n bu hesapla giriş yap. downloads da wow movileri bölümünde en altta "nurfed's overpowered warrior video" indir. ayrıca "bucho 4tw2" videosunu şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 harikasın hayden! hemen giriştim, hem torrentle işkence çekmek yok, hem de bi sürü güzel video var. öptüm.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 eyvallah :) bucho nun klibinde pally öldürmein ne kadar zor olduğu bir kez daha vurgulanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bende login oldum haberin olsun hayden bu arada thanks =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 indalamar süpermiş hakkaten ;) o dediğin de bitmek üzere.. saol ya müthiş hakkaten.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki: idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak. Öeh..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ahanda hayden cok saol yenı movieler ohh be boş durmaktan iyidr :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 DIE vs Nurfed pvp videosu da çok güzel tavsiye ederim[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki: idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak. cok doğru =) %50 dodge acıp üzerine zaten %20-25 dodge geliyor ınanılmaz dmg potansiyeliyle okuz gibi agro topluyor, armor'ı %15-20 dmg red lerde geziniyo iyi giyinmişse ki bu warriorda kussak %35 hp desen fark yok nedeyse =) tankın allağını yapıyor rogue valla helede iyi buff lanırsa. Hadi üder skilleri actık agro topladık en fazla 10 saniye dayanıyoruz warrior olarak.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki: idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak. Ceti sen gralsın BaB Th3 K3nk[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bunda cetinin krallığıyla ilgili bi durum yok evet ceti kareşimiz cok g@ral bi kişilik olay rogue ve itemlarında.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 warrior ın tanklığa uygun olan kısmı yüksek hp ve bunun yanında sağlam dmg reductiona sahip olması rogue da cooldown beklemediği sürece evasion ile iyi tanklık yapabiliyor. tanklık meselesini baştan ele almak lazım bence gidip 10 level yüksek creepleri kesmeye çalışan yoktur herhalde kendi levelına yakın olduktan sonra melee her karakter iyi tanklık yapabilir bence benim levelımda durum böyle, çok yüksek levellar ne getirir onu bilmiyorum.[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 tanklik kavramini bi daha dusunun derim[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 warrior oynamadim ama defense talent ina abanirsa warrior aggro u istedigi gibi ustunde tutar sanirim. ama buda sirf tank lik icin. ayrica siradan mob larla kiyaslamayin tank lik olayini elite inde adam gibi olani var onun karsisinda warrior dan daha uzun duruyorsan tmm derim ama duramazsin 1 sikimlik cani var rogue un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sana şunu verıyorum. http://www.guildvsguild.com/nuke/modules/media/pafiledb.php?action=file&id=37[signature][hline]Shaem 1 hafta sonraya satılık wow eu paketi.fiyat 60 mılyon. ilgilenenler pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 veriyorsun da zaten o 10/7/04 tarihli bir video. warrior orda overpowered gözüküyor, ama blizzard o videodan sonra warrioru epey kırptı. burdaki şikayet de warriorun şu anki underpowered haline karşı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bloodthirst düşürüldümüki[signature][hline]Shaem 1 hafta sonraya satılık wow eu paketi.fiyat 60 mılyon. ilgilenenler pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 simdilik öyle de ilerde degisiyor tabi olay rogue la max olabilecek hp 3400-3500 bilemedin criticalini dodge chance ini kisarsa 3600-3700 warriorlarda 4.5k-4.7k arasi hp oluyoe ilerde itemlariylan buff u vesairesi 6k yi görür 6-7k da armor oluyor , bide güzelinden shield, bide Shield Wall caktinmi kopuk , arti tanklik bu oyunda armordan mob a çok dayanmaktan çok , aggroyu tutabilmekte bitiyor priest - mage ilerde aggro alamaz , şuan gruplarinizda bakin çok oluyordur prieste dalan moblar 2-3 vurup sonra cekilen hatta bazen priest shield acip kendini healleyerek mob tankliyordur ? dimi ? bizede oluyordu eskiden ama bi yerden sonra moblar priesta mage e bir tane vuruyor , bana düz vuruşu critical 3300 vuran moblar var 5k hp 6k armor warrior a 2 hit yapan moblar var o bakima moblari tauntla çekip bi yandanda vurarak aggroyu tutabilmeli tank dediğin , warrior sadece taunt skill i oldugu için tank , yoksa paladindede var ayni armor ama aggro tutamaz. ha ayrica eet rogue yeri geldiğinde warriordan 2x daha iyi tanklik yapiyor , 25% normal dodge chance +50% 75% dodge chance = piskopat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya bu topic ten daha onlarca var herhalde , biraz araştırıp yazsanız. Tank dışında Artillery moduna girebiliyorlarki bu modda uzaktan atılan oklar cüneyt abininki gibi bi seferde 3er 4er kişi öldürüyor. Read before posting num#9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya herkes kafasına gore bişiler sallıo ama onemlı olan o classla oynama becerısı dıelım ben ilk warior actım ama pek iyi oynayamadım benle bırlıkte warior acan arkımsa warior la bayaı ii oynuodu bende yenı char actım mage sımdı onla bayaı iyi oynuom oyundakı classlar bana gore dengelı bu arada herkes druid pwp de kotu fln dıo ama aslında ii bence bide yenı baslayan arkadaslara onerım bu oyun resmen grup mantıına gore yapılmıs lvl 15 den sonra flm mutlaka grup takılın hem daha ii itemelr cıkıo hem daha fazla xp kazanıon[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lvl 55-60 arasi girilen scolomance, blackrock spire, molten core, stratholme gibi yerlerde fildir fildir warrior araniyor hep. Gruplarin vazgecilmezi oluyorlar yani. (Molten Core da hunter da cok araniyor). Tanklik konusunda level 60 da kimse yarisamaz warrior ve kismen paladin ile. Aggro management'i iyi olan warrior her zaman grupta yer buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 rogue ların grup bulma şansı nedir?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight WOW Damodar-Night Elf-Rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Ceti, 07 Aralık 2004 18:38 tarihinde demiş ki: idda ediyorum her hangi bir warrior dan daha iyi tank lik yapiyorum bu oyunda rogue olarak. Tutarsın abi sen agroyu.... İddaha ediyorum herhangi bir rogueden Çok daha iyi tanklık yapabilirim. İddaa etmekle olmuyo bu işler. Warrior oynamamış adamlar yok warrior tank olamıyo yok mob tutamıyo demiş. warrior adam gibi oynatılırsa mobun überini tutar. Adam gibi düşünün rogue açtı evasionu Priest abimiz healladı rogueyi yada bi başkasını. mob gitti priesta daldı. Ki herzaman moblar heallayana dalar. roguenin priesttan mobu geri alacak abilitysimi var. Geberecek priest sonra grup daalacak. Öle fazla damage vurmayla, dodge etmeyle olmuyo bu işler. en fazla 1 agro tutabilirsin üzerinde fazlası değil eğer roguesen. Warriorun bi ablitysi var Mob kesinlikle 12 saniye sana dalıyo. Bi abilitysi var az cooldownla rage istemeden mob sana dalıyo bi abilitysi var. Etraftaki bütün moblar 6 saniye boyunca sana dalıyo. Stanceleri iyi kullansın warrior yeter Sonuna kadar warrior kasacam. benden iyi tanklayan rogue kardeşlerimide oyunda beklerim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Duruma göre deiğişir. Durumdan kastım kullandığınız heal büyüsü önemli mesala renew kullanınca sadece boştaki agroyu çekersiniz. Eğer lesser heal kullanırsanız bi ihtimal tanktaki agroyu çekme ihtimaliniz var ama eğer heal kullanırsanız işte o zaman sorun başlıyor ne var ne yok hücum ordan kurtulmak için tek bir şansınız var oda fade tanka yaklaşabildiğiniz kadar yaklaşıp fade olacaksınız yedi yedi, yemedi release. Kimse fear atarım kaçarım shield açarım heallerim falan demesin ben onlara gülerim çünkü o kişi daha healerın nasıl agro çektiğini görmemiş biridir. Fade rules başka şans yok. Ha birde holy gidip healın az agro çekmesini sağlayan bi talent var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar