Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyin Gücü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 28 Mayıs 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
kafasıyla kırdı o herif bardagı ben gördüm.

olabilecek bisey aslinda[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Lidriel, 28 Mayıs 2005 04:10 tarihinde demiş ki:
o adamla arkadaş olunmaz

:lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
beyin gücü dio adam sen kafasıyla kırdı dion.. bi insan manyakmıdır ki gereksiz yere bardak israfı yapar o da ayrı konu...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
ZUhzuhhua :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
said:
NuKe, 28 Mayıs 2005 03:28 tarihinde demiş ki:
Televizyonda bakışlarıyla bardağı kıran bi adam gostermişlerdi. Ama program 1 saat falan sürdü. adam bi saat boyunca konsantre oldu kızardı mızardı sonra bardak oynamaya başladı kırılıverdi. TRT de izledim herhalde tam hatırlamıorum.

O adamla arkadaş olunmaz, gün gelir, kalbinide kırar.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
said:
Televizyonda bakışlarıyla bardağı kıran bi adam gostermişlerdi. Ama program 1 saat falan sürdü. adam bi saat boyunca konsantre oldu kızardı mızardı sonra bardak oynamaya başladı kırılıverdi. TRT de izledim herhalde tam hatırlamıorum.

TRT ne zaman metafizikle ilgilenmeye başladı? :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Mesaj tarihi:
akp kadrolaştığından beri...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
said:

Ohoo onu bilmeyen mi kaldı adamı reklamlarda bile oynattılar kırıyo döküyo her tarafı.
Mesaj tarihi:
akp geldiğinden beri iman gücü war hazır bu yasa tasarısı kuran kurslarınında onunuçtı yakında heryerde gorurus:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
  • Yeni Oluştur...