Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Varmı gerçekten böyle birşey. Geçen gün gazetede okudum, artık bilim adamları kabul etmeye başlamışlar bunu. Hatta bazı japonlar tabak, çatal kaşık filan oynatabiliyorlarmış beyin gücüyle. Felçlilerin bu şekilde iyileştirilebileceğini filan yazıyordu.[signature][hline]Deli333
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet var böle bişey insan beyninin bi kısmını kullanarak rahatlıkla bi bina kaldırabiliyormuş ne kadar doğru dur bilmem ama beyin gücü var bkz: orta çağ büyücüleri (edit:eski çağ yazmışım yuh!) [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Var tabi benim inancim herkezin bi yetenegi vardir ben mesela cok odaklanirsam gözlerinden cogu seyelri anlayabilirdim cocuken tabi artik yapamiorum belki o cocuklukla iligl biseydir :) insan beyni kesfeidlmesi gerekn bisey cidden baksılariyla kasıklari eritenleri gördüm nesne oynatanlari gerci cin dediginiz seyinde bundan iabert olduguna inaniyorum herkezin odaklanmasi sonucu olan bisey..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oha ya nası yani sen hiç uo oynamadınmı? 3. level spellerde telekinesis wardı oha tabiki war böyle bişey..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk önce beynini gücünü kullanabilmen icin bütün hücrelerini kontrol edebilmen lazım (yoga yogi felan yaparak sanırım)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Abi en iyisi bu kesislere katilmak 10 yıl egitim görüp evde sandalyenin üstünde ucarak durursun :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 görmeden inanmak zor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 MEsela uzaktan kumanda yokken bakış gücü ile kanalı değiştiriyorum. Eşime bi bakış hemen ust kanala geçiyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Lol absoluteUEe ehue misal şey war böyle konsantre olup kendini istediğin yerde hissedebiliyorsun misal newyork a gidip sokaklarda geziyosun felan sonra kalp atışını yavaşlatıp daha uzun yaşıyosun bunların hepsi var hatta bunla ilgili bi geçmiş var hindistanlı biri atatürke saat 9:5 geçe bi halı göndermiş atatürk öldükten sonra bu halının sırrını cözmüşler [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi şimdiden teşhis koyuyom bu konu cok uzar :) kurtlar vadsine kdr gider :) da bina kaldırmak nedir ya bina beyin gucuyle :?[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Absolut, 27 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki: MEsela uzaktan kumanda yokken bakış gücü ile kanalı değiştiriyorum. Eşime bi bakış hemen ust kanala geçiyor. :lol: :lol: :lol: ZUHAHAHA[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: 333, 27 Mayıs 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Varmı gerçekten böyle birşey. beyim bilir.. :P said: Geçen gün gazetede okudum, artık bilim adamları kabul etmeye başlamışlar bunu. Hatta bazı japonlar tabak, çatal kaşık filan oynatabiliyorlarmış beyin gücüyle. Felçlilerin bu şekilde iyileştirilebileceğini filan yazıyordu. Bahçıvan diye bir film vardı stephen king'în. Oldukça etkilemişti beni o zamanlar. Bence beyini kontrol etmek ve geliştirmek mümkün olacaktır. Hatta bu konuda bilimsel çalışmalar bile oldukça ilerlemiş durumda.. (bkz: haarp) (tabii kötü amaçlar için)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Abso lol[signature][hline]Deli333
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Valla ben kendimi bildim bileli nesneleri beyin gücüyle oynatmaya calışırım :) bazen o kadar yaklaştıgımı hissediyorum ki ..yani nerdeyse kalkcak ama... :D[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: forgiver, 27 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki: görmeden inanmak zor bu sıralarda iyice moda oldu. ancak görmeden inanmak harbiden zor. çıkıp da biri beyin gücüyle birşey yapabiliyor mu? hayır. ama mutlaka birinin bir arkadaşı telekinesisle obje oynatıyordur, mutlaka birinin bir arkadaşı büyü yapıyordur felan. aklıma gelen tek şey, kendini çok fazla o şeye odakladığından psikolojisi bozulmuş olabilir, kendini telekinesis yapıyormuş gibi zannetmektedir.[signature][hline]Beş Hececiler
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Force gibin birşey mi acep bu, bina falan kaldırıyomuş adamlar baksana =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Beyin gücünü kontrol eden biri cıksa süper kahraman olsa süper olur ya düşünsenize Türkiyede Karamurat-man falan hehe[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 mesela bizim evde klavye yok nasıl yazı yazıyorum sanıyosunuz tamamen brain power[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyin gücü kullanıp n. kaplumbağalardaki beyin gibi olmayak :D[signature][hline]Deli333
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 15:15 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 27 Mayıs 2005 15:06 tarihinde demiş ki: görmeden inanmak zor bu sıralarda iyice moda oldu. ancak görmeden inanmak harbiden zor. çıkıp da biri beyin gücüyle birşey yapabiliyor mu? hayır. ama mutlaka birinin bir arkadaşı telekinesisle obje oynatıyordur, mutlaka birinin bir arkadaşı büyü yapıyordur felan. aklıma gelen tek şey, kendini çok fazla o şeye odakladığından psikolojisi bozulmuş olabilir, kendini telekinesis yapıyormuş gibi zannetmektedir. aslinda telekinesis e inaniyorum psisik gücler gercek olaiblir bonecrusher fakat Bunun su anki gücümüzle yapaiblcemize inanmiyorum yani 5 6 kisi bi masanin etrafina toplanıp kücük bir objenin baska bigüc tarafindan hareket edicene inanmak gibi bisey fakat aslinda o objeyi haraket ettiren bizleriz ve beynimizden gecen kurgulara görede cevaplar aliyoruzKİ buda cini acıklar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyin dalgaları gercek ama rozenans yapamayacak kadar dusuk şiddetli... bu olayın olması ancak enberji paylaşımı ile olur. yani kaotik madde... kaotik madde sayesinde maddelerin ana maddesi olan enerjiyi zihinsel yonemlerle kullanmak mumkun ama şu anda bu oly imkansız cunku rozenans yapabilmek lazım kaos ortamına cıkmak için ve dedğim gibi rozenans için çok zayıf beyin dalgalarına sahibiz.[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Nebuch, 27 Mayıs 2005 15:50 tarihinde demiş ki: beyin dalgaları gercek ama rozenans yapamayacak kadar dusuk şiddetli... bu olayın olması ancak enberji paylaşımı ile olur. yani kaotik madde... kaotik madde sayesinde maddelerin ana maddesi olan enerjiyi zihinsel yonemlerle kullanmak mumkun ama şu anda bu oly imkansız cunku rozenans yapabilmek lazım kaos ortamına cıkmak için ve dedğim gibi rozenans için çok zayıf beyin dalgalarına sahibiz. TÜrkçe!! Türkçe!!! :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ehehe bilimsel konu olursa bilimsel konuşulur değil mi?[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
Menkalinan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi wallla oluyo böle seyler aslında bende de war böle olan üstü denebilicek yetenekler ... mesela ben BENİMKİNİ bakışlarımla kaldırabiliyom :-) aslında çalışarak sizde yapabilirsiniz bunu ama sakın salonun ewde ortasında denemeyin... :-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Menkalinan, 27 Mayıs 2005 15:59 tarihinde demiş ki: abi wallla oluyo böle seyler aslında bende de war böle olan üstü denebilicek yetenekler ... mesela ben BENİMKİNİ bakışlarımla kaldırabiliyom :-) aslında çalışarak sizde yapabilirsiniz bunu ama sakın salonun ewde ortasında denemeyin... :-) LOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL :lol: ZUUAHAAAH[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar