thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Simofle, 13 June 2003 16:24 tarihinde demiş ki: Britney'e laf yok,tapıyorum o kıza.Zaten justin yuzunden bakın n'snyc den nefret edıyorum.Ah britney ahhhhh[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- britney sucks christina aguilera rule :)[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: thanatos, 13 June 2003 16:28 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 13 June 2003 16:24 tarihinde demiş ki: Britney'e laf yok,tapıyorum o kıza.Zaten justin yuzunden bakın n'snyc den nefret edıyorum.Ah britney ahhhhh[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- britney sucks christina aguilera rule :)[hline]What does not kill,makes stronger. cırkın otesı o ya,sadece daha sexy[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bencede britney sux[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pardon ben pepelek aılesının metalcı ve rockcılardan olustugunu unutmusum[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :SOAD-Spiders En Sevdiğiniz Şarkıcı:Sting En Sevdiğiniz Grup :Slipk'not En Sevmediğiniz Şarkı: Foolish Kazanova En Sevmediğiniz Şarkıcı :Petek Dincoz En Sevmediğiniz Grup :Crazytown[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En sevdiğim şarkıya Limp Bizkit,Eminem,MetallicaSlipknotKorn,Deftones,Kidrock-Britney you suck da eklenebilir.(Sesler benziyo gerçekten onlar mı bilmiyorum):D[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 1-in da club- 2-pink 3-red hot chili 4-I'll always love u 5-prince 6-n sync[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : A-Ha - Velvet, Evanescence - My Immortal En Sevdiğiniz Şarkıcı : Michelle Branch, Pink En Sevdiğiniz Grup : Placebo, Linkin Park En Sevmediğiniz Şarkı : Thicke - When I Get You Alone En Sevmediğiniz Şarkıcı : Shaggy En Sevmediğiniz Grup : Las Ketchup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :alvays En Sevdiğiniz Şarkıcı :sting,bon jovi En Sevdiğiniz Grup :rhcp,blue En Sevmediğiniz Şarkı :asereje En Sevmediğiniz Şarkıcı craig david En Sevmediğiniz Grup :westlife[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Metalica - One En Sevdiğiniz Şarkıcı :- En Sevdiğiniz Grup :Metallica En Sevmediğiniz Şarkı : Britney Spears - Baby one more time :) En Sevmediğiniz Şarkıcı :İbrahim Tatlıses En Sevmediğiniz Grup :Bilmem bişiy kızlar var onlar lol[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Metallica-Master Of Puppets En Sevdiğiniz Şarkıcı :(tek başına düşünemiyorum hemen) En Sevdiğiniz Grup :Metallica En Sevmediğiniz Şarkı :Türkçe pop şarkıları vs. En Sevmediğiniz Şarkıcı :Eminem En Sevmediğiniz Grup :(tek başına düşünemiyorum hemen)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing /edit smiley sux :P [Bu mesaj metboy tarafından 14 June 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Last Resort,All my Life,She Loves Me Not En Sevdiğiniz Şarkıcı :Genellikle grup dinlediim için pek özellikle sevdiğim şarkıcı yok En Sevdiğiniz Grup : Papa Roach,Metallica En Sevmediğiniz Şarkı : Hatırlayamadım şimdi (Asereje olabilir) En Sevmediğiniz Şarkıcı : Offf bilmiyorum En Sevmediğiniz Grup : Tatu[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : Çekirge ve ya Bas Bas Paraları Leylaya En Sevdiğiniz Şarkıcı : Oğuz Yılmaz En Sevdiğiniz Grup : Grup Laçin En Sevmediğiniz Şarkı : Opeth - Blackrose Immortal ve ya Blind Guardian - Nightfall En Sevmediğiniz Şarkıcı : Tarja Turunen (Sesine sokam) En Sevmediğiniz Grup : Opeth ve ya Blind Guardian[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 1-)Blind Guardian-And Then There Was Silence 2-)Hansi Kürsch 3-)Blind Guardian(RULLZ :D ) 1-)Dongi dongi doriro canany hüplet toriro gibi bişiy 2-)Üstteki zottirik şarkıyı söyliyen şahsiyet 3-)Yukardaki şahsiyetin üye olabileceği herhangi bir grup+çoğu boyband[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: metboy, 14 June 2003 01:41 tarihinde demiş ki: En Sevdiğiniz Şarkı :Metallica-Master Of Puppets En Sevdiğiniz Şarkıcı :(tek başına düşünemiyorum hemen) En Sevdiğiniz Grup :Metallica En Sevmediğiniz Şarkı :Türkçe pop şarkıları vs. En Sevmediğiniz Şarkıcı :Eminem En Sevmediğiniz Grup :(tek başına düşünemiyorum hemen)[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing /edit smiley sux :P [Bu mesaj metboy tarafından 14 June 2003 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] o good sevdim seni :) master hasta bi şarkı :) bu arada ben kendiminkini değiştiremedim ama solist galba kurt cobain benim herifin sesi hasta[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : Doverim seni(Slikon soyler) En Sevdiğiniz Şarkıcı :haluk levent En Sevdiğiniz Grup :PENTAGRAM-NIRVANA En Sevmediğiniz Şarkı :my name is En Sevmediğiniz Şarkıcı :Eminem En Sevmediğiniz Grup :Bomfunk MC's[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 16 June 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : K.C. and The Sunshineband- That's the way a ha I like it. En Sevdiğiniz Şarkıcı : Tarja (Nightwish) En Sevdiğiniz Grup : Dream Theatre-Iron Maiden-Comma-Blind Guardian En Sevmediğiniz Şarkı : No Doubt - Hella Good (klibi iğrençti izlemeseydim keşke) En Sevmediğiniz Şarkıcı : Britney Spears En Sevmediğiniz Grup : S.O.A.D.p.z.v.nk.l.r.i[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 16 June 2003 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Manowar - Battle Hymn En Sevdiğiniz Şarkıcı : Ben grup seviom En Sevdiğiniz Grup : Agalloch, Winds, Catamenia, Opeth, (ha bi de son albümüyle bu kategoriye giren Suidakra var) En Sevmediğiniz Şarkı :Leila Deirman - Cip cip cücelerim (ıykh) En Sevmediğiniz Şarkıcı Justin Timberlake başta olmak üzere binlerce şarkıcı. En Sevmediğiniz Grup : Oasis, Radiohead ve türevleri.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Türk en sevdiğim şarkı: sigara - şebo Yabancı en sevdiğim şarkı: elvenpath - nightwish Türk en sevdiğim şarkıcı: Şebo Yabancı en sevdiğim şarkıcı: çok dinlemem ama Pink Türk en sevdiğim grup: yok dinlemem Yabancı en sevdiğim grup: Nightwish Türk en sevmediğim şarkıcı: Petek Dinçöz Yabancı en sevmediğim şarkıcı: Missy Elliot mı ne var ya şişko bişi Türk en sevmediğim şarkı: Yonca Evcimik ve Petek Dinçöz'ün herhangi bir şarkısı Yabancı en sevmediğim şarkı: Missy Elliot'ın herhangi bir şarkısı Türk en sevmediğim grup: yok Yabancı en sevmediğim grup: crazytown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: karpuz, 14 June 2003 11:26 tarihinde demiş ki: En Sevdiğiniz Şarkı : Çekirge ve ya Bas Bas Paraları Leylaya En Sevdiğiniz Şarkıcı : Oğuz Yılmaz En Sevdiğiniz Grup : Grup Laçin En Sevmediğiniz Şarkı : Opeth - Blackrose Immortal ve ya Blind Guardian - Nightfall En Sevmediğiniz Şarkıcı : Tarja Turunen (Sesine sokam) En Sevmediğiniz Grup : Opeth ve ya Blind Guardian[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) tarjaa laf yok yawash ol[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 OHA NE NOLUYO TARJA'YA LAF MI VAR. DAĞILIN ULAN BURDAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı :Aze En Sevdiğiniz Şarkıcı :Ahmet Kaya En Sevdiğiniz Grup :Kızılırmak En Sevmediğiniz Şarkı :....(aklıma gelmedı) En Sevmediğiniz Şarkıcı :Gokhan Ozen En Sevmediğiniz Grup :Pi[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 En Sevdiğiniz Şarkı : kıyaslamaya karşıyım.yapmam da.. En Sevdiğiniz Şarkıcı :kıyaslamaya karşıyım.yapmam da.. En Sevdiğiniz Grup :kıyaslamaya karşıyım.yapmam da.. En Sevmediğiniz Şarkı :kıyaslamaya karşıyım.yapmam da.. En Sevmediğiniz Şarkıcı :kıyaslamaya karşıyım.yapmam da.. En Sevmediğiniz Grup :kıyaslamaya karşıyım.yapmam da..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 'En'lerin sonu yok bence =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 "En" lerin sonu "En Son" oluyor dimi , di.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar