MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Horrible, 25 Mayıs 2005 23:21 tarihinde demiş ki: neden herkezde güzel kız takıntısı var?Çirkin kızları günahı nedir yani,çirkin olmak mı??? Sadece. "çirkinlerin günahı nedir", deseymişsin daha iyi olurmuş. Çirkin erkeklerin günahı nedir peki ? Beckham'a, vs. vs. hayranlık duymuyorlar mı onlarda.. Ayrıca güzellik geçici bi hevesdir lafı çok doğru bi tespittir. Eğer fikirleriniz uyuşmuyorsa, biribirinizi çekmiyorsanız, o güzellik, "çirkin" diye tabir ettiğimiz kızlardan on kat daha "çirkin" gözüküyor. Bomboş güzellik ne işe yarar. Sen ambalajı çok güzel, ama içi boş bir pastayı alır mısın. Kutusu seni fiziksel (göz zevki) ve egosal tatmin eder. Başka bir işe yaramaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Aurora, 25 Mayıs 2005 23:37 tarihinde demiş ki: sonuçta bize dayatılmış olan güzellik anlayışı bugünkü avrupa-amerika kültürünün güzellik anlayışı. batının bize dayattıgı güzellik anlayısı diye bir sey yok. nadirlikle güzellik arasındaki fark ortaya burda cıkıyor. türkiyede her sarışın ve mavi gözlüye güzel diye bakılır. finlandiyada sarısın ve mavi gozluluk cok yaygındır:). ama cogu batılı finlandiyalıları güzel bulmayabilir cunku onlarda sarı sac ve renkli göz nadir bir sey degil. bu durumda onların bize güzellik dayatması gibi bisey soz konusu olamaz[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hatun kişiye feci aşıksam ve kaptırmışsam zaten angelina ya bile hayranlık duymam ama bu durum cok sakıncalıdır hatun kişi öyle bi şımarır ki gülben ergen onun yanında normal yurdum insanı olarak görülür normal bir ilişkide ise böyle unlü kişilere hayranlık vb de olacaktır tabiki norma lbişi[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 angelina becham zart zurt bunlar mukemmel insanlar degil sadece bizeöyle pazarlaniyrlar Ki benim icin en mukemmel kız benim sevgilimdir :) zaten dıs görünüs için tersidir içim rezil o zaman :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 25 Mayıs 2005 22:04 tarihinde demiş ki: ya bir şekilde mükemmele ulaşma istegi var ama burada bahsi geçen örneğin ondan kaynaklandığını sanmıyorum ben açıkçası olay mükemmele ulaşma isteği değil. hormonlar. yanındaki sevgiliyi hormonlar sayesinde sevmişsindir. aynen bir ünlü de benzer şekilde hoşuna gider. tabii pazarlama teknikleriyle, belki normalde hoşlanmıyacağın angelina jolie gibi bir kadına hasta olursun ama o ayrı. yanındaki sevgilin varken neden bir ünlüden hoşlanırsın? sadece tek bir kişiye aşık olmak zorunda değilsin ki. yoksa anaokulda veya ilkokulda aşık olduğun kızdan başka kişiyi sevemezdin. hormonlar yüzünden seviyorsun. bu yüzden de farklı farklı kişilere yönelmen doğal. çıktığın kızı, mükemmel'e varmak için sevmessin. hormonlar ve kalbin o kızı arzular. benzer hisleri sadece o kıza değil, birçok farklı kişi için hissedebilirsin. bir kıza aşık olmuşsundur, ama olmaz, ayrılırsın (belki ilk baştan olmaz belki uzun bir ilişki sonucu). daha sonra bir başka kıza aşık olursun. gene aynı kapıya çıktık. mesela bir kıza aşıksındır, onla çıkıyorsundur. ama evine dönerken otobüste bir başka kız görürsün, orda çarpılırsın. gene hormonlar devreye giriyor. mükemmelliğe ulaşmak için değil, sevgili değiştirmek için değil, bir ünlüye erişebilmek için değil, hormonlar yüzünden o kıza ilgi duyarsın. türünün devamı için sevmek, aşık olmak zorundasın. farklı farklı kızlara aşık olmak bu yüzden. said: Horrible, 25 Mayıs 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Hayranlık,beğenme ve aşk çok farklı şeyler...İnsan aşıkken başkalarını beğenebilir.Yoldan geçen bi kadına da aaa ne güzel kadııın die bilirsin bu sevgilini sevmediğin yada o kadına benzediği için sevgilinle çıktığın anlamına gelmio.. horrible'a katılıyorum, demek istediklerim, uğraştığım ama beceremediklerimi iyi özetlemiş. night elf, ama olsun. said: Wacky, 25 Mayıs 2005 23:07 tarihinde demiş ki: Elma seviyosanız sevgilinizi elmayla aldatmış olur musunuz diye topic açasım geldi bunu görünce. Sevgilinize karşı sorumluluklarınız vardır ama Angelina Jolie ye karşı bi sorumluluk taşıdığınızı zannetmiyorum. Sevgi dediğin şey dallanıp budaklanır. Annenizi babanızı da seversiniz, sevgilinizi de, yaradanı da, kendinizi de. Bunlar aynı kulvarlarda değiller katmayın domatesle patatesi birbirine. bi de bu var tabii... antiparantez eklemiş olalım.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Mayıs 2005 04:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hmmm evet aslında olabilir fakat aynı anda bi kac kişiye hiç aşık olmadim olmamda :) ama yakın bi arkadasimin 2 kisiyi aynı anda sevdigini biliyoruım[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 26 Mayıs 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 aşık olmaktan kastım illa çık dolaş gez anlamında değil. ona karşı çekilmen. kızı görünce kalbin hızlı hızlı atar, midene ağrılar girer. hormonlar yüzünden bu. otobüs aşkı veya sokakta dolaşırken bir kıza çarpılman vs bunlar tabii bu kadar ağır olmaz. ama sonuçta bir kıza ilgi duyman onun güzelliğiyle alakalı değil, senin hormonlarınla alakalı. ne demiş aşık veysel, "sendeki güzellik on para etmez, bendeki aşk olmasa" aynı anda 2 kıza aşık olmak tuhaf birşey değil yani.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Bonecrusher, 26 Mayıs 2005 04:49 tarihinde demiş ki: ne demiş aşık veysel, "sendeki güzellik on para etmez, bendeki aşk olmasa" ukalalık olarak algılama ama bu dizelerin güzelliği sendeki güzellik on "par" etmez bölümünde zaten : )[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 anlamadım desem? sabah sabah aklım karıştı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Valla benimki amy lee ile gayet iyi anlaşııyor :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: rexx, 26 Mayıs 2005 08:40 tarihinde demiş ki: Valla benimki amy lee ile gayet iyi anlaşııyor :) :) ne güzel ileride bi plan fılan varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 walla benım ıcın lıv tyler ayrı op ozel bır yerı war degısmez bu yanı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İkisi çok farklı; fiziksel çekim hormonlara veya estetik beklentilere dayalı olabilir, ama en azından kendi adıma benim "kız arkadaşım", hayatımı paylaştığım kişidir. Dolayısıyla "O"ndan beklentim basit bir fiziksel çekim ya da estetik kaygılarla açıklanamaz, kız arkadaşım o an için "O"dur zaten benim gözümde, öyle de olmalıdır. Kıyaslamak mümkün değil ki ikisini. Ciddi ilişkilerden bahsediyoruz haliyle, beklentilerin yoğun olduğu, sadece hormonlara dayalı olmayanlardan. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Horrible, 25 Mayıs 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Hayranlık,beğenme ve aşk çok farklı şeyler...İnsan aşıkken başkalarını beğenebilir.Yoldan geçen bi kadına da aaa ne güzel kadııın die bilirsin bu sevgilini sevmediğin yada o kadına benzediği için sevgilinle çıktığın anlamına gelmio.. gayet güzel açıklamı$.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Aurora, 25 Mayıs 2005 22:02 tarihinde demiş ki: Merhaba pati arkadaşlarım, benim uzun zamandır aklıma takılan bir konu var ve bunu size soracağım, sorum şudur: diyelim ki bir sevgiliniz var oh ne güzel, her şey çiçekler böcekler. :) ama bir filmde görüp de hayran olduğunuz da bir hatun kişi var (mörnek olarak angelina jolie diyelim ben de severim). Şimdi, angelina ablamız sevgilinizle sizin aranıza girmiş olmuyor mu? sorduğum herkes "olur mu öyle şey" dedi ama benim aklım almıyor. anlayamıyorum bunun nasıl işlediğini. eğer angelina için "beğeniyorum hoş kadın çekici kadın" diyorsa birisi, öyleyse başka bir kadında, sevgilisinde ne buluyor? angelina'ya ulaşamadığı için mi çevresinde bulabildiği en hoş-güzel-çekici kadın olduğu için sevgilisiyle birlikte, ayni bir "idare etme" durumu mu söz konusu? Nedir kardeşlerim bu işin aslı astarı? Saygılar ;) edit: angelina sevgilinizle sizin aranıza girmiş değil midir bu durumda? ona bakarsan kızlar da tarkan a,david becham a ,brad pitt e falan hayran.aynı şey onlar için de geçerli.beğenmek ve sevmek ayrı şeyler.zaten insan beğenmediğini sevmez.ama sen bi artisti beğeniyosan bu çok doğaldır.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 benimki1.jpg diye bir dosya yok makinemde mesela. biz_sevisme43.mov yada.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kadınlar tanrının sanat eserleridir estetik mükemmeliktir kadınlar çirkin kadın olmamalıdır güzel kadınlar tapılası varlıklardır[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ohoo uçmuş bu:D en güzeli benim gibi yapın 0 sorun çıkar. neden? tapındığım "insan" jessica rabbit olup aslında varolmamaktadır. yani "öyle kadınlar sevdim ki hiç yoktular" durumu söz konusu:) bahsi geçen karakter: ayrıca arkadaşın aylardır gayet güzel giden giden bir ilişkisi var ama taksimde bir kaç tane "tadından yenmeyen" ingiliz görmüştü. bunu bazen erkek arkadaşının yanında da yapıyor, hatta bazen "bi şunun gibi olamadın" gibi geyikler de dönüyor. daha bir problem çıkmadı. o kadar da kıskanç olmayın ya:) insansınız sonuç olarak[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.Then I wake its kaleidoscopic mind...bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 güzellik dediğin kişinin "ambalajı" dır. içinden çürümüş kokulmuş ya da tatsız tuzsuz birşey çıkarsa ambalaj beş para etmez;) ayrıca güzellik görecelidir. en güzel olarak kendimi veriyorum, sarışınlara gıcığım:) sarışın olan bir dişiye "güzel" sıfatını yakıştırdığım nadiren görülmüştür. hatta bu yüzden bir çok kez kınanmış, hatta bir-iki defa linç edilmişimdir:D sevmiyorum kardeşiim o rengi...[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 walla eğer bi ilişkide bu sebebten kıskançlıklar yaşanıosa.hemen bitirillmelidir :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Slat, 25 Mayıs 2005 22:05 tarihinde demiş ki: hoca bence sen çok düşünüyorsun.. :) Katılıyorum :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 fazla kıskançlık iyi değil :yapma:[signature][hline]aşk böceği la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar