Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Yaa arkadaşlar ben şu update hikayesi yüzünden serverı kapadıklarından beri giremiyorum. 17.00 serverler açık gözüküyordu. Aralıklarla girmeye çalışıyorum. Olmuyor. Karakter ekranında serverlar gözükmüyor, demek hala bir şeyler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 malesef girilemiyor.Bende denedim şimdi.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 patch var publish 17.0[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bitmiş gibi görünüyordu da o nedenle yani. Belli bir süre avrupa serverlarının tamamı kapalıydı. Açılınca biraz giriim dedim olmadı. Sağlık olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 chatte tiggs vardi(cikti mi bilmiorum). serverlar initial testde dedi. yani acik gozukuomus ama girilemiomus. acilmasi biraz uzun surebilir dedi.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity fihek-master armorsmith@infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 saat 11 - 12 gibi gelicekmiş serverlar arkadaşlar.bu arada otobüs gibi şeyler eklemişler 6 kişi aynı arabaya binebilecekmiş hehe süper bişi :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Publish 17.0 Yeni Araçların resimleri[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karalay Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yaw oyunu açıyorum ama karakterin olduğu sayfada karakterim kel ve çıplak gözüküyor.nedir bu ya,dün geceden beri kapalı,sinirlenmemek elde değil.[signature][hline]Öfken seni daha güçlü kıllıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Dün gece mi? Serverlar tam 23 saattir kapali. Ve ne zaman acilacigi belli degil.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yaw bunlar sakın yanlışlıkla, char. larimizi batırmıs olmasın. Oyuna bir giriyoruz ne item var ne para. eyvah eyvah felaket olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende dün 17:00 den beridir oyuna giremiyorum.(Saat 13:00) İnşallah bugün girerim. daha yapmam gereken çok xp var... bugünde izinliydim işten .. Bolca xp yaparım dedim ama nafile... Eclipse.. Ulubatli Hakan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oyun açık, sizi de tier 2 görevi yapmaya beklerim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ve salı'ya kadar double XP... Offff offf gene 3 gün eve cakti adamlar.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: SethValor, 27 Mayıs 2005 12:28 tarihinde demiş ki: yaw bunlar sakın yanlışlıkla, char. larimizi batırmıs olmasın. Oyuna bir giriyoruz ne item var ne para. eyvah eyvah felaket olur valla. şu konuda paranoya yapmaktan vazgeçin artık arkadaşlar. adamlar hergün bakım çalışması yapıyolar, backup lar alınıyo falan. ayrıca hangi mmo'da böyle bi olayın olduğunu gördünüz ki? böyle bişey olursa oyunun firması batar. soe gibi 4-5 mmo'yu oynatan bi şirketin olası bi aksaklığa karşı serverların backup'ını almamasına ihtimal veriyo musunuz?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar