Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna şu an girilebiliyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yaa arkadaşlar ben şu update hikayesi yüzünden serverı kapadıklarından beri giremiyorum. 17.00 serverler açık gözüküyordu. Aralıklarla girmeye çalışıyorum. Olmuyor.
Karakter ekranında serverlar gözükmüyor, demek hala bir şeyler yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
chatte tiggs vardi(cikti mi bilmiorum). serverlar initial testde dedi. yani acik gozukuomus ama girilemiomus. acilmasi biraz uzun surebilir dedi.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Mesaj tarihi:
yaw oyunu açıyorum ama karakterin olduğu sayfada karakterim kel ve çıplak gözüküyor.nedir bu ya,dün geceden beri kapalı,sinirlenmemek elde değil.[signature][hline]Öfken seni daha güçlü kıllıyor..
Mesaj tarihi:
Dün gece mi? Serverlar tam 23 saattir kapali. Ve ne zaman acilacigi belli degil.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Mesaj tarihi:
bende dün 17:00 den beridir oyuna giremiyorum.(Saat 13:00)
İnşallah bugün girerim. daha yapmam gereken çok xp var...
bugünde izinliydim işten .. Bolca xp yaparım dedim ama nafile...

Eclipse..
Ulubatli Hakan[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ve salı'ya kadar double XP... Offff offf gene 3 gün eve cakti adamlar.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537)
YAKINSEHIR-
Padawan/BH-Pistoleer/Chef-BE
Mesaj tarihi:
said:
SethValor, 27 Mayıs 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
yaw bunlar sakın yanlışlıkla, char. larimizi batırmıs olmasın. Oyuna bir giriyoruz ne item var ne para. eyvah eyvah felaket olur valla.
şu konuda paranoya yapmaktan vazgeçin artık arkadaşlar. adamlar hergün bakım çalışması yapıyolar, backup lar alınıyo falan. ayrıca hangi mmo'da böyle bi olayın olduğunu gördünüz ki? böyle bişey olursa oyunun firması batar. soe gibi 4-5 mmo'yu oynatan bi şirketin olası bi aksaklığa karşı serverların backup'ını almamasına ihtimal veriyo musunuz?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
  • Yeni Oluştur...