Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mükkemmel Tehdit..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peki niye 4 tane 3 tane değil ?
ve bu arabaların markası ne ?
içine kaç tane adam sığabilir ?
çok adam sığarsa okulun girişinde güvenlik varmı peki ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
yok yok en iyisi siyah scooter la gelsinler daha karizma olur :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
FRP_Master !

O kızı bırak yoksa okulun önüne 4 tane civciv sarısı arabayla gelirim sonra karışmam ona göre !

LoL ne ameleler war ya ![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
haha :) yazılanları okudumda gerçekten çok güldüm..

bu arada çok güzel cvplar var gerçektende ama işte insanın aklına o an gelmiyor..Absolute,bonepart ve diğer arkadaşlar bi daha böyle bir olay olursa o sözcükleri kullanacam iyimiş hahaha..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
kürtler vadisi...[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
of kurtlar vadisi denen salak diziyi izleyenler ve şaklabanlık yapan idiotlar işte...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Mesaj tarihi:
said:
ElfFighter, 27 Mayıs 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
of kurtlar vadisi denen salak diziyi izleyenler ve şaklabanlık yapan idiotlar işte...

hop noluyo ya adama bak kurtlar vadisine kaka diyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 27 Mayıs 2005 16:12 tarihinde demiş ki:

buna 4 kişi zor sığar, 21 kişi :hmm:[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...