Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars filmine kostumle gitmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"ULTREPUBLIC ULTREPUBLIC" diye tezaruhat tutmak yada "DIE FOR YOU EMPIRE" diye bayrakta açılabilirdi.
Yada.

"Sarı mavi yeşil farketmez
Çekiyoruz aynı saber'ı biz
Güce denge getirmek dark side'a geçmektir
Güce denge getirmek take-over yapmaktır.
Güce denge getirmek mace windu öldürmektir." gibi marşlar yazmaktır.

"AKADEMI YUVAMIZ WINDU BABAMIZ !" gibi bayraklarda fena olmazdı mesela.
"LIGHT SIDE YOUNGLINGS" diye kapalı da açılan bayraklar.

Aziz Yıldırım ile Palpatine'in inanılmaz benzemesi bir yana, Darth Vader Pide ve Döner Salonu açılmıştır.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
bu arada bu kıyafetle gitme olayı türkiyede yaygın deil sadece ondan 3-5 kişi olunca aa tiplere bak lan oluyor. yoksa desteklerim bu jedi felsefesini kalpten hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
Işin daha komik tarafı.
Vader'ı seslendiren adam, James Earl Jones 4-5-6-2-3'de seslendirdi hep.Bu filmdede maskeyi giydikten sonraki 3 satırlık ses ona ait.
İşin garip yani, bu adam Tiberian Sun'ın demolarında oynuyordu.
Favorileri beyazdı hani.
Ehahah.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
vakti zamanında blind guardian konserine siyah cüppeyle bir grup gelmişti.[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
kadiköyde yüzbasioglu adinda bi dükkan var oraya giderseniz sovalye zirhi satildigini görceksiniz ahh cok zengn olsam alirdim ama maalesef :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Abe bu ksotumle gelemk çok saçmada ben sureyya sınmesının işletmecisi olsam butun yer gosterıcılerı storm trooper jedi veya darth abimizin şeklıne sokardım ne kıyak olurdu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Xanthe, 27 Mayıs 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Abe bu ksotumle gelemk çok saçmada ben sureyya sınmesının işletmecisi olsam butun yer gosterıcılerı storm trooper jedi veya darth abimizin şeklıne sokardım ne kıyak olurdu:)

kendinde JAR JAR BINKS sekline girerdin :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
benim soyum ik kafalı dragonda dayanıyor! :P

herneyse.. bana bu darth vader kostümünü nereden bulabileceğimi (kiraliık satılık) bilen biri var mı?

bir arkadaşımız ciddianlamda bir darthvaderfobik.. yani inanılmaz derecede (ki ben hâlâ inanamıyorum) daerth vader dan korkuyor..

tabii bundan öte finallere o kostümle gitmeyi üşünüyorum hem kıyafet yönetmeliğine de aykırı değil :P[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
garip bir moral ve tatmin duygusu yaşarsın=)

kostümü bulabileceğimiz yeri biz de merak ediyoruz, hele galadaki cinsinden...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
uhaeuha darth korkutmak için zaten:)
Yok ben yoda olucam ancalagan ama boy meselesını de kamerayla halledıcem:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 27 Mayıs 2005 01:00 tarihinde demiş ki:
"ULTREPUBLIC ULTREPUBLIC" diye tezaruhat tutmak yada "DIE FOR YOU EMPIRE" diye bayrakta açılabilirdi.
Yada.

"Sarı mavi yeşil farketmez
Çekiyoruz aynı saber'ı biz
Güce denge getirmek dark side'a geçmektir
Güce denge getirmek take-over yapmaktır.
Güce denge getirmek mace windu öldürmektir." gibi marşlar yazmaktır.

"AKADEMI YUVAMIZ WINDU BABAMIZ !" gibi bayraklarda fena olmazdı mesela.
"LIGHT SIDE YOUNGLINGS" diye kapalı da açılan bayraklar

Cedayız biz, çekeriz cefa
Qui Gon bizi bırakma[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
kalp krizi geciriy0ty.h...............[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ühhü o kasketi alamıyorum kız aradasim engelliyo :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ehehe sheref in de degiş gibi bos yere para ve zaten kendisinin starwars a anlamadigim bi nefreti var aslinda nedenlide simdi anlatamiom :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Dela kesin gitmistir bitane :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Orayi simdi gördüm inanamiyorum Lucas geber! Zuahahahahhaaha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
  • Yeni Oluştur...