Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazaa´da gecen turklerle alakali bir dosya

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 16 June 2003 17:04 tarihinde demiş ki:
ya ben onu izlemistim harbiden cok komikti. asagilayici pek bir yan yoktu aslinda guneydogudaki olimpiyat olayi bir nevi ibret diye izlenilebilir bile.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

ahaha olm süper ya. ibret diye izliyelim :lol:

hastasıyız...
the unity[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok tatli bir filmdir o
mugemmel bir atlayis diyisi ve alkislamalar bizi her ileyisimizde koparmistir.

Neden her TUrkiye ile ilgili ve komik olan seye Turkiye ile dalga geciliyor diyorsunuz ki? Sonuca Amerikalilarin da Jack Ass i var ve herifler kabul etmisler bizim gencligimiz de boyle slak tipler var ve bunlar gencligin idolu oluyorlar diye. Biraz onyargisiz olmayi ogrenmemiz lazim baskalari bize on yargili davraniyor demeden once[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 16 June 2003 19:20 tarihinde demiş ki:
ya ben bisey demiyorum bu ne montajmi ne bok var ne ozelligi var ben biseyimi goremiyorum biri soylesin[hline]

Görmen gereken özel bişey yok. Orada anlatılmaya çalışılan olay İstanbul, Ankara vb. dünyaya mal olmuş şehirlerde okulların bile kendi özel spor salanları ve ekipmaları varken, goğuda yapılan bir spor karşılaşmasında ki ekipman ve altyapı yetersizliği. Buna kara mizah derler arkadaşım. Orada asıl amaç hem güldürmek ama gülerkende acınacak halini sezmektir. İçin için kahrolmaktır. Türkiyem Güzel Memleketim benim diyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar orada montaj vardır.

mayolu atlayacak olan arkadaş(yaşar) atladıkan bir süre sonra kamera yere yaklaştığında görütü ikiye bölünmüş.ve yaşar aslında havuz gibi bi yere atlıycakken daha alçak bi yerden kuma atlamış.çıkan kum toz dan sonra görüntü tekrar tek görüntü olup(yaşarın alçaktan kuma atladığı görüntü) reklam bitiyor.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...