Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 turkish_olympics.mpeg 2787kb bi cekermisiniz ben akil erdieremedim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya ben onu izlemistim harbiden cok komikti. asagilayici pek bir yan yoktu aslinda guneydogudaki olimpiyat olayi bir nevi ibret diye izlenilebilir bile.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Fox TVnin her ülke için benzer komedi çekimi var bu da onlardan biri.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 GAG da izlemişitm omu diayrbakır olimpiyatları[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Gerçekten güzel bi video :) Aşağılayıcı yanı kesinlikle yok. sonundaki sloganı dikkatli oku anlarsın amacını.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 sirnak ismi geciyodu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Merak ettim aşağılayıcı bir yönü var diyen oldu mu?[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: unity100, 16 June 2003 17:04 tarihinde demiş ki: ya ben onu izlemistim harbiden cok komikti. asagilayici pek bir yan yoktu aslinda guneydogudaki olimpiyat olayi bir nevi ibret diye izlenilebilir bile.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com ahaha olm süper ya. ibret diye izliyelim :lol: hastasıyız... the unity[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 komikfilm.com muydu neydi oradada vardı süper :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 YAA ne diyosunuz ?!?!? adam direk tasa kuma atliyo benmi goremiyorum biseymi var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 :D[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Infeqted, 16 June 2003 18:14 tarihinde demiş ki: YAA ne diyosunuz ?!?!? adam direk tasa kuma atliyo benmi goremiyorum biseymi var[hline] Çok ince bişi ima edilmiş orda anlamaya çalış.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Cok tatli bir filmdir o mugemmel bir atlayis diyisi ve alkislamalar bizi her ileyisimizde koparmistir. Neden her TUrkiye ile ilgili ve komik olan seye Turkiye ile dalga geciliyor diyorsunuz ki? Sonuca Amerikalilarin da Jack Ass i var ve herifler kabul etmisler bizim gencligimiz de boyle slak tipler var ve bunlar gencligin idolu oluyorlar diye. Biraz onyargisiz olmayi ogrenmemiz lazim baskalari bize on yargili davraniyor demeden once[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ya ben bisey demiyorum bu ne montajmi ne bok var ne ozelligi var ben biseyimi goremiyorum biri soylesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Infeqted, 16 June 2003 18:14 tarihinde demiş ki: YAA ne diyosunuz ?!?!? adam direk tasa kuma atliyo benmi goremiyorum biseymi var[hline] ahaha :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Infeqted, 16 June 2003 19:20 tarihinde demiş ki: ya ben bisey demiyorum bu ne montajmi ne bok var ne ozelligi var ben biseyimi goremiyorum biri soylesin[hline] Görmen gereken özel bişey yok. Orada anlatılmaya çalışılan olay İstanbul, Ankara vb. dünyaya mal olmuş şehirlerde okulların bile kendi özel spor salanları ve ekipmaları varken, goğuda yapılan bir spor karşılaşmasında ki ekipman ve altyapı yetersizliği. Buna kara mizah derler arkadaşım. Orada asıl amaç hem güldürmek ama gülerkende acınacak halini sezmektir. İçin için kahrolmaktır. Türkiyem Güzel Memleketim benim diyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 arkadaşlar orada montaj vardır. mayolu atlayacak olan arkadaş(yaşar) atladıkan bir süre sonra kamera yere yaklaştığında görütü ikiye bölünmüş.ve yaşar aslında havuz gibi bi yere atlıycakken daha alçak bi yerden kuma atlamış.çıkan kum toz dan sonra görüntü tekrar tek görüntü olup(yaşarın alçaktan kuma atladığı görüntü) reklam bitiyor.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar