Phrexian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Us serverı stormreaverda oynayan varmı varsa carlar.. bı de turklerın yogun oldugu bır guıld varmı???
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 türklerin yoğun olduğu realmlar warsong, archimonde ve shadowmoon diye biliyorum ben. ama her serverda türk bulursun biraz ararsan.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 US'de suan turklerin en yogun oldugu realm İllidan shadow moondaki tum turkler illidan'a gecti....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet Illiadan Allianceta The Hun guildindeyiz. Yaklasik 44-45 kisi variz. Herkesi bekleriz. Baslamayi dusunuyorsaniz grup charlari tercihimizdir :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia...
Öne çıkan mesajlar