Phrexian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Us serverı stormreaverda oynayan varmı varsa carlar.. bı de turklerın yogun oldugu bır guıld varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 türklerin yoğun olduğu realmlar warsong, archimonde ve shadowmoon diye biliyorum ben. ama her serverda türk bulursun biraz ararsan.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 US'de suan turklerin en yogun oldugu realm İllidan shadow moondaki tum turkler illidan'a gecti....[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet Illiadan Allianceta The Hun guildindeyiz. Yaklasik 44-45 kisi variz. Herkesi bekleriz. Baslamayi dusunuyorsaniz grup charlari tercihimizdir :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar