Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wındunun Isın kılıcında B.M.F. yaziyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar bunu nerden ögrenmistim hatirlamiyorum ama bunu oldugnu gayet iyi biliyorum oynadigi filmlerde silahlarina yada kulandigi aletlere B.M.F. yazan Samuel Jackson heheh namı deger Wİndu Starwars un da icine ederek ısin kılıcına BIG MOTHER FU.K.R yazisini kazımıs[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Nası ya =) Hahah bi filmi acıp dikkatle yakından bakmak lazım. Dogruysa cok komik olur ama =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Su an ariyorum bulursam haberin kaynagini icin link aticam Resimleride vardi evet bi sny...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
İnanmadığımdan değil, olabilir tabi böle şeyler de görmek isterim de o yüzden söledim bu arada yanlış anlaşılmasın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
Besides the fact that it's the only purple lightsaber in the Star Wars films, what, reportedly, is unique about the weapon carried by Mace Windu (Samuel L. Jackson)?
It has the letters BMF engraved on the handle.
BMF is a reference to Jackson's character in Pulp Fiction, whose wallet was embossed with a phrase beginning with the words Bad Mother Fucker

kaynak: msn star wars quiz

html allah belani..

[signature][hline]sushi.

[Bu mesaj AssassiN tarafından 26 Mayıs 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sagolasin kaynak icin hehehe hoj[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
gercegi cıkıyormus daha dogrusu gercegi cıkamazda öle reklam yaptilar 250$ civarinda olacakmis sanirim seneye cıkar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
esasında mace windu da dark side da.. zaten iktidar kavgasına girişti palpatinle..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
anca guzel salladın gerçekten ışın kılıcı nasıl çıksın abe bnm bılgım kadıkoyde satıoalr akmarın orda plastıkten sopa gibi bişi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
abi ciddiyim cıkıyo yasinden duydum gerce yasin nin dediklerinin % 50 si kolpa olaibiliyor ama eh diger %50 yide unutmamak lazim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
abe ışını bı şekılde nasıl odaklıabılsınler onun için lazer sistemının tamamen gelişmesi ardındanda lazerı sabıtlıcek bi teknoloji lazım yasın yıne yuksekten uçmuş:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
abi anlaiym böle elektriksel abuk subuk bisey iste ince teller var gailba işcinde agir derece ısın yayıyo ne biliym ya bilim adamı deiglim ama 350 400 milyona heralde boyali sopa satmazlar düsünsene bi

Merhaba elimde bu ısın kılıc var almak istermisiniz fiyati 4...
İyide bildigimiz sopa bu boyali
Olurmu efendim o bir ısın kılıcı
Haaaaaa........

felan. ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
abi ciden yapmislar saka deil vardir bir hilesi tabi yanı oynaıcak bisey degildir böle ince telelr fln varsa iste kırılabilcek sadece süs esyasi oarlak gercekci bisey yapabilirler
ki zaten gercek lazer kılıcını bulana kadar lazer tabancasini bulsunlar önce[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
ben bı duymuştum aklzer tabancası yapıldı dıe ama daha tam geliştiremedıler yada oel bişi demekkı:=) ama ışın kılıcı çok daha komplıke bişi neden dersen ışını sabıt bı kalıp halınde tutmak ınanılmaz zor bişi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
  • Yeni Oluştur...