Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evet arkadaslar bunu nerden ögrenmistim hatirlamiyorum ama bunu oldugnu gayet iyi biliyorum oynadigi filmlerde silahlarina yada kulandigi aletlere B.M.F. yazan Samuel Jackson heheh namı deger Wİndu Starwars un da icine ederek ısin kılıcına BIG MOTHER FU.K.R yazisini kazımıs[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evet dogru o. msn.com da okumustum bende. komedi. pulp fictionda da cuzdaninda yaziyordu.[signature][hline]sushi.
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Nası ya =) Hahah bi filmi acıp dikkatle yakından bakmak lazım. Dogruysa cok komik olur ama =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Eğer doğruysa ilginç tabi de, bi resim neyin var mıydı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Su an ariyorum bulursam haberin kaynagini icin link aticam Resimleride vardi evet bi sny...[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 İnanmadığımdan değil, olabilir tabi böle şeyler de görmek isterim de o yüzden söledim bu arada yanlış anlaşılmasın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
duende Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 hadi hadi anladikk biz de O_o oldum yani[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 "bad mother fucker" degil mi o? oyle oyle.
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Besides the fact that it's the only purple lightsaber in the Star Wars films, what, reportedly, is unique about the weapon carried by Mace Windu (Samuel L. Jackson)? It has the letters BMF engraved on the handle. BMF is a reference to Jackson's character in Pulp Fiction, whose wallet was embossed with a phrase beginning with the words Bad Mother Fucker kaynak: msn star wars quiz html allah belani.. [signature][hline]sushi. [Bu mesaj AssassiN tarafından 26 Mayıs 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Fucker neden italik ?[signature][hline]g3nk.
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sitede italik bolumu yoktu ben ekledim ozellikle sen atlarsin diye.[signature][hline]sushi.
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sagolasin kaynak icin hehehe hoj[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bi ışın kılıcımız olmadı kiii[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gercegi cıkıyormus daha dogrusu gercegi cıkamazda öle reklam yaptilar 250$ civarinda olacakmis sanirim seneye cıkar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 esasında mace windu da dark side da.. zaten iktidar kavgasına girişti palpatinle..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 anca guzel salladın gerçekten ışın kılıcı nasıl çıksın abe bnm bılgım kadıkoyde satıoalr akmarın orda plastıkten sopa gibi bişi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi ciddiyim cıkıyo yasinden duydum gerce yasin nin dediklerinin % 50 si kolpa olaibiliyor ama eh diger %50 yide unutmamak lazim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 fenerdir o fener (bkz: fenerle bizi mi öldüricen)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abe ışını bı şekılde nasıl odaklıabılsınler onun için lazer sistemının tamamen gelişmesi ardındanda lazerı sabıtlıcek bi teknoloji lazım yasın yıne yuksekten uçmuş:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi anlaiym böle elektriksel abuk subuk bisey iste ince teller var gailba işcinde agir derece ısın yayıyo ne biliym ya bilim adamı deiglim ama 350 400 milyona heralde boyali sopa satmazlar düsünsene bi Merhaba elimde bu ısın kılıc var almak istermisiniz fiyati 4... İyide bildigimiz sopa bu boyali Olurmu efendim o bir ısın kılıcı Haaaaaa........ felan. ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abe ole bişi olabuılırde fılmdekı gıbı bişi olamaz diom lem:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 el feneri diyorum işte :lol: şaka bir yana filmdeki gibi ışın kılıçları var ben gördüm :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ahahah hbende kadıkode gordumadam döner kesıodu:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi ciden yapmislar saka deil vardir bir hilesi tabi yanı oynaıcak bisey degildir böle ince telelr fln varsa iste kırılabilcek sadece süs esyasi oarlak gercekci bisey yapabilirler ki zaten gercek lazer kılıcını bulana kadar lazer tabancasini bulsunlar önce[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben bı duymuştum aklzer tabancası yapıldı dıe ama daha tam geliştiremedıler yada oel bişi demekkı:=) ama ışın kılıcı çok daha komplıke bişi neden dersen ışını sabıt bı kalıp halınde tutmak ınanılmaz zor bişi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar