Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik 10 gün kapalı kalmıycakmıydı???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet ya benim bildigim Pati sadece 10 gün kapalı kalacaktı hmmm kactı.. galiba Mart 1 den 10 una kadar benmi yannış biliyordum yoksa bişilermi oldu???[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 24 Mayıs 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Zaman göreceli bir kavramdır.. :)

:)
Ayrıca iic bakmak lasım[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Artik bu muhabbeti yapmak sacma acildi bitti ama , bazilarinin " ya paticik kapanirda acilmazsa .. " laflariyla moderatorler dalga geciodu :D[signature][hline]s00 L33t : )
Mesaj tarihi:
ya patcik satıldı lafını kim çıkardı ??? Ben onu sadece pati ansayfasına yazdıklarında gördüm hiç duymamıstım öle bişe...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
Horrible, 24 Mayıs 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
ya patcik satıldı lafını kim çıkardı ??? Ben onu sadece pati ansayfasına yazdıklarında gördüm hiç duymamıstım öle bişe...

nbl forumlarında ortaya atıldı.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
absolute +1 dedigi gibi açıldıya önemli olan o...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
said:
ExhaulteD, 24 Mayıs 2005 18:29 tarihinde demiş ki:
sanki siteye dun cikip bugun geri girmisim gibi oldum
goz acip kapayincaya kadar gecti

bencede yaa,demekki patisiz hayat geçiomus :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
Pati 10 gün diyince siz 10 gün anlıyosanız zaten siz yanlış yapmış olursunuz.. Lütfen suç atmayınız...

Bu yaşadığınız ilk gariplik ise.. O zaman hoşgeldiniz =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
neyse hoş görmüşüz sonunda halloldu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
  • Yeni Oluştur...