hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 arkaslar 1 aylık kısa bi sure icn muglaya gitcem otobuste en sewdigim sarkıları walkmande dinlicem ondan sonra en bayıldıgım sey yolculuk yapmak o gectigiz yerden manzaralrı syretcem...:) ondan sonra kcuk bi bodrum ve marmaris turu yapcam ohhh fotoları koyarım buraya :-P cok gzl geccek umarım kendime bi kız bulrm orda :-p ve en onemlisi ablam ile olcam (kendisi villians olur :)) yarın yola cıkıom arkamdan su atmayı unutmayın :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 gule gule b.duzu, pat,i msn, internet cafe, geceyarıları gittigimiz kose (oha yanlıs anlasılcak cumle hep beaber ooturuyoruz yanlıs anlamayın) eskisi gibi olmicak gorusuruz[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Evet artık o köşe eskisi gibi olmıyacak çünkü daha mutlu olmaz. Hadi cheester hadi yalllahh . Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle. İlk önce ablası (Villians) daha sonra kendisinden kurtulduk yuppi :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hadi len sana inat 1 hafta kalcam warmı lan :)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 1 hafta sonna ben gidiyom kal istediğin kadar zuhaua :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bana ii dawranırsan sana ordan kız ayarlarım bellow :-P[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 pai pai.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Cheester, 24 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: bana ii dawranırsan sana ordan kız ayarlarım bellow :-P *!Cheester'e ya çeker* Cheester banada ayarlasana bak 15 yasinda olsun yanliz :D Bende sana antalyadan ayarlayim sen yasini ver :D[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You Because i Love You *!as i was looking to you, i wanna death * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 olum gitcegim yer uni. kampusu olcak zor olcak ama ılk once ben kendime bulcam sonra sana :-p[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Cheester, 24 Şubat 2005 15:36 tarihinde demiş ki: arkaslar 1 aylık kısa bi sure icn muglaya gitcem otobuste en sewdigim sarkıları walkmande dinlicem ondan sonra en bayıldıgım sey yolculuk yapmak o gectigiz yerden manzaralrı syretcem...:) ondan sonra kcuk bi bodrum ve marmaris turu yapcam ohhh fotoları koyarım buraya :-P cok gzl geccek umarım kendime bi kız bulrm orda :-p ve en onemlisi ablam ile olcam (kendisi villians olur :)) yarın yola cıkıom arkamdan su atmayı unutmayın :) otobüs yolcuğunu bu kadar sevene ilk kez rastlıyorum=)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 bu arada mugladan hediye isteyen varmı ama ist. oturanlar icin :) otekı sehirlere geemem :-) cok ciddiym hediye isteyen warsa alrm[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Umarım uçağınız düşer ve 6 parçaya bölünerek can verirsin =).[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Şubat 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 mlsf otobusle gıtmocem ucakla gitcem :-)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hangi tatlısı meşhursa ondan getiresin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ii berk getirim ama bsata otobus yazmısm o olmıcak ucak olcak yalnıs yazmısm son anda programdan cıktı[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ben okula ara werdim seneye tekraradan dewam etcem...[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | [Bu mesaj Cheester tarafından 24 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şu anda bilgisayarının patlamasını ve suratına cam parçaları girmesini istiyorum inanılmaz şekilde.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 malesef altımda bilg. yok laptope war ondna sıcrayan cam parcası ise suratıma gelmes[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 alexi $om agizlimisindir?$imdi gercekten oluyomu$, vicdan azabi cekmeyelim soora hani =)[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nie dayak yiyeim orda babalar gibi ablamın enistesi war ;)[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: Cheester, 24 Şubat 2005 22:00 tarihinde demiş ki: malesef altımda bilg. yok laptope war ondna sıcrayan cam parcası ise suratıma gelmes Malesef her canlı ölümü tadacaktır. Ama sen daha yakın süre içinde tadacaksın. Gasteler yazcak muğla uçağı sabotajdan düştü diye.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Piercingle git seni dövsünler hatta hangi evdesin ben gelip tüm pati halkı için bi iki tokat atıcam :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 loool onun piercingi silinebilir cinsten =P[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 :hrr:kotuler olmez:hrr:[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Babam paladin.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar