smerten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 pepelek'le alakası yoktur bu işin baştan söylüyim... birkaç arkadaş kurmakta olduğumuz frp web sitesine yazı yazacak arkadaş arayıyoruz. host-domain- tasarım (nerdeyse) tamam.. içeriğin belli kısmı var.. örneğin fr ile, white wolf, dark sun la fln alakalı çalışacaına inanan insanlar arıyoruz. iş ilanı gibi oldu kusura bakmayın ama otyle degıl yanı ne koyarsak onu alacagız.. neyse.. baglantı: icq:16162385 e-mail (hotmail acılırsa):[email protected] bu araklar siz buna atın da.. [email protected] hımmmz şimdilik bukadar galibna..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Frp sıtelerıne yardım etmek gıbı bı huyum vardır.Ne kadar cıddı bı olay bu bıraz acarsan sevınırım.ıcq:172647004[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben site yapmayıseverim,yaparı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yaa zaten bir tane biz yapıoz çok da baba oluyo bi tane daha açmanın anlamı ne ben onu anlayamadım iki tane iyi olucaına bi tane çok iyi olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 şöyle söyliyeyim.. bizim site projesi 1 seneden beri var ama gerek derslerin ağırlığından, gerekse tembelliğimizden çok ilerlemedi. buna rağmen içeriğe biraz girildi, tasarım nerdeyse tam olarak oturtuldu. (php) sadece bizim 3 kişi devam edemeyeceğimöiz konularda yardım arıyoruz. yani fr den biz pek anlamıyoruz. yardım edecek bizimle emeğini ortaya koycak birilerini arıyoruz. nekadar ciddi? çok ciddi ama biz biraz saldık işi. ama sıkıcaz hiç merak etmeyin. site ne gibi bişey olacak genel olarak. kurtlara deği hem kurtlara hem kuzulara turevınden bır sıte olmasını ıstıyoruz. mesela dragonlance ıle alakalı her turlu acıklma: ırklar cografya tarıh bunun gıbı seylerın hepsı yazılacak fln yanı genel olarak buyuk bır verı tabanı projesıde dıyebılırız. orn: www.starwars.gen.tr hal,iyle böyle bi düşünce için çok şey lazım. dolayısıyla 3-5 kişiyle zor. bırseyler daha yazacaktım kafam dagıldı. sız sorularınızı sorun... bu arada en onemlı ıstegım oyle hanı oylesıne bı yardım aramıyorum. hakıkatten yazar olacak sa alınan gorevı yapacak yanı ıkı yazı yollayıp yatmak yok . bu benım ıcınde gecerılı[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 www.frp.diyari.com bi bakın derim beğenirseniz severek yardım ederim[hline]May the force be with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mercenary ben de seninle çalışmak isterim eğer başka bi projen yoksa biz de yakında bi site açacaz icq:177623958[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bivrip hocam ayıp ama.. yani sende paylaş projenide başka post.ta yani... ayıp[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 domaininiz var mı?[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ok smerten baba özür diliyorum senden Saygılarımla[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 domain host hepsi alındı. hazır... np..[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ne kadar guzel bole Turkıyede Frp adına bı seyler yapılması cok guzel su sıteler bı cıksın bakalım en ıyı sıteyı kendım bızzat ozel baglantılar la desteklıyecegım o kısmını sonraya saklayalım.....ızlıyorum sızı :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 öhöm öhöm satışa gelmiyek bi de :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bivrip ile smerten birleşirse, ben de yardım ederim size. werewolf: the apocalypse vampire: the masquerade dragonlance warhammer az da olsa forgotten realms ve tabii ki middle earth hakkında ilgiliyim ve bilgiliyim.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bilmiorum smerten ne der[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never be never see Won't see what might have been What I've felt what I've known Never shined through in what I've shown Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hımmz... bivrip icq:16162385 konusalım bıde ben danısmalıyım tabı.. bız 2-3 ortagız onlara danısmam lazım... ıcq yok dıyozsan e-maıl hotmaıl acılırsa: [email protected] yada [email protected] pm de atayım sımdı bı tane...[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 up[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bendekar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 forgotten realms ile ilgili yardım edebiirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar