forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=153574 gerçi bilimsellikten uzak bir genelleme ama abazan türk erkeğini rahatsız ediyor. (bkz: genç türk erkekleri rahatsız)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cık cık sorun bende :P[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example iki: *!Odaya anne girer* -Hadi ben yattım -Hani nerde? Hemen geliyorum! Dur ama bu charda res yok Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Haberi hazırlayanın ismi yok dikkat ederseniz. Neden acaba.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hürriyette de vardı bu haber bugün. Hatta ingiliz erkekleri 7 dakika ile en geç boşalalan milletmiş. Bi ingiliz gazetesinde bu sonuçları yorumlarken "evet 7 dakika kabul ediyoruz ki çok kısa bir süre ama bayanlar siz birde türkiyedeki zavallı hemcinslerinizi düşünün" diye yorum yapmışlar. Terbiyesizler[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aslında erken boşalma diye bir sorun varsa bu hangi ülkeden olunduğuyla alakalı bir durum değil. birde tabiki erkekliğimize toz kondurmayız ama çoğumuz evlenmeden geçmi erkenmi sorusuna yanıt bulamayız. tabi evlenmeden deneyen arkadaşlarda vardır, kronometreyle zaman tuttularsa paylaşmalarını bekleriz :) yapabiliceğimiz tek kıyaslama masturbasyon süresi olarak gözüküyor oda sağlıklı sonuç vermez tahminimce. birde türkler ön sevişme yapmıyor olabilir mesela yabancılar ön sevişme+sevişme süresinide tutmuş olabilir sonuç olarak olan türk kadınına oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 24 Mayıs 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 külliyen yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yani kim denek olarak kullanılmış kaç kişi kullanılmış we nası test edilmiş bi kere bu. sonuna kadar saçmalık. sözlükte birinin yazdığı gibi ingiliz erkekleri mal mal araştırma yapıyorlar diye haber yapmak lazım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hehe komikmiş bu avrupanın bazı köşelerinde araştırma yapan bir grup bilim adamı var anlamadım nekadar boş araştırma varsa yapıp gazetelere veriyolar bide bilim adamıyız diyolar hehe. Millet oturup çin çayı ile kanseri durduruyor... Onun dışında buldukları sonuç hiç umrumda değil ama keşke daha yararlı şeyler üzerine araştırma yapsalar. Demekki bilim adamlarındanda beyinleri uyuşanlar varmış. [signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Mayıs 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 erken boşalmanın sebepleri belli aslında ama bilimsel olarak olaya farklı gözlerden bakıyolar[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 azgınlıktandır o :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ingizler 7dk demişte, Araştırmayı yapan kişilerde ingiliz dikkatinizi çekerim. Ehehe Yani araştırmayı ben yapsam bende herhalde kendime 8-10 dk deyip uyuz olduğum bi millete mok atardım[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 "TÜRK ERKEĞİ" diye kalıp mı var Allah aşkına? nasıl genellerler hakkaten? insanlar çeşit çeşit kardeşim :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bunlar gevurların moralimizi bozma çalışmalarından başka bişi değil. Kahrolsun ecnebiler :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Forumlar açıldı döküldün yine topic aralarına fly =p[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yazın bekareti bozma turizmi en cok ispanya ordan sonra turkiyeye oluyor baltalamak için asparagas haber ing ile müttefiki amerika en geç boşalan mış lol inglerin yarısı gay dier yarısı tinerci[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Benim rekorum 45 saniye :([signature][hline]3 yanlış, 1 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 16:02 tarihinde demiş ki: yazın bekareti bozma turizmi en cok ispanya ordan sonra turkiyeye oluyor baltalamak için asparagas haber ing ile müttefiki amerika en geç boşalan mış lol inglerin yarısı gay dier yarısı tinerci eheh :) Bu arada bu araşıtrmayı 500 kişi üzerinde yapmışlar.. ulan 500 kişinin beceriksizliğini tüm erkeklere mal etmenin anlamı nedir..?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 500 kişi gerçeğe yakın bi sonuç verir.500 kişi be düşünsene.Gerçekten en fazla ne kadar sapabilirki ? ayrı yörelerden 500 kişi al, al sana gerçek bi genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Beni görmemişler demekki :P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Abi benim bi kere 10dk falan olmustu yafs :)[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aa benim dedelerim de ingiltereden göç etmişler buraya ondan öleymiiş.. (aha da böyle satıyorum satıroyum sattım)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 vatanda şöyle yazıyordu "türk erkeklerinin boşalma süresi yumurta kaynatmaktan bile kısa"[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Zegna, 24 Mayıs 2005 15:57 tarihinde demiş ki: ondanmi ingiliz yavrulari hasta bize? :D *!kopar* bayat 24 Mayıs 2005 16:02 demişki... Benim rekorum 45 saniye . buna diyecek söz bulamıorum[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: -Mix-, 24 Mayıs 2005 18:19 tarihinde demiş ki: vatanda şöyle yazıyordu "türk erkeklerinin boşalma süresi yumurta kaynatmaktan bile kısa" LoL[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheridan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yalan bi kere beni koysalar sadece ortalamayi yukseltirim 1 saat bosalamam lol[signature][hline]Shery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar