Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daha kötü

Daesu

Öne çıkan mesajlar

Bi tane geldi geçenlerde selam dedi sora selam dedim sora bıktım artık sizden cevap wermicem be dedi bende sıvadım ağzını bi güzel

Bi tane geldi tek kelimelik cümleler kuruyodu ayrı bi cins

Bi tanesi geldi selam dedi selam dedim sora biraz konuştu bende bişeyler dedim sora nedne konuşmuyosun dedi ardından sen adamı delirtirsin kardeşim dedi ve en sonda canın cehenneme dedi gitti.ki sonradan farkettik aşağılanınca ezince kız zevk alıyor.mazoşistmidir nedir

Bi tanesi anadolu lisesindeyim die zeki üstün insan muamelesi yaptı

Neden neden manyaklar beni buluyo artık cevap wermeye çok çekiniyorum bu tiplere şeytan tüyü mü war bende nedir[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle

[Bu mesaj Craven tarafından 13 Şubat 2003 02:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamadığım böle infomda bişeyde yazmaz pek öle info süsleyen biri dğeilim "manyaklar girebilir" die afişmi war anlamadım

ha bi kerede yavuz die biri geldi sitelerimi tanıtabilirmiyim size dedi sitelerini tanıttı ve gitti

bi keresinde yurt dışından misafirim geldi bu saatte nerde internet kafe bulabilirim misafirimle irtibat için dedi

Bi keresinde adres sormaya geldiler[hline]The Possession of anything begins in the mind

Sosyal ağlarda paylaş

Ben geleni ignoreluyorum en guzeli huehue

yada uin'ini sly-bunyeye veriorum o asilio... ben ugrasamam :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 13 Şubat 2003 02:35 tarihinde demiş ki:
şimdiden sölim ben craveni flm tanımıom
icq dada öle biri yok
bazı iftiralar atarsa yalan ha
öle bilin[hline]Ardeth, 08 Şubat 2003 18:07 tarihinde demiş ki:
cep radyosu izleyin

bunu demicektin valla yani şantaj yaparım[hline]The Possession of anything begins in the mind

Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 13 Şubat 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
bana gavur kızları gelio hep
ama yaşı ufak oluo bana göre
14-15 falan
aldırmıom
sıkılıp gidiolar[hline][b]
I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
War, war never changes...

bana brezilyalı geldi bi tane holy angel die sora onun pokemon arkı agri angel geldi işte değişik karakterlerle yazmışlar isimlerini konuştular flaan şimdi hiç konuşmuom[hline]The Possession of anything begins in the mind

Sosyal ağlarda paylaş

muahaha sabahdan beri bahsettiğin şeyler bunlarmıydı yaw. Onlar spam şeklinde milyon kişiye dağıtılan reklamlar. Sana özel filan değil.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Sosyal ağlarda paylaş

onları kapadım şimdi ama bu ruh hastası insanların gelmesini engellemez dışardan spam ve pager hariç normal mesajları almam gerek

hayır normal insan gelse muhabbet etse tamam dicem ama normal değillerki. zaten son gelen birine önceden tembihledim sonradan delirmicek terslemicek rahatsız hareketlerde bulunmicaksın dimi die cidden ne bu ya[hline]The Possession of anything begins in the mind

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...