Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW takas SwG

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Wow'u bıraktım. SWG'ye başlamayı düşünüyorum. Ama takas olayı zor ne yazik ki. Çünkü wow account'um içindeki char nedeniyle 100-200 euro eder sanırım. Ama swg'ye başlarsam 0'dan başlamak istiyorum, eh total experience adındaki nimet sağolsun, oyun + bütün addon'lar 25 euro.

Ayrıca dediğim gibi 25 euro'ya total experience alabilirken, wow hala 45 euro gibi bir fiyata satılıyor. O yüzden birinin takas etmesi için account'ın ile değil, içindeki char'lar ile ilgilenmesi lazım.

O yüzden hangi addon'ların aktif olduğunu ve char'ları yazarsan senin için daha yararlı olur bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 26 Mayıs 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
Wow'u bıraktım. SWG'ye başlamayı düşünüyorum. Ama takas olayı zor ne yazik ki. Çünkü wow account'um içindeki char nedeniyle 100-200 euro eder sanırım. Ama swg'ye başlarsam 0'dan başlamak istiyorum, eh total experience adındaki nimet sağolsun, oyun + bütün addon'lar 25 euro.

Ayrıca dediğim gibi 25 euro'ya total experience alabilirken, wow hala 45 euro gibi bir fiyata satılıyor. O yüzden birinin takas etmesi için account'ın ile değil, içindeki char'lar ile ilgilenmesi lazım.

O yüzden hangi addon'ların aktif olduğunu ve char'ları yazarsan senin için daha yararlı olur bence.

200 eu cok iyi para. ben level 50 human warrior char i( ve 2 hafta restliydi), burning legion serverde, hemde official guide (amazon.co.uk den 50 milyon tl ye getirtmistim.)ile ile birlikte ve 130 gold parasi da dahil, itemleri saymiyorum bile, 135 milyona satabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...