Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW takas SwG

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hee bu arada birisi wow'u nereden biliyorsun wow'daha iyidir diyecek olursa wow'dada 2 tane 60 lvl char'ım var.Swg'dede jedi acc'ım var.Fakat CU'dan sonra swg'yi tercih ettim.Çünkü oyun oyuna benzemiş yani cu'da şimdide pub 17 geliyor.bekliyoruz serverların açılmasını :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
takas etcek biri burdan pmde atabilrim sadece birseyler atın hatta oyunun aylık parası icin 25 ytl vercem[signature][hline]
edit: tabi 1 aylık parası odendiyse :)

[Bu mesaj BullDoG tarafından 26 Mayıs 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Wow'u bıraktım. SWG'ye başlamayı düşünüyorum. Ama takas olayı zor ne yazik ki. Çünkü wow account'um içindeki char nedeniyle 100-200 euro eder sanırım. Ama swg'ye başlarsam 0'dan başlamak istiyorum, eh total experience adındaki nimet sağolsun, oyun + bütün addon'lar 25 euro.

Ayrıca dediğim gibi 25 euro'ya total experience alabilirken, wow hala 45 euro gibi bir fiyata satılıyor. O yüzden birinin takas etmesi için account'ın ile değil, içindeki char'lar ile ilgilenmesi lazım.

O yüzden hangi addon'ların aktif olduğunu ve char'ları yazarsan senin için daha yararlı olur bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 26 Mayıs 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
Wow'u bıraktım. SWG'ye başlamayı düşünüyorum. Ama takas olayı zor ne yazik ki. Çünkü wow account'um içindeki char nedeniyle 100-200 euro eder sanırım. Ama swg'ye başlarsam 0'dan başlamak istiyorum, eh total experience adındaki nimet sağolsun, oyun + bütün addon'lar 25 euro.

Ayrıca dediğim gibi 25 euro'ya total experience alabilirken, wow hala 45 euro gibi bir fiyata satılıyor. O yüzden birinin takas etmesi için account'ın ile değil, içindeki char'lar ile ilgilenmesi lazım.

O yüzden hangi addon'ların aktif olduğunu ve char'ları yazarsan senin için daha yararlı olur bence.

200 eu cok iyi para. ben level 50 human warrior char i( ve 2 hafta restliydi), burning legion serverde, hemde official guide (amazon.co.uk den 50 milyon tl ye getirtmistim.)ile ile birlikte ve 130 gold parasi da dahil, itemleri saymiyorum bile, 135 milyona satabildim.
  • Yeni Oluştur...